Strumfi de iul-aug 2007 (131)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Neata!

Danagh, sanatate Dariutei si .

Mie mi-a dat dr sa-i dau Thuja 3 zile inainte, in ziua si 3 zile dupa vaccin. La ultimul, cel de an, am facut asa si n-a avut absolut nici-o reactie dupa.

Nico, te inteleg cu nedormitul noaptea, e tare greu si la noi! multa bafta sa-si revina fata!

Succes la invatat si la examene fetelor istete si studioase!!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

oanamada, n-am idee sa interactioneze in vreun fel cu panadolu si nurofenu..............poate te "lamureste" mai bine fetele care "stie " mai multe!

"cand iti ajung banii de la o leafa la alta.....s-a dus caimacu' vietii!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Si noi am facut ROR iar Catarina nu a avut nici o reactie.

Dana multa sanatate Dariei si multi . Catarina si-a revenit, inca e racita si tuseste dar nu are febra asa ca azi a mers la cresa.

Pe undeva ma bucur ca aici nu ii indoapa cu medicamente dar pe alta parte te inteleg cum te doare inima ca ii vezi bolnaviori. Insanatosire grabnica

Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Oanamada, si eu stiu ca nu interactioneaza cu antitermicele...adica i-am dat si de-aia si de-aia si a fost ok, cu efect! aaa, si in plus, chiar dr mi-a recomandat inafara de Thuja, in caz de febra, sa-i dau si Panadol seara.

Intrebare intrebatoare pt mamicile- bucatarese experte :
1.Cum naiba fac sa gatesc fasole verde pastai, fara sa se simta atele alea de la pastaie? am folosit si proaspata si congelata, am si fiert la ea de mi-au iesit ochii, si de fiecare data m-am lovit de astea. Lui Filip ii place f mult, dar curatata de mine, bucata cu bucata!
2. Aveti vreo retea buna care sa mearga si pt Filip ?

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Va multumesc mult pt urarile de sanatate, sper sa se prinda.

Stefania, tu ii dai ceva Catarinei de tuse? mie mi-a recomandat paxeladine dar nu i-am dat ca scrie pe el de la 15 kg? Acum ii dau stodal homeopat.

S-a trezit acum cu febra mai mica 38,9. Tot e ceva.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Andicu, fasolea verde pastai daca are ate ori e batrana ori e un soi rau. Adica vreau sa spun ca sunt soiuri la care nu se simt atele de loc. La cea cu ate nu ai ce sa-i faci, oricum ai gati-o.
Daca intrebai de o reteta de mancare de fasole verde care sa mearga si pentru Filip eu iti pot spune cum gateam pentru David si acum ca mi-am amintit ma intreb de ce oare nu fac si pentru Mara?
Eu taiam o ceapa si o inabuseam in putin unt, apoi o pulpa de pui dezosata o macinam (ca David era lenes si nu mesteca bucatile de carne) si o inabuseam putin cu ceapa, mai puneam putina pasta de ardei si lasam sa fiarba putin carnea, apoi puneam pastaile de fasole (bucatele) fierte in prealabil (ca le aveam puse la borcan, pentru iarna), apa si bulion sa le acopere, sare, verdeata, ma rog, dupa gust si dadeam totul la cuptor, sa nu mai stau la aragaz sa tot amestec ... iesea o mancare tare gustoasa, lui David ii placea tare mult
Mai poti face si scazuta, fara carne, eu ingros sosul cu putina faina sau poti face ciorba de fasole verde, noua ne place sa o mancam cu mamaliga cu branza ... in copilarie, cand eram la bunici, ciorba de pastai si ciorba de fasole erau baza , sau cum se zice acum: "rulz!"

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

andicu, lui andrei nu-i plac pastaile. o fi din motive de atza? eu i-am mai pus in supa pasata de legume si acolo nu se simt....

dana, incearca, daca ai incredere, cu sirop de ridiche neagra sau ceai de ceapa cu nuci si zahar...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Oanamada, si noi am facut ROR si laur n-a avut nici o reactie! Nu i-am dat thuja pt ca n-am gasit farmacie homeopata si a fost asa...din scurt! Succes!
Dana, multa sanatate dariei! Daca vrei iti spun si eu ce i-am mai dat pt tuse lui laur (nici eu nu am vrut sa-i dau paxeladine): eurespal si humex (ori expectorant ori pt tuse seaca). Au mers ok.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

Citat:
citat din mesajul lui oaana
Mihaelamerci pt e-mail.Oare de ce am banuit ca felicitarea pe care ai postat-o va fi....

. pt ca sunt o persoana foarte serioasa si integra si morala si etica si doar asa o felicitare puteam sa va ofer, nu??????????

Draga mea serioasa, si integra, si morala, si etica...pai nu puteai sa pastrezi tu buchetul de flori???

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

Sonia are nevoie urgenta de noi

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ddanagh

Va multumesc mult pt urarile de sanatate, sper sa se prinda.

Stefania, tu ii dai ceva Catarinei de tuse? mie mi-a recomandat paxeladine dar nu i-am dat ca scrie pe el de la 15 kg? Acum ii dau stodal homeopat.

S-a trezit acum cu febra mai mica 38,9. Tot e ceva.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Nu ii dau nimic ca nu imi da medicul. Aici pana si siropul de tuse se ia de la 2 ani. Doctorul mi-a spus ca daca mi se pare ca e o tuse anormala sa o duc din nou la medic in rest sa astept cateva zile sa vad cum progreseaza. Ei pun pret pe cum se comporta copilul. Daca e ca de obicei, se joaca e curios si nu zace nu ii dau nimic. Catarina a ravasit cabinetul dr-lui iar ea mi-a spus ca se vede ca e activa

Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput