Strumfi de iul-aug 2007 (131)
Raspunsuri - Pagina 8
andicu spune:
Luna, ce baiat destept ai, felicitari! 
Oana, ce zici de mine, ca de multe ori bag masina de spalat si uit sa scot si rufele!! le mai intind a2a zi inainte de munca, sau ..socrella!
de paturi nefacute nu mai zic!
Mami de
Filip Gabriel (27/06/2007)www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
musso17 spune:
Vaiiii pe pagina 2,ntz,ntz
luna,felicitari pentru baiat istet,cred ca esti tare mandra de el,cine n-ar fi.
se pare ca mihnea este una din exceptii,de la 6 luni cand s-a intarcat n-a baut nicioadata nimic pe timp de noapte,ii dau la culcare lapetele si gata..e adevarat ca si mananca bine peste zi de ramana fara idei cateodata.acum i-am facut mar ras cu biscuiti si nuca,apoi a vrut biscuiti,apoi doua portocale din care am facut suc.
azi am aflat ca am ex de definitivat la barou imediat dupa paste,pe 22 si instantaneu m-a luat o durere de fiere...offf,macar de ar prinde sotu'voiaj spre europa sau america sa vina dar la ghinionul meu parca vad ca nu
monicabo spune:
Arhdy, condoleante
, DD sa-i ajute sa depaseasca perioada asta..e greu, stiu
Oanaa condoleante si tie
Cafera, cu dr-ul...eu am nascut cu dr tutunaru, despre care se stie ca nu se inghesuie sa ia bani la nastere, nu are "tarife", eu i-am dat la controalele de 6 saptamani, cate 500 ron, atata am avut atata am dat. Cred ca mergea sa nu dau nimic, dar asa am vrut eu.
Oricum, spre deosebire de prima nastere unde am dat in stanga si in dreapta, acum , a doua oara am zis un NU hotarat spagii, am dat doar daca am vrut, si numai dupa. Ma rog, daa Doamne fere, era cazul la neonato, dadeam, ce sa fac, dar a fost totul in ordine, multumesc DD
Prietena ta cu ce dr naste?
Andicu, ce tare ai fost cu rufele..... si eu tot pe acolo sunt, oricum eu in casa nu fac mare lucru in gospodarie, seara pic lata, sau mai su=tau si eu ma relaxez un pic, ca toa6ta ziua sunt in priza... Mi se mai intampla sa fiu neatenta,m sa uit unele lucruri sa imi aduc aminte de ele mai tarziu, uneori, nu stiu, am impresia ca sunt aeriana, inconsienta, baba batrana (ca uit) , tot baba, ca mi-e lene etc...dar ce sa fac...
Ghinetz, felicitari pt dizertatie!
AM facut si eu 2 mastere (unul la facultatea pe care am terminat-o, ca asa am vrut eu, si altul trimisa de la serviciu, in alt domeniu). Cele doua dizertatii le-am dat cu copiii in burtica![]()
Revin maine, am citit din urma, dar nu mai am in minte altceva.
Oricum salut pe toata lumea

Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
mychydutza spune:
neatzaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!
sunflower-power,
!!!
luna, felicitari pt super baietzel! imi imaginez cat de mandra esti!!!!!
ghinetz,multumesc pt bunele intentzii de a ma initia in artele prajituritului, dar..........mai nu-mi place sa fac praji si gata! sunt fitzoasa , ti-am mai spus. aseara am facut un bors de sfecla........sa te lingi pe bot, nu alta!!!![]()
. azi ar trebui sa fac felu 2. dar iar sunt in criza de idei............![]()
"cand iti ajung banii de la o leafa la alta.....s-a dus caimacu' vietii!!"
oaana spune:
Diana,imi pare rau pentru sora ta.Cuvintele sunt de prisos.
Alina
multumesc mult.
Mihaela
merci pt e-mail.Oare de ce am banuit ca felicitarea pe care ai postat-o va fi....![]()
Sun-flower,sper sa ne vedem cat de curand.
Multumesc la toate pentru condoleante.Sunteti niste scumpe.
Voiam sa va intreb,cand a fost cazul de antibiotic la voi,cate plicuri de biotics a-ti dat pe zi?
mychydutza spune:
cafera, ref la ce o intrebai pe monik, depande de dr la care esti. unii ii cer taticului plicul inainte sa ii faca ceva nevestei(sa o nasca adica
). adica ceva de genu :banu inainte la ca la curve!.unii doctori au tarif fix. la altzii nu conteaza daca si cat dai(ex dr. meu) . cel mai bine dupa parerea mea, este ca atunci cand merge la control si se intalneste cu alte mamici sa le intrebe pe ele. chestiile astea de regula se stiu. ieri a nascut o buna prietena la Polizu, sicica il "costa" pe tatic cu totul vreo 80 mil. cu onorariu, cu rezerva,cu spagi la dr la anestezist.....mie mi se pare exagerat! mi se face rusine cand ma gandesc cat am dat eu![]()
![]()
![]()
cafera, apropos, daca naste prin cezariana, are de achitat onorariul si la anestezist......e fff important sa fie......multumit si ala. asa ca ...fara numar, fara numar........
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oaana Mihaela merci pt e-mail.Oare de ce am banuit ca felicitarea pe care ai postat-o va fi.... |
nma spune:
Luna felicitari pentru Cosmin. 
Georgi dupa 22 am si eu examenul de reautorizare asa ca hai sa ne mobilizam.
Andra nu stiu ce are dar de doua nopti doarme forte rau. Se trezeste plangand, se loveste de pat ...canii de jos au iesit, cei de sus mai au.
Nico, mami de Andra si Alex
poze
Poze in concurs Clipe de viata 2008 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=18" target="_blank">nm1 si nm2
lorinaoo1 spune:
Saliu!
Imi pare rau sa aud vesti triste
Condoleante, Diana, pt nepotel, sincer iti spun ca imi pot doar imagina durerea ta si a surorii tale .
Sa va dea DD putere sa rezistati durerii 
Oana felicitari pt disertatie 
. Sunt si eu pe aici, dar mai rarut ![]()
musso17 spune:
neatza
nico,ne mobilizam,avem incotro?!eu daca nu-l iau mai stau pe baricade un an,asa ca trag tare,aseara fii-miu baga laptele si eu mai citeam un articol,orice moment e important.
iara am de alergat,off ca nu se mai termina banii astia
..rate,impozite..ce mai,o desfatare!