Strumfi de iul-aug 2007 (131)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui ghinetz
Carla, deci CH30 e ok? Ca stiu ca spunea undeva Musso, ca ii dadea, de fapt, o concentratie cam mica. Si nu avea efect.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

Sonia are nevoie urgenta de noi

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

E OK dar la noi a mers doar cand era durerea mare, nu insuportabila. Cand am vazut-o ca nu mai rezista i-am dat o doza de panadol.

Carla, s.25 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Oana ,multumesc mult.Poate fac maine,caci am niste invitati,si atunci te chem,s-au iti pastrez cand vin la Iasi.In aprilie vin sigur sa rezolv niste probleme medicale ale sotului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

oaana, normal ca ma intereseaza!!!!!!!!!!!!!!orice e naturist si face bine ma intereseaza...........

ghinetz, nu ma bag nici la asta!

"cand iti ajung banii de la o leafa la alta.....s-a dus caimacu' vietii!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Ghinetz multumesc mult pentru reteta. Poate o fac in weekend.
Oaana multa sanatate. Sper sa scape Aaron nevirusat. Si la mine stau doar impreuna. Sa vezi ce frumos dorm imbratisati.
Valen am uitat sa iti spun ca tare dargi imi spunt printesele tale. sa mai povestesti de ele.
Geogi ai dreptate: o sa luam examenele indiferent de nota. bafta cu analizele.

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Poze in concurs Clipe de viata 2008 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=18" target="_blank">nm1 si nm2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Buna dimi!

Georgi, bafta multa la rezultatul analizei! Sa ne zici urgent cand te-ntorci!
Oana/ghinez ce pofta mi-ai facut, ma lasa nervii! Cat as vrea sa am timp sa mai fac si eu, dar sa am si mai mult talent decat am, ca nu pot sa zic ca dau pe-afara de gospodina ce sunt. Eu ma straduiesc, dar de multe ori nu imi ies chestii banale cum ar fi galustele la supa sau chiftelutzele sau snitelele . Unde iti tii retetele de care vb fetele cu atata lauda? Poate ma mai inspir si io
Oricum, jos palaria, esti super tare, tine-o tot asa!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

Neatza, fetelor!
uite ca m-am interest cum se numeste crema de care va spuneam. vorba de Protopic 0.03%, dar am citit ca ar contine tracrolimus, un imunosupresiv usor, si sunt si pareri contra fata de el. pe cutie este data o adresa de net pt detalii: www.emea. europa. eu . am pus eu spatii ca sa nu fie probleme cu adresa. acuma nu stiu ce sa zic. cumnata mea era tare incantata ca nu are cortizon si dupa 2 aplicari s-au vazut rezultate spectaculoase. nepotica mea avea in spatele genunchilor iritatia asa puternica, se si scarpina saraca...era ca o crustra de acum. cititi si voi despre ce e vorba si decideti. pe mine m-a cam dezumflat, dar n-am citit prea multe.
valen ce frumos mai povesteti de fetele tale ca mi s-a facut pielea de gaina!
oaana sanatate multa baietilor tai! ma iau gandurile cand stiu ca de la vara il dau si eu pe denis la cresa. ma bazez pe sistemul lui imunitar bun (a mai fost in preajma persoanelor bolnave si nu s-a molipsit) si pe o imunizare suplimentara pe care am de gand sa i-o fac atunci. sper ca totul va fi bine.

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput

Cristina, Protopic a primit si prietena mea sa foloseasca la fetita daca nu isi face efectul crema pe care o testeaza. Ei sunt foarte incantati de protopic dar trebuie folosita rar, dar atunci cand nu mai ai ce face si ca sa scapi de cortizon. Ei au folosit foarte mult timp cortizon la fetita si acum sunt disperati caci a rams cu multe semne pe fata, iar pielea e foarte sensibila.

poze

Poze in concurs Clipe de viata 2008 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=18" target="_blank">nm1 si nm2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Neata!

Multumesc, Ioanaiub si Nico! cum fasole proaspata deocamdata gasim mai rar, am notat conserva de la Bonduelle!

Mda, salivez la greu la ultimele retete, dar raman pe margine, ca si Mychy! SI apropos, f tare si adevarat: " Cine n-are Ghinetz, sa-si cumpere!" de multe ori in ultima vreme m-am gandit la varianta asta, dar n-am gasit pe nimeni!

Oana, eu i-am dat Biotics 2 plic./zi , ca 1 nu era suficient, facea moale rau. Sanatate puilor!

Eu am observat caninii de jos la Filip aproape iesiti! deci nu mai dureaza mult pana sparg gingia, ca se vad f bine! sunt curioasa sa vad daca o sa doarma iar mai bine!
Alaltaieri noapte a ramas cu socrii mei la tara, si a dormit de pranz, 4 oree!!!! si acasa nici cu slujbe nu doarme mai mult de o ora 1/2! iar noaptea nu depaseste neam cele 9 ore de somn! ma gandeam si eu aiurea...oare soacra-mea i-o da ceva de nani sa aiba ea mai mult timp de relache?!?

Aaa, si Mychy, cumparat Libero, testat azi-noapte, super! in sfarsit nu s-a mai udat si nici nu mai miroase a pipi asa tare cum se intampla cand umplea Pampersul sau Huggies!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Mergi la inceput

Legat de scutece: eu am testat Wickies. Sunt foarte bune si muult mai ieftine. pana acum am folosit Huggies, Libero si Happy.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Asa, eu nu am apa, cestile de cafea sunt nespalate si mizez pe mancarica de cartofi pentru pranz. (mi-a mai ramas putin de ieri, azi, fara apa, nu am cum sa spal pestele; asa, ca am adus vorba, am sa fac o reteta de la Gabiarama de file de pangasius: tragi putin pestele in tigaie prin unt, apoi il pun in tava cu cate o felie de cascaval deasupra. Toatra lumea a laudat produsul. Azi il incerc si eu, cand vine apa, desigur)

In alta ordine de idei...nu ma mai laudati atat. Nu fac cine stie ce chestii, banalitati. Doar ca eu am si obiceiul - prost sau lipsit de modestie, cum vreti sa-i ziceti - de a "trage in poza" mancarea.

Carla, multumesc mult. Am supravietuit caninilor is vad ca maselutele astea ne dau mari dureri de cap. L-am ami dat cu Dentinox si se linistea cat sa atipeasca, dar...Si abia pe 16 ajung la homeopat. Eu zic totusi ca trezirile sunt de la dinti, desi mi-e teama sa nu fie altceva. Ma refer la pavor nocturn . Ca anlize i-am facut de toate felurile si nu e nimic in neregula.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

Sonia are nevoie urgenta de noi

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput