Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (281)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Prisi, cu punctele de vedere e problema lor care cum si ce aplica. In privinta magazinului, da, ma refeream la cel mare cu multe etaje. E cel mai tare magazin de jucarii pentru copii pe care l-am vazut vreodata.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Eu sunt iar cu fundul in sus, azi m-a ignorat complet Andrei, nu a vrut sa zica si nici sa faca nimic din ce am incercat cu el. Cred ca am luat o razna.

Ma retrag ca lipsa de somn isi spune cuvantul. Noapte buna si linistita!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Melania eu nu mai gatesc separat pt fetita...fac o singura mancare pt toti doar ca mai la regim,fara prajeli,necodimentata si mai putina sare,fiecare isi pune in farfurie ce mai vrea.

INCEARCA SI TU CU RESTAURANTUL...I-ATI COPILUL SI MERGETI LA R4ESTAURANT POATE FUNCTIONEAZA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Eu ai fac fetitei tot felul de sosuri cu , carnita si cartofi piure sau macaroane.
Melania incearca si cum spune Prisi ...lasa-l sa pape singur chiar daca se murdareste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Nu i-am dat niciodata prajit si ce manca pana acum a inceput sa refuze desi le pregateam la fel de fiecare data.
NU DESCHIDE GURITA SE UITA IN CASTRONEL SI DACA NU E VERDE (de la spanac)SAU NU ARATA CUM VREA EL NU DESCHIDE GURA SI UNEORI INCEPE SA PLANGA.

I-am dat si mancare facuta pt noi si tot nimic...o sa mai incerc sa ii ofer mancare sa se serveasca singur...singur cu manuta mananca doare miez de paine si branza topita.

Uitati ce manca pana acum:piure cu ficatel, piure de cartof morcov si telina cu pui, pilaf cu legume si pui, supa cu galuste, mamaliga cu branza, de vreo doua ori paste cu sos de rosii si carne de vita. Dar de 3 sapt refuza orice de pe lista asta incluzsiv ou fiert cu miez de paine.

Asta este, nu am ce sa fac...o sa fac o pauza de copil, o sa ies putin din peisaj poate ca se simte stresat din cauya mea si o sa incerc si varianta cu restaurantul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

banc:
O tipa ii scrie iubitului aflat in armata: 'Draga John, Nu mai pot continua aceasta relatie. Distanta dintre noi este prea mare. Trebuie sa recunosc ca deja te-am inselat de 2 ori de cand ai plecat si nu cred ca este corect pentru nici unul dintre noi. Imi pare rau. Te rog sa imi trimiti inapoi poza cu mine pe care ti-am trimis-o acum ceva vreme. Cu dragoste, Becky." Soldatul cu sentimentele ranite si ochii inlacrimati le-a cerut tuturor camarazilor sai orice fel de poze pe care le au cu iubite, surori sau foste iubite si amante. Pe langa poza cu Becky, John i-a trimis toate celelalte fotografii cu femei frumoase pe care le-a strans de la prietenii lui.Le-a strans si le-a trimis: "Draga Becky, imi pare rau dar nu-mi pot aminti cine dracu esti. Te rog sa-ti iei poza din teanc ....

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

BETTYma bucur mult pt tine, felicitari! Sarcina usoara si bebe sanatos!LUYROXANA imi plac mult atomicii tai!Sanatate multa bolnaviorilor!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Melania, eu fac asa: fierb separat carnita de pui( in 90%din cazuri este de la tara), in supa mai fierb morcov, o ceapa si pun galuste sau taietei (facuti in casa, de mama nu de mine) si gata felul 1, separt tai o ceapa, un ardei verde si unul rosu, un morcov si le fac cu putin ulei(nu le prajesc)le fac sub capac, adaug cate putina supa pana se fierb legumele, adaug carnita din supa taiata cubulete, mai las sa fiarba putin, mai pun putin bulion(facut in casa)cat sa coloreze si mai las la fiert 10 min, la sfarsit adaug orezul fiert si usturoi tocat marunt....mananca baiatul meu la greu.
pastele le fierb separat cu putina sare(spaghete sau melcisori) si fac un sos asemanator cu cel de la orez, dar fara morcov, iar in loc de bulion pun sos de rosii si fac sosul mai gros(nu uit de usturoi, putin sa-i simta gustul, altfel nu papa)> eu pun sare si piper, dar nu exagerez. La paste mai pun si carnita de vita fiarta sau piept/pulpe de pui facut la cuptor.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am uitat sa-ti spun, Cristi nu suporta ierburi sau verdeturi in farfurie

Am vazut atomicii Roxanei, pe pupacioasa creata si pe mamica ei la voiaj.

diwana, imi pare rau, am facut modificari in album, poate il mai pun maine

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Rox, eu cred ca Bubu e suparat pe tine ca ai fost plecata azi, s-a obisnuit 2 zile cu mama aproape si el inca nu intelege de ce pleci. Parerea mea.
Si eu as pune neaparat camere video in casa. In afara de cele citite sau vazute recent la tv, ai un motiv in plus ca sa urmaresti activitatea bonei. Nu te gandi ca ce te faci fara ea, sunt mai importanti copiii ( sunt convinsa ca si tu spui la fel). Si nici ea n-o sa mai gaseasca usor o familie sa-i dea o carca de bani pentru ce face ( sau ar trebui sa faca).

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput