Strumfi de iul-aug 2007 (131)
Raspunsuri - Pagina 7
cafera spune:
Monica, tu esti proaspata mamica si poate esti in tema. Am o rugaminte: o cunostinta trebuie sa nasca, iar dr nu a spus cat ar fi onorariul lui. Ai putea sa ma ajuti?
Daca mai stiti cat mai merg plicuteletele la nastere, astept raspuns.
sunflower1979 spune:
buna ziua, mamici!
am ajuns si eu la zi cu cititul si dau de vesti triste. Diana sunt si eu alaturi de voi cu sufletul. nu e durere mai mare decat sa-ti pierzi copilul, mai ales indelung asteptat. sper ca Dumnezeu sa-i aline durerea asta facand-o si pe ea mamica, cat mai curand.
oaana de la barlad, am vazut ca intrebai de mine. suntem bine si m-as bucura tare mult sa ne cunoastem cand ajungeti prin piatra, sa-ti vad mandretile de baieti live. lasasem mai demult nr. meu de telefon pe mailul comun.
pot sa va zic ca m-am imbolnavit si eu de prajitureala si papa bun de la fetele astea, in special de la oana (ghinetz) care mai pune si poze si ne-a dat si site-ul lui edith. de fapt ambele oane sunt cu poze ademenitoare.
am facut prajitura chinezeasca, de la xerxe parca si vazand eu ca o chema chinezeasca mi-am amintit ca aveam in caietul meu cu retete din tinerete o praji care se numeste cian-kai-shi. si cand colo ce sa vezi...era prajitura de la xerxe, numai ca eu am pus in galzura de galbenus si coaja rasa de la o portocala...mmmmmmmmmm...
am facut si parjolute din piept de pui la cuptor, dar le-am lasat cam mult...sa se rumeneasca, cica, si s-au intarit, asa ca am executat un sos de la edith citire si au fost foarte bune si astea.
m-am delectat si cu poze, dar cum sunt mereu in urma, pana sa scriu si eu ceva, deja se vorbeste de alte subiecte, deci sunt "expirata".
le doresc multa sanatate tuturor copilasilor (pentru Dariuca in special) si lui miki sa iasa din butoi, ca e sursa mea de fun; ah, si apropo...nici denis nu vorbeste, dar ne intelegem si asa.
va pup!
Cristina, mami de superbaietel
Denis Stefan (30.07.2007)
am editat pt 2 mici greshelute....graba strica treaba!
ghinetz spune:
Diana, condoleante. Cuvintele sunt de prisos acum. Poate doar o strangere in brate. Si pentru tine si pentru sora ta.
Oana si pentru voi condoleante. Trist.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
Sonia are nevoie urgenta de noi
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Luna1 spune:
Diana condoleante imi pare tare rau, offff!
Oana condoleante si voua. 
Eu am bolit impreuna cu mama, Adelise a fost darnica si a impartit virusul cu noi, la ea a trecut usor pe noi ne-a doborat cateva zile.
In alta ordine de ideei am noroc ca de cand nu mai bea lapte noaptea doarme de la 8 seara la 7 dimineata fara intrerupere. A inceput sa zica zilnic cuvinte noi si mor de dragul ei.
Ieri am fost la intalnirea cu profesoara lui Cosmin si am fost tare mandra, mi-a zis ca are un potential fantastic, la matematica e beton (acum e la tabla inmultirii si deja le stie pe toate pana la tabla inmultirii cu 7 ,mi se pare enorm pentru doar 7 ani) plus la celelalte, scris citit e super bine, deja citeste carti de peste 100 de pagini in 3-4 zile. Mi-a zis ca merita sa ma gandesc la o scoala secundara foarte buna (aici scolile secundare de stat sunt de 2 feluri, cele normale la care se intra in fuctie de aria de acoperire si nr de locuri, si cele Grammar unde se intra pe baza de examen si sunt numai copii foarte dotati care trec examenul) deci mi-a zis ca de la anul merita sa ne gandim la cele cu examen pentru ca are potential. Sa ne ajute Dumnezeu sa o tina tot asa.
Am vazut poze cu Catarina si sunt o familie superba, cu Ioana de Cris m si e o papusa frumoasa, si cu Chris de Catralu pe care o felicit acum pentru sarcina, sa aiba un bebe sanatos si la fel de frumos si expresiv ca si Chris.
V-am pupat, merg sa il iau pe Cosmin de la scoala.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
ghinetz spune:
Multumesc pentru aprecieri la adresa tortului. de data asta insa nu le merit cu totul. Blatul era cumparat
. Dar a iesit foarte buuuun. Cumpar niste foi de pandispan care sunt chiar bune la gust, desi stiu ca nu-s sanatoase, dar mai fac rabat. Asa, cand mi-e lene sau cand sunt grabita. Crema era ganache, de inspirat m-am inspirat de aici. Mychy, vezi, nu e greu, hai, nu il incerci. Si dai gata gura satului. Adica soacra, voiam sa zic.
Cris waw! super modelul, super fotograful. Stiu, e sotul, ne-ai mai spus. Dar nu ma pot abtine sa nu-i apreciez pasiunea. Bravo lui. Al meu si-a luat scula profi, dar nu a avut inca timp sa persevereze.
Nu mai pot scrie, nu ma mai lasa asta micu'. Ma duc sa scot rufele pe sarma.
Nonna - sa nu uit - si noi ne mai trezim noaptea, dar nu sa bem lapte, ci sa plangem. Stiu si eu, poate te consolezi cu "se poate si mai rau". Mi-am facut programare la homeopat. Sper sa se rezolve asa. Ca nu mai pot!!! Chiar spuneam, e bune, as avea nevoie de o moarte clinica, sa-mi mai revin si eu din oboseala....![]()
Cristina floarea-sparelui
. Nu iti poti inchipui ce mult ma bucur ca iti plac retetele si le pui in practica. Am o amica care are super cuptor si numa' nu vrea sa bucatareasca. Cica de teama sa nu se ingrase. I-am zis, vin eu sa le mananc, nu-i bai... Si asa, de maine merg la sala!!! Il duc pe Stefan de trei ori pe saptamana la karate si au si sala acolo. Si decat sa stau intr-o cofetarie si sa astept, mai bine fac si eu ceva miscare. Asa ca...pot sa gatesc acum fara teama. Nu ma tem de dulciuri, ma tem de excese, de orice fel. (cam asta e deviza mea in toate)
cafera cum a mers gradinareala/ Ce te invidiez!!! (desigur, invidia aia, pozitiva) Tare mi-ar placea sa gradinaresc si eu...Adica mi-ar placea sa am curte. Si sa ma ocup singura de ea, stiu, e greu, povestea alina.a, dar...visez si eu.
(Victor pune masinutele in sertar, adica e rost de scris pe forum. Dimineata a stat la mama, ca eu ama vut ceva treaba in targ, abia ce am ajuns. Sa va mai zic ca nu am strans paturile? Nu mai zic, ca iar se ia Karli de mine
)
A! Nonna bine ai revenit, ca uite, am ramas numa' cu Oana sa salvam onoarea moldovencelor aici pe forum. Unde or fi plecat toate? si de ce???![]()
Gata, plec. Paturile nu le mai fac, dar musai sa scot rufele, nu?![]()
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
Sonia are nevoie urgenta de noi
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
nma spune:
Diana condoleante pentru nepotel. Am ramas fara cuvinte
.
Oana condoleante pentru bunic.
Nico, mami de Andra si Alex
poze
Poze in concurs Clipe de viata 2008 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=18" target="_blank">nm1 si nm2
Timi07 spune:
Luna felicitari lui Cosmin!
Dana sper sa trececi cat mai repede peste febra, virusi si alte rele.
Alina.a ti-am trimis PM
Mychy imi pare rau pt prietena ta, e cumplit sa-ti pierzi puiul.
Of cate necazuri...
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

pentru sufletele celor dusi