Strumfi de iul-aug 2007 (131)
Raspunsuri - Pagina 11
ghinetz spune:
| Citat: |
| luna, da-o incolo de treaba...dupa ce ca sunteti frumosi, acu' mai sunteti si destepti! |
Cristina, bine le-ai mai zis!!!

Luna mama de stele de stele, nu asa... Mamicuto...si? Iti mai incapi in piele??? Bravo voua! Nu stiu...mi-ai umplut ziua de voie buna. Si multumim ca imparti cu noi bucuriile vietii tale.Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)Sonia are nevoie urgenta de noi
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mychydutza spune:
| citat din mesajul lui ghinetz Draga mea serioasa, si integra, si morala, si etica...pai nu puteai sa pastrezi tu buchetul de flori??? ![]() |
inca una si ma duc...........
ghinetz, nu puteam sa-l pastrez doar pt mine. eu va iubesc si am aplicat principiul ca : de unde dai, dumnezeu o sa-ti dea inapoi inmiit!!!!!!!!!!
editez ca sa precizez ca nu ma refer exclusiv la buchetul de flori....ci si la ....suport!
"cand iti ajung banii de la o leafa la alta.....s-a dus caimacu' vietii!!"
ghinetz spune:
Da, Mychy, dar crede-ma ca pentru prima oara as fi refuzat buchetul. Si m-am benoclat eu cu atentie, nici macar nu am recunoscut florile. Ce erau? lalelele? Trandafiri? (Da!!! Sa vad ce flori sunt, de asta m-am benoclat!!! Ce credeati?)
Andicu ti-a raspuns bine ioanaiub. E fie chestie de soi, fie sunt batrane. Retete...si eu fac tot ca ea, doar ca nu amestec si carnea. Eu m-am obisnuit asa, gatesc carnea separat de legume de cele mai multe ori, ca uneori eu pur si simplu nu pot manca carne. Asa ca o am doar ca garnitura.
Lavi, cum merge invatatul? Of!!! As da 10 disertatii, numai sa nu ma mai pui sa dau concurs de titularizare. Blex!!! Ce mai face Lorina?
Monica, Andicu, deci nu-s singura care nu mai apuca sa faca si treaba? ![]()
Carla imi spui te rog si mie ce si cum sa administrez pentru eruptie dentara. Cred ca-i ies ultimele maselute, ca iar se trezeste noaptea plangand. Ma refer la remediul homeopat, ce concentratie? Si imi cer mii de scuze, stiu ca s-a tot discutata, dar eu, adormita cum sunt, nu-mi notez.
Poate au notat fetele, daca stie cineva imi spuneti si mie? Multumesc 
Dana, muuuulta sanatate.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
Sonia are nevoie urgenta de noi
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
andicu spune:
IOanaiub, Ghinetz, multumesc. 
Dar oare exista vreun fel prin care sa-mi dau seama daca fasolea e tanara sau batrana?

Oana(Ghinetz), Camomilla Vulgaris CH30, 5granule/2-3 ori pe zi, in special seara. Mai era si Kreosotum parca, dar mi-am notat acasa pe o hartiuta, acum sunt la servici, deci iti dau detalii dupa ora 19.00.
Mami de
Filip Gabriel (27/06/2007)www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
cafera spune:
Mihaitzo, Ghinetz, flori am primit de la sot, dar nu ma arat incantata decat cand mi le-o oferi dupa sugestie.![]()
oaana spune:
| citat din mesajul lui ddanagh Va multumesc mult pt urarile de sanatate, sper sa se prinda. Stefania, tu ii dai ceva Catarinei de tuse? mie mi-a recomandat paxeladine dar nu i-am dat ca scrie pe el de la 15 kg? Acum ii dau stodal homeopat. S-a trezit acum cu febra mai mica 38,9. Tot e ceva. Dana,la 38,9 pe mine ma ia panica,la 39,5 deja ma pregatesc de spital ![]() Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) |
oaana spune:
Mei,mie nu mi-ati raspuns la intrebare.Cate plicuri de biotics pe zi se dau la copil cand ia antibiotic???????????