Emma este iubire! continua lupta cu cancerul *14*
Raspunsuri - Pagina 14
afibebe spune:
Aida, cum se simte astazi Emma?
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
asa creste Cristi
aidaciolac spune:
Dragelor revin si eu abia acum cu un mesaj , mii de scuze de intarziere
Ieri dupa ce am scris ca e ok si nu mai are dureri si ca pot sa meg linistita la control ... eh , a trebuit sa se schimbe situatia. Stiti si voi cam cat trebuie sa astepti pana intri in cabinet si cam cat dureaza un consult si bineinteles cand sa intru si eu in cabinet primesc mesaj sa ma grabesc ca are dureri , am sunat imediat si culmea , a acceptat sa vorbeasca cu mine si am promis ca ajung acasa cat pot de repede ... pana am iesit din cabinet lucrurile se linistisera si mi-a mai revenit inima la loc.
Samburelul dupa masuratori si dezvoltare pare a fi de 11 saptamani , am fost foarte placut impresionata cat de mult a evoluat tehnica si cat de clar se poate vedea la eco ... sau din cauza ca deja inteleg ce inseamna unele umbre ...
... am ajuns acasa cu cadourile aduse de anda de la ralcat o iconita absolut superba de care Emma a fost super incantata , se vede clar ca a fost folosita de cateva generatii si de o valoare absolut inestimabila ralu merci mult , nu aveam asa icoana in casa si mai ales de dimensiunea asta , de la mihi care a avut foarte mare grija la detalii , stii ca piesele de rezistenta au fost paturita , masinuta si borcanul cu compot merci mult si plicul acela de la fetele "Impreuna Timisoara" de mare mare ajutor ,dar va rog nu mai strangeti bani , inca ne descurcam cumva , stiu de ce ati facut asta , dar ma simt asa rau ca sunt altii care au mult mai mare nevoie de bani decat noi ...
... si am ajuns acasa cu cadourile si cu pozele cu bebe si bine inteles ca bucuroasa ca am venit cu ceva , am aflat ca e disperata dupa mine si a intrebat continuu cand ajung acasa ... si am povestit si ne-am bucurat de cadouri si poze si dupa jumatate de ora iar dureri si i-am facut tratament si am mai dat si peste ce trebuia si degeaba , nu ceda la nimic. In final am sunat doctorita sa vad ce putem face ca nu ne mai descurcam ... asta dupa ce dadusem o jumatate de fenobarbital si trecuse deja un sfert de ora si efectul nu mai aparea ... doctorita a zis sa asteptam o ora sa vedem ce se intampla si apoi sa o sun si pentru ca a trecut ora si nu se calma in nici un fel am decis sa plecam ... pana sa fac bagajul si sa ne imbracam , la o ora si jumatate de la administrarea fenobarbitalului a adormit , i-am facut si tratamentul la 22 si nu s-a trezit asa ca am sunat dr ca nu mai mergem la spital , doar daca nu cumva peste noapte nu se trezeste si incepe iar ...
... pana la urma discutand dimineta cu doctorita , am ajuns la concluzia ca din cauza ca am fost plecata si cumva sa ma pedepseasca ... oricum , morfina poate sa mai astepte.
Asa ca de aseara si pana acum nimic , totul pare 'ok' , a mancat ... , a cerut sa picteze si cumva cu greu a pictat un tablou cu flori si fluturi
Va multumesc dragelor la toate pentru absolut tot si o mare imbratisare ... acum trebuie sa fug ca s-a trezit ...
Aida ... 9+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
andanii spune:
of aida ce mult ma bucur cand aud ca vorbeste si ce mai ... azi a si pictat .... multumesc doamne ....
doamne nu vreau sa mergeti la spital , nu vreau sa ajungeti pe morfina .... ma rog in continuare sa nu mai aiba dureri kissy mic
pup samburelul mic .... ma bucur sa aud ca e in parametrii :):)
ANDANII
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"
Anina_n spune:
pictorita mica si pe mami a ei, doua luptatoare curajoase !
Doamne ajuta, la zile fara durere si cu multe bucurii !
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">pisicutza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">dulcineea mea, la "Clipe de viata 2008".
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
ralcat spune:
Aida draga mea, ma bucur ca v-a facut placere iconita. Eu am fost doar intermediarul unui om cu suflet mare, de la biserica de unde am dat acatist si maslu pentru Emma Aida. Cand a vazut numele domnul cu pricina (ajutorul preotului din biserica) a zis, "Un nume frumos pentru un suflet frumos", asa ca i-am povestit despre lupta voastra. Iar la plecare mi-a dat icoana, ca sa va ajute.
Asa ca ne rugam si noi sa se intample minunea si sa ne bucuram de povestea Emmei.
Copiii merita tot efortul nostru
Alex, Andrei,
Ecaterina, Silviu,
Dodo-pui spune:
Aida
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
principe spune:
si plang si plang de fericire.
va iubesc familia ciolac.
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i