Strumfi de iul-aug 2007 (131)
Raspunsuri - Pagina 12
valen spune:
Cu-cuuu!!!Ines (mi se pare mie) a crescut foarte repede in ultima vreme; ieri a reusit sa atinga cu degetele butonul de la lift si ne-a emotionat. Pt. noi, butonul ala de la lift e un fel de reper in dezvoltarea copiilor pt. ca am vazut cum se inalta Sarah si cum ajunge sa atinga butoanele asezate vertical rand pe rand; cand am adus-o pe Ines de la maternitate stiu ca ne-am intrebat "cand o sa apese si gaza asta mica pe butoane?"si uite c-a sosit momentul.Iubeste foarte mult papusile, bebelusii si am realizat azi ca ea cara in permanenta cate 2in brate, probabil pt. ca este foarte atasata de sora-sa si asa sunt reprezentati in mintea ei copiii: tot timpul in numar de doi. Acum doua seri sarah a vrut sa le citesc o poveste si mi-a adus o carte in franceza. Le-am citit cateva fraze si la un moment dat am ajuns la un cuvant mai lung, plin tot de accente
care m-a lasat fara grai si mi-a innodat nitzel limba. Am dat sa-l repet o data si apoi inca o data, chipurile sa-l inteleaga fetele corect; sarah : mami, tu nu stii sa citesti? N-ai invatat? hai, try again!!Cam atat pt. azi. Sanatate copilasilor bolnaviori si condoleante fetelor care au pierdut persoane dragi!
violetan spune:
Valen, cat de dulce si haios!! Sa va traiasca puii dragi!

Oaana,eu i-am dat 2: unul dimineata unul seara dupa antibiotic, dar nu imi amintesc exact ca a luat o data. I-am mai dat cu alte ocazii si enterol si biotics cand avea kaki mai moale si tot 2 pliculetze pe zi, dar asteapta sa mai raspunda si alte fete mai in tema.
si multa sanatate!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
Nonna76 spune:
Salutare fetele!
Bine ai revenit Lavinia.Mi-e dor de Lorinush. Spor la invatat. Nici eu n-am chef de ex. de titularizare si sper sa nu fie nevoie sa mai dau vreodata.
Valen ai fete mari.Acus acus te-invata sa citesti.....
Cum mai stati cu iarna?
In rest nu-i nimic nou, Andrei e cam mofturos la mincare, maninca la prinz mai mult ciorbe sau supe.
ioanaiub spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andicu Dar oare exista vreun fel prin care sa-mi dau seama daca fasolea e tanara sau batrana? ![]() |
cea proaspata, de la piata, o poti incerca daca o rupi si vezi daca se desfac ate ... cea din conserva nu o poti incerca si eu inclin sa cred ca de cele mai multe ori aceea e cu ate
eu am noroc ca avem fasole in gradina, nu cumpar niciodata si pot sa o culeg doar pe cea tanara

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
CarlaV spune:
Ghinetz, eu asa fac, cum ti-a raspuns Andicu. Stiu ca Vivela are o schema cu ch200 cateva zile pe luna.
Pediatra noastra da thuya ch15 o doza inainte de vaccin, una in ziua vaccinului si una la o saptamana dupa. Noi n-am facut ROR si nici nu facem. Homeopatele nu interfereaza cu nici un medicament, cu conditia sa lasati o jumatate de ora inainte si dupa homeopate, sa nu manance/bea nimic decat apa, sa nu atingeti cu mana, sa nu spalati cu pasta de dinti mentolata etc.
Carla,
s.25
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Luna1 spune:

Fetelor multumesc de aprecieri la adresa micului meu geniu.
Cristina-Floarea Soarelui sunt convinsa ca si Denis o va urma macar pe mamica lui nascuta in aceeasi zi daca nu pe Cosmin. Cu crema de dermatita fara hidrocortizon m-ai atins si pe mine, poti te rog sa-mi afli mai multe detalii, gen nume, producator si ce continut are (in caz ca nu se gaseste aici macar poate gasesc alternativa in farmacie). Te rog pentru ca ma lupt cu o dermatita de contact de vreo 4 luni si dam cu hidrocortizon insa fac pauze lungi ca mi-e teama.
Dana sanatate Dariutei, pai sa stii ca i-am zis lui Cosmin ca i-am ales nevasta superba acum el trebuie sa isi foloseasca materia cenusie sa faca bani sa aiba grija de ea cum se cuvine. ![]()
Ghinetz disparuseti la un moment dat si ma tot gandeam la voi. 
Oanamada Lis n-a avut nicio reactie la ROR i-am dat preventiv Calpol seara la culcare dar nu a avut nimic.
Valen pup pe tine si fetele frumoase.
Adelise vorbeste mult, foarte mult pe limba ei insa a inceput sa bage la greu si cuvinte din limba noastra. Azi o striga pe mama "buica" si apoi sagalnic "baba" pentru ca mama ii zice mereu "sa nu ma strigi baba!" in gluma. Zice "up", "tata", "da" "niu" si multe altele in fiecare zi mai achizitioneaza ceva nou. Probabil a vazut ca il laud doar pe Cosmin pe aici.
Hai ca fug ca am o bere rece care ma asteapta.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
nma spune:
| citat din mesajul lui andicu Dar oare exista vreun fel prin care sa-mi dau seama daca fasolea e tanara sau batrana? ![]() |
Eu acum, folosesc de la bonduelle, conserva. E fata ate si buna. In rest o verific la piata.
Nico, mami de Andra si Alex
poze
Poze in concurs Clipe de viata 2008 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=18" target="_blank">nm1 si nm2
nma spune:
| citat din mesajul lui oaana Mei,mie nu mi-ati raspuns la intrebare.Cate plicuri de biotics pe zi se dau la copil cand ia antibiotic??????????? |
Mie pediatrul mi-a recomandat un pliculet pe zi.

poze
Poze in concurs Clipe de viata 2008 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=18" target="_blank">nm1 si nm2
mychydutza spune:
neatzaaaaaaaaa.........
oaana, de ce sa ma supar e tine? tocmai pe tine? mai, eu nu ma supar pe nimeni, n-ai observat?????![]()
adica ma mai supar, da tre sa-mi faci ceva nasol di tat!!!!!!!
ori la tine nu se pune problema..........si pune pozele alea, ca poate ma mai scolesc si eu in ale prajituritului!!!!!! si mai vroiam sa-ti zic ceva...sa ai grija cu rana aia pe col. ai vaz ca se vindeca naturist. delasarea nu ie buna! mai ales cand ie vorba de sanatate. vezi, m-ai intrebat daca m-am suparat pe tine, si acu nu mai scapi de mine![]()
![]()
![]()
valen, ce fata isteatza ai!!!!!!!!!mai zi-ne despre voi.....
luna, a fost buna berea???????

"cand iti ajung banii de la o leafa la alta.....s-a dus caimacu' vietii!!"
nma spune:
Ghinetz te rog sa imi dai si mie reteta de la poienitza cu ciuperci. Arata foarte bine si cred ca e foarte gustoasa.
poze