Gravidute si mamici de Constanta (45)
Raspunsuri - Pagina 5
AngeliquedeS spune:
Alina, mai sa bocesc cand am citit mesajul tau, esti o scumpa si efectiv m-ati salvat pt maine fiindca chiar nu stiam ce sa fac, l-as fi luat cu mine pana la urma ca nu aveam incotro. la mine nu e pb cu ora, pot sa ma duc oricand intre 7 dim si 7 seara, asadar cand puteti voi.
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita
mav spune:
Angicu placere, macar atat! ....Cand vine tati de la munca... pana in pranz, te sun inainte.
acu plecam la local.... desi bb e plangacios si nu m-am prins ce vrea....
Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
madaluta spune:
tina: sa-ti traisca nepotelul!!! aveti o femilie tare de faceti numai baieti, bravooo!.trimit si un pm cu o problema off topic
angi: mave o sufletista si o prietena extraordinara...ne-a aratat-o si noua de mai multe ori...trebuie sa o pretuim pentru asta...
ralina:poate cand se va mai incalzi vei veni si tiu o fuga prin Ct la pitici...
va multumesc tuturor care m-ati incurajat in legatura cu mutarea , sau eventuala mutare a noastra. Fiecare aveti dreptate in felul vostru, dar daca ne-ar fi fost mai bine acolo, n-as fi ezitat deloc. Dar cand ma gandesc sa stau cu chirie( la ce scoruri sunt in bucuresti, ma apuca nebuneala si efectiv nu ne permitem)sau intr-o camera cel mult doua de hotel militar,iarasi innebunesc.Plus k la salariu nu e nicio afacere, pentru k in armata se plateste functia si gradul nicidecum nu-i intereseaza locul unde activezi( adica nu e k in invatamant: dc esti prof universiatar ai dublul salariului unuia de la liceu). oricum asa cum zicea si mav si asa cu i-am spus si lui Cip cu cativa ani in urma, voi accepta sa mearga in orice coltisor de tzara, numai in misiune nu.Deci, hootararea lui ii apartine si daca va considera k sacrificul asta se merita pentru cariera lui, bineinteles k ne vom duce.Numai k nu ma pot bucura pentru el si pentru realizarile lui si imi pare rau...nici macar nu ma pot preface k ma bucur...
dar cred k v-am innebunit destul cu problema asta, a k o sa inchei...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
madaluta spune:
acum vreau sa discut doar cu blondele de constanta, da? ( vedeti, fac discriminari)-
-Cum va vopsiti voi de fapt? declorati radacina doar sau va vopsiti in intregime? sau decolorati intai radacina si apoi aplicati o vopsea pe intreg parul? Ce vopsea/ decolorant folositi?
La cat timp va decolorati? o faceti numai la saloane sau si acasa?
intreb toate astea pentru k de ani de zile in care ma vopsesc, niciodata n-am fost multumita, chiar daca am fost si la saloane profesionale. la unele mi s-a spus k trebuie sa decolorez doar radacina si sa nu mai pun pic de vopsea pe par k il distrug. am facut asa, dar culoarea care-mi iesea nu era nici pe departe asemanatoare cu cea de pe par. In alte parti m-au si decolorat m-au si vopsit in aceeazi zi. uneori s-a lasat si cu pielea arsa, dar tot n-am ajuns la o culoare uniforma....Nu stiu cum sa mai procedez si mai ales ce produse sa folosesc... Poate imi dati voi sugestii, imi vindeti ponturi ceva....
Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
madaluta spune:
am primit mesaj de la Florina-2peu: MATEI NU MAI ESTE!
Dumnezeu sa-l ierte
Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
madaluta spune:
pentru un ingeras...
Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
simonasima spune:
Matei este la ingeri. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Haideti sa aprindem cate o lumanare pentru Matei si sa ne rugam ca familia lui sa treaca cu bine peste aceasta incercare.
simona si printesa Sara - (02.09.2007)http://community.webshots.com/slideshow/570217118BdgPXT
bubu73 spune:
E prima data cand scriu aici, va citesc de cand am aflat ca sunt insarcinata, 5 sapt- MINUNE, nu ma mai asteptam sa se intample natural...dupa un FIV nereusit anul trecut cine mai credea, ma pregateam pentru un al 2-lea FIV, mai aveam de facut cateva analize si doar ce primisem toate datele de contact a unei clinici din Bucuresti - Baneasa, recent deschisa.
Si ce sa va mai spun, doar ce intrasem in posesia atestatului de parinte adoptator luni, iar miercuri am aflat minunea...ce n-as da sa se umple casa de copii.
Am ales sa merg la dr.Fawaz, se implica foarte tare in problemele pacientelor, dupa o intalnire esuata cu dra la care facusem monitorizarea pt FIV-ul trecut.
Chiar am nevoie de cineva care sa fie promt la cerintele mele in orice moment, am trecut prin atatea, ultima sarcina a fost in 2001, care am pierdut-o cam la doua luni.
A zis ca o sa-mi dea concediu medical de pe acum, trebuie sa am foarte mare grija de mine, credeti ca o sa-mi accepte cei de la serviciu, nu le-am zis inca, mi-e teama de cum vor actiona...
Sunt cea mai fericita, nu mai imi incap in piele, as spune la toata lumea cu care ma intalnesc, din cauza emotiilor si bucuriei cred ca s-a instalat o insomnie...de cand am aflat nu dorm mai mult de 3-4 ore pe noapte, ziua nici atat...cu toate ca uneori am posibilitate. Am inceput sa devin foarte nervoasa si nu ma simt bine de loc...am omis sa-i spun dr cand am fost la control.
Recunosc ca nu sunt o somnoroasa, niciodata nu am dormit ziua, totusi 6-7 ore pe noapte le dormeam, dar acum este o problema.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Am vazut ca sunteti tare unite, mergeti la intalniri, tare mult mi-ar place sa particip si eu la ele, cand voi trece de faza asta neplacuta voi fi si eu prezenta.
Sper sa nu va fi plictisit cu problemele mele.
bubu73 spune:
Ce trist este cand auzi astfel de vesti.
Matei este acolo sus si va veghea la linistea parintilor lui.
mav spune:
Dzeu sa-l odihneasca pe ingerasul Matei si sa le dea putere parintilor sa mearga mai departe!....... Este cumplit....
...Nici nu stiu ce/daca sa mai scriu ceva... acum mi se pare ca pica precum nuca in perete....
Angi, de bine ce m-a laudat Madaluta... nu mai pot sa te ajut maine! Azi nu e bine? Imi pare tare rau..... ca ti-am dat sperante desarte...
Adineauri m-a sunat sotul meu si nu mai e de serviciu azi, e maine... Deci maine sunt singura cu copiii si sunt legata de maini si picioare...
Partea bune e ca azi a primit numirea; noi am scapat de stresul plecarii la Buc!
Am fost la local. De 50 lei: aperitiv+50ml Garrone, friptura+cartofi prajiti+salata de varza proaspata+ 250ml vin... nush de care... si desert, tort+apa minerala.
Ora o stabilim noi.... mai la pranz, mai pe seara....
Va rog sa-mi mai spuneti inca o data cine vine sigur!
BUBU, bine ai venit! Sarcina frumoasa!
Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!