Emma este iubire! continua lupta cu cancerul *14*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Aida si Kissy scumpa, !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michaelle spune:

Mi-as dori din sa pot sa va ajut cumva. In afara de rugaciuni din inima spuse, nu am gasit o modalitate concreta, va doresc voua doar ce imi doresc mie si fiicei mele, sanatate si sa reusiti ceea ce va doriti!
Ma gandesc tot timpul la voi, va admir pentru puterea pe care o dovediti ca si parinti, iar pe Emmma ta mica si draga o consider un inger. Sa-i dea Dumnezeu sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Aidule, stii cum zicem noi, da?

LUV IU

O seara fara dureri...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Ma bucur ca Emma s-a simtim mai bine si chiar a avut chef de pictat. Cred ca fiecare moment de acest gen, cand e prezenta si activa te face sa zambesti si iti aduce un strop de bucurie.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alma2006 spune:

Pup fetele mele dragi!
O noapte linistita si fara dureri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

O noapte linistita pt voi si o minune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Doamne,Aidule...mi-am tinut respiratia cat am citit ce ai scris si am trecut de la tristete la bucurie in timp de secunde...De unde ai ,femeie,atata putere in tine?Nu pot decat sa ma inclin in fata curajului tau si a micutei luptatoare Ema,sa va imbratisez cu dragoste si sa va tzuuuuuucccc....tare,tare si apasat pe amandoua!
Sa aveti o noapte linistita!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

va iubesc din tot sufletul meu.
ma gandesc la voi in fiecare minut.
pup licuriciul pe ochisori sa nu doara.

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune: