Strumfi de iul-aug 2007 (131)
Raspunsuri - Pagina 9
violetan spune:
Neatza fetele si haideti la cafea!
Monicabo, boieroaico, ete da unde sarea Onassis-ul cartierului!
Deci carevasazica
sareai cu cate 500 RONI (5 milioane lei vechi) la fiecare consultatzie, ha? ![]()
Bravos! Hihihi, nu m-am putut abtine, logic ca m-am prins ca ai vrut sa zici 50 ron ![]()
Mychy, misto felicitare ![]()
, multumim! Auzi, 80 de milioane la Polizu?? Pai taman de-aia am decis eu sa nasc la Euroclinic, ca am dat 80 de milioane, dar nu regret absolut nici un leutz!
Georgi, iti tin pumnii sa o rezolvi in conditii optime
cu examenul! 
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
sunflower1979 spune:
'neatza!
fetelor ma minunez cati bani se dau pentru o nastere. si eu, ca si micki am dat putin, dar nu ma rusinez deloc. adica am dat dupa cum merg "onorariile" la noi si doctorita a fost multumita, m-a tratat extraordinar si am facut si cezariana pe de-asupra...adica eu n-am "muncit" deloc. si toata treaba m-a costat 800 lei - 500 doctoritza, 150 mana a doua, 150 anestezistul. salarii mici, onorarii mici - in Piatra Neamt ma refer.
oana, tot inspirata de tine am facut si corabioare de cartofi. fooooaaarte bune, dar pe fiu-meu nu l-am dat pe spate. l-am inghesuit eu cu unul, dar mai mult nu s-a putut. dar ne-am sacrificat noi. si eu merg la sala caci s-au pus ceva kile, dar nu de la excese, ci dupa ce l-am intarcat pe denis. avea si el rolul lui la imaginea mea...
luna, da-o incolo de treaba...dupa ce ca sunteti frumosi, acu' mai sunteti si destepti! felicitari...esti o mamica mandra! si felicitari si lui Cosmin, ca doar el e capul "bunatatzilor". sa sper si eu ca daca denis e nascut in aceeasi zi va fi la fel? ca pe mine nu pot sa ma laud singura...fiind nascuta tot pe 30 iulie...![]()
musso la cat esti tu de ambitioasa sigur vei reusi sa iei nota mare la examen. spor la invatat! la fel si pt nma.
si tot pt tine nico, nu stiu daca andra mai are probleme cu dermatita, dar a aparut o crema fara cortizon, miraculoasa. numai ca e pentru copii peste 2 ani. a folosit nepotica mea. daca te intereseaza, aflu cum se cheama si-ti spun.
poate mai revin. eu sant ca si Karli...cand apar cu mai multe mesaje, cand dispar de tot...oricum citesc mereu ca-s dependenta!
Cristina, mami de superbaietel
Denis Stefan (30.07.2007)
oanamada spune:
Neata fetele!
Georgi, Bafta multaaaaaa! Nu-mi merg emoticoanele...
Nma si tie bafta... vezi sa nu aiba gaze...Catinca mi-a miorlait vreo doua nopti pana am descoperit ca avea gaze...nu stiu de la ce, dar imediat ce le elimina se linistea si dormea bustean!
Violetan....inalti sunt, frumosi sunt...iti spun eu...pana la urma ne incuscrim!
Mychy..."nasoala" rau felicitarea....din cauza florilor....nu din alt motiv
...
Fi-mea a inceput sa "pofteasca la hainele mele"......
.....dimineata s-a servit din dulap cu o fusta scurta de-a mea si s-a imbracat cu ea pe post de rochie de seara si se tot admira in oglinda...pana s-a cam enervat ca ii cadea de pe ea...si a venit sa o "ego" -leg.....
Eu m-am trezit intepenita de gat..sunt ca lupu nu pot sa ma intorcd in stanga sau in dreapta...asa ca iar m-a lovit o criza de spondiloza...am papat ceva si acum o sa ingrugitez un antiinflamator...ca altfel sunt blocata toata ziua in casa (in halul asta nu pot sa conduc...ca nu ma pot uita in oglinzile laterale)...
M-am oprit din scris sa rad...Catinca tocmai isi scoate toate jucariile micute dintr-o lada mare (din aia de la ikea) de jucarii si este atat de concentrata ca si-a tuguiat boticul de zici ca este botic de pui de catel.....
De cateva zile ma tin sa va intreb...ai vostri viseaza? Doua seri la rand, m-am dus sa-i dau laptele (in somn) si cand am intors-o (ca dormea pe burta) a inceput sa zica in somn "baie, baie...mami, baie, baie" (visa ca face baie), iar a doua oara mi-a zis ceva de genul "pia, pia, coco...pia"- visa ceva legat de brazi si de magarul de plus
...era asa draguta ca imi venea s-o pup s-o tocesc, dar mi-a fost ca o trezesc si m-am abtinut...
Ahh si vreau sa va mai intreb ceva...voi cand ati facut ROR-ul la copii au avut ceva reactii...ca luna viitoare i-l fac si eu ca sa ajung odata la zi cu schema de vaccinare...dar mi-e o frica ....ca am tot auzit pareri pro so contra acestui vaccin...
Va pup
Oana si
Cati mica (1 an si 6 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI 2, CATI POZE NOI,
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
nma spune:
Cristina nu am folosit niciodata cortizon la Andra dar nici nu am scapat de dermatita. ii apare periodic, acum de ex are la incheietuta manutei. Trece de la trixera plus dar mai intereseaza si crema pe care o foloseste nepotica. Eu am o prietene care testeaza o crema noua pe fetita ei (testul e urmarit de un prof de la Elias) dar la ei nu are rezultate spectaculoase 9fetita are o dermatita destul de urata).
Oanamada nu cred ca are gaze, adica nu imi explic de la ce sa faca. ROR a fost primul vaccin dupa care nu a facut febra. I-am dat inainte si dupa thuja.
Andra nu stiu daca viseaza, Alex in schimb da. Si e tare simpatic cand vorbeste in somn.
Georgi eu daca nu il iau mai am o sansa in vara (de fapt atunci ar trebui sa merg) dar daca nu il iau atunci nu mai pot sa semnez proiectele si e mare bai pana anul viitor cand pot incerca iar.
Nico, mami de Andra si Alex
poze
Poze in concurs Clipe de viata 2008 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=18" target="_blank">nm1 si nm2
mychydutza spune:
oanamada, nu ma intreba de ROR, ca nici noi nu l-am facut.......ne-a sunat dr sa ne aminteasca! eu nu i l-as face....oricum pt prevenire de efecte post vaccinare poti folosi TUJA. cate 3 granule, cu zi inainte, in ziua vaccinului si o zi dupa..........
"cand iti ajung banii de la o leafa la alta.....s-a dus caimacu' vietii!!"
ddanagh spune:
Noi tot rau suntem. Ieri noapte plangea in somn cam din ora in ora. Nu am mai avut o noapte asa de cand avea 3 saptamani de a facut prima criza de colici. Daca si in aceasta dupa amiaza face febra cred ca o sa-i incep antibioticul ca nu ma mai lasa inima sa o vad asa pleostita.
Ieri a stat in pat destul de mult. De cate ori ma ridicam imi batea cu mana pe perna sa stau si eu acolo. Daca plecam ma striga din pat pana veneam inapoi, nu se dadea jos.
Luna eu cam am fler la oameni. Nu degeaba l-am ales eu ginere pe Cosminel baiat frumos si calare si pe jos.
Ma distram aseara cu sotul ca noi cu racelile astea una dupa alta ne-a cam afectat programul de sex iar DAria aseara il tot striga prin casa 'tataiii, tataii'. O fi stiind fata ceva. Am imbatranit. 
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
mychydutza spune:
dana, imi pare rau pt dariutza-vrabiutza!!!!! sper sa fiti bine........cat despre "programul de sex".....tze ie aia????![]()
oanamada spune:
Mychy, Nma ziceti si la fata ce-i TUJA asta ca eu este cam nestiutoare
...noi altceva in afara de nurofen si Panadol si Novocalmin n-am "servit" pana acum.... dati si la fata amanunte ca sa nu moara tontomana
! Mercic
Oana si
Cati mica (1 an si 6 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI 2, CATI POZE NOI,
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanamada Mychy, Nma ziceti si la fata ce-i TUJA asta ca eu este cam nestiutoare ...noi altceva in afara de nurofen si Panadol si Novocalmin n-am "servit" pana acum.... dati si la fata amanunte ca sa nu moara tontomana |
so, de la Anya am preluat ideea. THUJA 15 e un homeopat care se gaseste la farmacile homeopate, e tot sub forma de granule, ceva mai mari decat oscillo. eu am luat in niste tubulete verzi. e suficient daca cumperi un singur tub. se dau 3 granule dizolvate in apa in preziua vaccinului, 3 granule in ziua vaccinului, si 3 granule in ziua de dupa vaccin. AndraZ, mi-a zis ca e bine de dat 2 zile dupa vaccin. cu acelasi regim de administrare ca si la oscillo: nu se manca o jumate de ora inainte si dupa.de cafea nu e cazu
ai inteles , fata?
oanamada spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mychydutza
so, de la Anya am preluat ideea. THUJA 15 e un homeopat care se gaseste la farmacile homeopate, e tot sub forma de granule, ceva mai mari decat oscillo. eu am luat in niste tubulete verzi. e suficient daca cumperi un singur tub. se dau 3 granule dizolvate in apa in preziua vaccinului, 3 granule in ziua vaccinului, si 3 granule in ziua de dupa vaccin. AndraZ, mi-a zis ca e bine de dat 2 zile dupa vaccin. cu acelasi regim de administrare ca si la oscillo: nu se manca o jumate de ora inainte si dupa.de cafea nu e cazu ai inteles , fata? "cand iti ajung banii de la o leafa la alta.....s-a dus caimacu' vietii!!" |
Am inteles saru-mana!!!!
Oana si
Cati mica (1 an si 6 luni)NOI-CRACIUN SI REVELION, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI 2, CATI POZE NOI,