Strumfi de iul-aug 2007 (131)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Buna idee, tocmai am luat pangasius aseara .

La noi nu a mers cu nimic de dat pe gingii si nici cu jucarii de ros, doar cu chamomilla si panadol. Saby le suge ca pe bomboane de pe la 10 luni, mereu "cauta motiv" sa pape homeopate daca se loveste sau o dor dintii.
La voi cel mai probabil este vorba de maselute, mi se pare durerea cea mai mare, pentru ca trebuie sa sparga gingia toti coltisorii, nu numai unul. Sau poate ca ai avut tu o perioada de agitatie/stress si te simte.

Carla, s.25 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Citat:
citat din mesajul lui oaana

Mei,mie nu mi-ati raspuns la intrebare.Cate plicuri de biotics pe zi se dau la copil cand ia antibiotic???????????

eu lui David cand lua antibiotic ii dadeam ecoflorina, mi s-a parut mai buna decat biotics ... ii dadeam o doza pe zi, in doua prize

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Buna idee, tocmai am luat pangasius aseara .

La noi nu a mers cu nimic de dat pe gingii si nici cu jucarii de ros, doar cu chamomilla si panadol. Saby le suge ca pe bomboane de pe la 10 luni, mereu "cauta motiv" sa pape homeopate daca se loveste sau o dor dintii.
La voi cel mai probabil este vorba de maselute, mi se pare durerea cea mai mare, pentru ca trebuie sa sparga gingia toti coltisorii, nu numai unul. Sau poate ca ai avut tu o perioada de agitatie/stress si te simte.

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Carla, sper sa fie asa. Desi noi mai avem 4 maselute, alea de au iesit inaintea caninilor. Si nu a fost asa greu la ele. Bine, pe atunci inca alaptam. Ei, o sa trecem noi si peste astea. Ne pregatim pentru altele.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

Sonia are nevoie urgenta de noi

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Oana nu ai de ce sa regreti faptul ca l-ai dat la gradi pe iosua. E normal, ma rog, in anumite limite, sa se imbolnaveasca in primul an in care intra in contact cu copii, deci cu alti microbi/virusi/bacteri/... Fie ca e la 3, la 4 sau la 5 ani primul/primii ani de gradi sunt un hop necesar. Pana la varsta scolara devin mai puternici, mai imuni (o avea grad de comparatie?? )

Violeta nu cred ca e chestie de talent. Pur si simplu am trecut peste esecuri cu fruntea sus si am perseverat. Da! Ar fi o idee sa pozez si catastrofele.

Andicu bravo lui Filip ca a facut nani la bunica. o fi aerul de tara, nu? Mai, mai ca l-as trimite si pe Victor o noapte la soacra ta...pe bune.

V-am zis ca am inceput de ieri sa merg la sala? Merg de trei ori pe saptamana.Bine, fac mai mult , desi de asta am si acasa, dar...

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

Sonia are nevoie urgenta de noi

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Ghinetz, oau, sala, felicitari! si eu trag de mine sa ma duc, dar tot aman..nu stiu pana cand!
Cat despre somnul la tara, sa stii ca Filip doarme de rupe cand merge acolo! e f multa liniste si aer curat. Numai ca iarna nu prea stau socrii mei pe-acolo, e mai mult casa de vacanta, ca e cam frig. Daca face fata la 2 soacra-mea, ti-l duc si pe Victoras! Nu zic cum astept sa vina caldura!

Oana, cu gradinita o sa fie la fel pt toti. E inevitabil sa nu se imbolnaveasca des in primul an. Cica e mai bine, isi fac anticorpi pt mai tarziu...

Cat despre dinti, si noi tot la canini am tras cel mai greu! la maselute nu prea a mancat si a fost f des deranjat la stomac, in schimb a dormit fara probleme! la canini a facut cel mai rau, mananca, dar nu doarme noaptea, e f nervos, iritabil, marait, mamos si chiar violent cu jucariile si cu noi. Mai suportam sa iasa astia 2 de jos si pe urma ultimele 4 masele si sper sa terminam nervii si trezitul noaptea!!! ...Vrabia malai viseaza...

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mai ce harnicute sunteti.

Apropos de mersul la sala, aveam si eu abonament si plateam degeaba, acum doar la piscina mai mergem si platim doar cand mergem, la sala nu ajung.

Insa am reusit sa ma mobilizez, de la 1 ianuarie sunt mai mult pe salate si mancaruri usoare, am slabit deja 3 kg (am ajuns la 54) si la 2 zile merg la jogging cu sotul si Cosmin, vreau sa ajung iar la 49-50 kg.

Al meu zice ca arat bine si asa insa eu cel mai bine arat la 48-50 kg asa ca nu ma las, vreau sa ma fac iar cu corp de adolescenta mai ales ca nu mai planuiesc altul (copil) deci o data slabita vreau sa ma mentin. Ah si in plus de 2 luni am taiat zaharul de tot din alimentatie, cafea fara zahar, dulciuri nu servesc decat foarte rar o praji daca ies cu vreo prietena in oras precum azi, am mancat jumatate de briosa.

Oricum nu ma mai suportam de Craciun ajunsesem la 57 kg eram deja exagerata. (Eu sunt pitica, 1,59).

Va las ma duc sa-i fac papa de pranz la printe.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Andicu merg la sala mai mult de nevoie. ca il duc pe stefan la karate si ora aia riscam sa o petrec intr-o cofetarie din apropiere. Asa...macar fac miscare, desi nu lucrez chiar ce vreau eu, ca nu au super aparate. Eu as vrea sa lucrez mai mult muschii, ca nu prea am nevoie musai de dat kg jos, dar mi-a zis tipul ala ca abdomene pot face si acasa. Pai si bicicleta pot face, dar si lene am...cat casa! Ei, una peste alta, e bine.

Luna, bafta sa ajungi la cate kg vrei. Desi eu zic ca sotul tau, esti tare bine asa cum esti si acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Fetelor suntem disperat.
A sunat sora mea la persoana de contact, pentru a afla detalii cum va decuge inmormantarea copilului ei si a aflat cu stupoare, ca se considera abandonat si ii pune intr-o cutie la comun.
Cum este posibil asa ceva? De ce spitalul i-a spus ca va fi ingropat si ca va avea mormantul lui, etc.?
Va dat seama durerea noastra. A pus sa jure ca nu-i vor lua copilul din spital, au sunat la spital sa nu-l dea. Acum alearga diperat tatal copilului sa faca rost de cosciug (pe care nu-l pot primi mai devreme de 2 zile, dar la spital nu-l pot lua decat maine pana la ora 13, daca nu luni. Cine garanteaza ca il vor tine pana atunci si nu se gaseste vreunul sa il considere abandonat si sa il arda sau cine stie.
De ingropat il vor ingropa langa bunicul lui, pentru asta au reusit
sa obtina aprobare de la preotul paroh de acolo. Sa vedem daca vom gasi un preot care sa tina si o mica slujba sau rugaciune ceva, ca nefiind botezat si noi fiind ortodocsi.
Doamne cand se termina cosmarul asta?????????

Diana si Cristiana Maria (30.07.07)

poze: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Multumesc mult fetelor.Nu am emoticon cu pupic.
Mihaela,musso,eu folosesc solutie nutritiva Tenapin-imi sterg fata cu ea,ca la demachiere.Apoi ma dau cu crema de miere de albine,Floramin.Am sampon Demon,natural cu mire de albine.Toate acestea sunt naturale suta la suta si eu sunt foarte multumita de produse.Asa,mai am o crema de maini,tot de la plafar,Alpifresh,cu miere si lapte,si asta e buna.Si ca balsam de par(ca cei de la apicola nu au)folosesc Hofigal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Diana, este ingrozitor ce spui, cum sa-l considere abandonat daca are parinti care se ocupa de el?
Nu stiu cat ajuta acum cuvintele de imbarbatare, sunt alaturi de tine si de durerea voastra. Singura rezolvare pe care o vad acum este sa gasiti un sicriu pe masura si sa-l luati astazi sau maine dimineata, trebuie cautat peste tot, sau sa insistati la cei care-l fac sa fie gata mai repede. Cu preotul nu cred sa fie probleme, se mai poate gasi cineva, partea cu sicriul si luatul copilului de la spital mi se pare cea mai importanta. Poate are cineva o cunostinta care sa va ajute...
Tine-ne la curent, te rog, si cand te vei simti in stare sa povestesti mai multe, te asteptam.

Mergi la inceput