Strumfi de iul-aug 2007 (131)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

poienita cu ciuperci.......... am intrat pe albumul cu bunatati a lui ghinetz. ..........ce sa zic?????mai fata esti fenomenala......de acu inainte am un nou motto-u : "cine n-are un ghinetz, sa-si cumpere"!!!!!!!!!!!!!!!.

"cand iti ajung banii de la o leafa la alta.....s-a dus caimacu' vietii!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Neata fetele!!!

Multumesc mult pentru raspunsuri....o sa-i fac vaccinul desi nu stiu de ce tot am sufletul strans...ea mi-a facut febra mare la toate vaccinurile, mai putin acum la ultimul...sa speram ca avem parte de acelasi lucru si la ROR. Oricum, vad ca ai vostri mai toti au reactionat bine...asa ca m-ati mai incurajat putin.
Dana eu i-am dat Catincai mai multe siropuri de tuse atunci cand a facut virozele alea consecutive, dar singurul cu care i-a mers bine a fost Erdomed.
Oaana, mie mi-au zis sa-i dau doua plicuri, unul dimineata si unul seara.
Ma duc sa beau si eu o gura de cafeluta si sa-i fac fetei un ou ca imi tot cere de cand s-a trezit.......si revin.
Pupici

Oana siCati mica (1 an si 6 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI 2, CATI POZE NOI,

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Mychy, multumesc. Si sa stii ca nu ma las pana nu faci si tu o prajitura/tortulet ceva....

Nico Uite, scriu reteta aici. Ma rog, e orientativ. Straturile le pui cam cum vrei tu. daca vrei te orientezi dupa poza mea. In esenta e un fel de salata beof, dar mai altfel la aspect.

Reteta e de aici, de pe forum, de la Balbina am "furat-o".
1 cutie ciuperci intregi
2-3 cartofi
2-3 morcovi
2 oua
100 g cascaval
o jumatate de piept de pui fiert/copt
1 legatura de patrunjel + 1 de marar
2-3 fire ceapa verde
maioneza

Se fierb cartofii, morcovii si ouale. Dupa ce s-au racit, se rad prin razatoarea cu ochiuri mari, in vase separate. Se rade si cascavalul separat. Pieptul de pui se taie bucatele mici. Verdeata si ceapa se taie marunt.
Se tapeteaza un vas cu folie alimentara. Se pun ciupercile cu palariile in jos, acoperind tot fundul vasului. Se pune verdeata tocata deasupra ciupercilor.
Apoi se aseaza stratul de cartofi, indesind cu mina. Se unge cu maioneza. Se aseaza morcovul ras, apoi cascavalul. Se unge din nou cu maioneza. Ouale rase impreuna cu carnea se amesteca cu maioneza si se aseaza ca ultim strat. Se acopera cu folie si se da la rece pentru vreo ora. Apoi se rastoarna pe platou.

Carla, deci CH30 e ok? Ca stiu ca spunea undeva Musso, ca ii dadea, de fapt, o concentratie cam mica. Si nu avea efect.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

Sonia are nevoie urgenta de noi

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Dana noi pentru tuse folosim cu succes Stodal. E homeopat si merge si pentru tuse seaca si pentru productiva. Si am facut si siropel din ridiche neagra. Nu prea i-a placut, dar...asa, o lingurita, ia fara sa-si dea seama. Atentie doar!!! Siropul de ridiche neagra trebuie dat musai dupa masa, deci nu pe stomacul gol. (asa mi-a spus mie medicul, asa va spun si voua; cica e f puternic pentru stomac)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Mihaela...ce sa-ti fac ca sa te vad suparata?
Oana,vreau si eu te rog reteta acesta.http://good-times.webshots.com/photo/2840455220074881809ZpQkjv
Merci mult.
oanamada,faine retetele chinezesti,voiam sa fac si eu pachetele de primavara,dar unde sa gasesc eu in orasul asta mic muguri de nu stiu care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata,

astazi Mara s-a trezit mai tarziu decat de obicei, poate din cauza ca aseara a povestit mai bine de o ora, dupa ce i-am pus la culcare ... de cand nu i-am mai dat suzeta nu mai adoarme asa repede, mai sta si canta si povesteste. David se distra de nu mai putea dar intr-un final a adormit
m-am uitat pe albumul cu bunatati al Oanei (ghinetz), am salivat si am decis sa fac si eu astazi o varza a la Cluj si ca desert un strudel

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Oana, e banala cioco de casa. Vrei reteta exacta? Sau doar cum de i-am dat forma asta?

In mare eu fac asa:

Folosesc lapte praf de la Dr Oetker. E de 380g. Tot 380 g se zahar si 3/4 pachet de unt. Apa, cam jumate de canita de cafea. Cacao...din ochi, pana iti place culoarea.
Se pune pe foc zaharul, apa, untul si cacao. Intai apa cu zahar. Pana se topeste zaharul Aici e un punct sensibil, ca nu tr sa fie nici prea topit, nici prea netopit. Inteleg tu. Apoi adaug untul si apoi cacao cernuta. Amestec bine. Se lasa sa dea cateva clocote. Se ia de pe foc dupa care se pune laptele praf si se amesetca pana se omogenizeaza. Se toarna in tava in care am pus folie transparenta ca sa putem scoate mai usor batonul. Am pus in tava de chec doar o parte, iar in restul am mai adaugat cacao. Tr sa te misti relativ repede, ca se intareste. Am turnat apoi si compozitia mai inchisa la culoare peste si apoi biscuiti. Se da la rece...nu in frigider ci in loc rece.

Pofta mare. Cand faci...sa ma chemi si pe mine, chiar mi-e pofta de cioco de casa. daca vrei poti pune prin ea nuci, stafide. (mie alunele nu-mi plac, dar...poti pune si alune. Ma rog...ce vrei si daca vrei)

Mychy, nici la asta nu te bagi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza fetele
vio,sunflower,multumesc,o sa-l iau si pe asta si nu ca mai pot invata,nu..doar ca nu mai stau un an pana la urmatorul...asa ca trebuie sa fac efortul.
nico,sigur il iei,stai linistita.

azi merg sa-mi iau rezultatul la analize...tineti-mi pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Revin din nou.
Valen,super faza cu Sarah,mai povesteste-ne de fete.
Luna,deci frumoasa ta incepe sa le spuna
Mihaela,multumesc pentru grija,vreau sa merg intai la gineco,sa vedem ce se vede dupa ce am terminat tratamentul,apoi o sa-i contactez,eu oricum sunt pro naturiste.Chiar voiam sa-ti spun despre nste produse de la Apicola pe care eu le folosesc si sunt foarte bune.Te intereseaza?

In alta ordine de idei,vineri a venit Iosua de la gradi virusat rau,a facut o rino-traheita urata,tuseste de rupe...stau cu inima cat un purice,parca si Aaron incepe sa tuseasca,eu sper sa scape(chiar daca stau botic in botic,nu am cum sa-i separ caci Aaron plange tare dupa Iosua)si ii dau preventiv isoprinosine,ca ma ia groaza daca se imbolnaveste si el iar.
Regret enorm ca l-am dat pe Iosua la gradi,pana anul acesta copiii nu s-au imbolnavit.Mai imi trece supararea can il aud prin casa cat de frumos canta,stie o multime de cantecele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

mmmm..ce bunatati faceti voi...m-as baga la o cioco dar tin cura si sa o stiu acolo iar eu doar s-o "gust",parca nu ma coafeaza.

oana,spune-mi si mie de produsele de la apicola,ma intereseaza,am o intreaga coectie de creme si ceiauri naturiste.(sper sa nu fie pleonasm).

Mergi la inceput