Gravidute si mamici de Constanta (45)
Raspunsuri - Pagina 6
andicu spune:
Vai, Mada, ce veste trista!! ma doare sufletul cand ma gandesc la ea, saraca Florina!! Dumnezeu sa-l odihneasca pe bietul ingeras!
Bubu73, bine-ai venit si felicitari pt reusita! nu stiu daca stii, dar te inteleg cel mai bine! numai ca la mine, al2lea FIV a fost cu noroc. Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si sa va dea DD cati bebei va doriti, indiferent pe ce cale!
Tinna, felicitari surioarei tale si tie pt proaspatul nepotel! sa va traiasca, sa fie sanatos! ma bucur ca s-a terminat cu bine!
Mokika, cu intarziere, la multi ani pt sora ta!
Mada, legat de blond: eu cat timp m-am facut, ma decoloram la radacini si puneam nuantator profesional din salon peste, nu vopsea.Prima data decolora si restul parului cu ceva mai slab (cred ca e f important si ce/cat stie coafeza). Daca pastram aceeasi nuanta iesea uniform, dar nu in primele 2-3 luni de la transformare. Se uniformiza pe parcurs, pastrand nuanta. Eu m-am saturat sa-l tot decolorez la radacini, dura f mult, mai si costa, se uscase firul de par cam tare, asa ca am renuntat..pt a3a oara in ultimii 5 ani, pana la loc comanda! parca vad ca vine vara si m-apuca iar dorul de blond.
Despre mutat: sincer, si eu m-as duce incotro l-ar duce jobul si dorinta pe al meu sot, DAR in conditiile in care renunt la casa, prieteni, familie pt o situatie mai buna! nu sa renunt la apartament proprietate pt chirie cine stie pe unde, la oras mai linistit pt mizeria si aglomeratia si scumpimea din Buc., pt aceiasi bani si poate pe mai putin-date fiind conditiile de trai mai scumpe din capitala. Ma mai gandesc si ca aveti 2 copii si daca vi s-ar inrautati stilul de trai, ce veti face din salariile voastre de profesori ? Dupa mine, ce cariera mai e asta care nu iti da beneficii materiale in plus? si ti le da cand? la pensie? nu te supara pe mine,nu stiu cat de coerenta am fost, eu ti-am zis sincer, parerea mea, sper sa hotarati in asa fel incat sa fie toata lumea fericita sau macar multumita.
Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
menuet spune:
Offff DOAMNE DUMNEZEULE ce veste tristaMatei de acolo de sus sa veghezi asupra parintilor tai sa treaca mai usor peste aceasta mare pierdere!!
Astfel de vesti ma fac sa trec peste rautatile Anei care de altfel m-ar fi suparat.
Mada-subsriu la mesajul lui Andicu legat de plecarea voastra.Daca intr-adevar ar fi un venit substantial se merita efortul dar altfel eu zic ca nu.Pup si sa luati cea mai buna decizie pt voi.
Mav-eu vreau sigur 8 martie.
AndreB spune:
Sincere condoleante mamicii indurerate! (florina)
Momente atat de triste ca acestea te fac sa valorizezi mult mai mult ceea ce ai deja.Din pacate, nimeni nu mai poate face nimic, aduce inapoi... Sarmanii parinti, Dumnezeu sa-i ajute sa treaca si peste aceasta incercare!
Madalina, grea decizie si indiferent de sfaturile prietenilor, cunostiintelor, cred ca cea mai buna solutie este sa stati voi 2, in liniste si sa analizati ce va doriti cel mai mult PENTRU FAMILIE, ca orgolii si dorinti individuale avem cu totii, dar stim bine, adica viata ne demonstreaza, ca nu putem sa le implinim pe toate si sa fim fericiti. Sa fi gasit totusi cineva fericirea adevarata, completa?
Atunci cand veti lua hotararea punand in balanta ceea ce cu adevarat conteaza pentru voi(cu renuntari, asteptari, actuale si posibile realizari, perspectiva colectiva de familie) si care nu coincide intru totul cu opiniile apropiatilor vostri, sa stiti si sa fiti constienti ca acasa este acolo unde sunteti impreuna, toti 4, iar nivelul sacrificiului asumat responsabil va va mobiliza, va aduce o motivatie in plus, nu descuraja. Sper sa ajungeti la un consens fara resentimente, gandind profund. Nu trebuie sa fie o decizie luata in pripa.
Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)
Special Matei http://www.moblyng.com/watch/33Oo9nuMF1
Album Matei http://family.webshots.com/slideshow/562151171ZHVSEO
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf
andicu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AndreB Madalina, grea decizie si indiferent de sfaturile prietenilor, cunostiintelor, cred ca cea mai buna solutie este sa stati voi 2, in liniste si sa analizati ce va doriti cel mai mult PENTRU FAMILIE, ca orgolii si dorinti individuale avem cu totii, dar stim bine, adica viata ne demonstreaza, ca nu putem sa le implinim pe toate si sa fim fericiti. Sa fi gasit totusi cineva fericirea adevarata, completa? Atunci cand veti lua hotararea punand in balanta ceea ce cu adevarat conteaza pentru voi si care nu coincide intru totul cu opiniile apropiatilor vostri, sa stiti si sa fiti constienti ca acasa este acolo unde sunteti impreuna, toti 4, iar nivelul sacrificiului asumat responsabil va va mobiliza, va aduce o motivatie in plus, nu descuraja. Sper sa ajungeti la un consesns fara resentimente. Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007) Special Matei http://www.moblyng.com/watch/33Oo9nuMF1 Album Matei http://family.webshots.com/slideshow/562151171ZHVSEO Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf |
Uite ce frumos a zis Andreea! cam astea erau mai clar exemplificate si gandurile mele!
Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
ina78 spune:
Florina sincere condoleante. este cu siguranta acolo sus si vegheaza la linistea celor dragi.
Angi merg eu miine daca vrei. Oricum am iar de mers prin oras. Va duc si va aduc. Citeva minute ma descurc cu amindoi.
Intru mai tirziu... ca mai am de scris.
Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008
mihaela77O spune:
off,ce veste trista!dumnezeu sa-l odihneasca in pace,iar parintilor sa le dea putere sa treaca peste aceasta pierdere,desi...
ina78,ai pm!
angi,ti-am mai zis...daca ai nevoie de ajutor...maine intre 9 si 10 dimineata,te pot ajuta si eu!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
mav spune:
Fetelor, Mada a gandit si razgandit situatia, intocmai cum ati scris si voi. Stiu pt ca si eu am trecut prin asta si chiar am discutat de nenumarate ori amandoua. Problema nu-i ca sotul vrea musai avansare in cariera (ceea ce in cazul asta inseamna mutat la Buc.), ci este ca sotul ei TEORETIC 'nu poate fi obligat', dar PRACTIC poate fi... detasat!/convins (ca sa nu zic constrans) sa ia o anumita decizie, nefavorabila familiei.... alternativa fiind doar... demisia... Ori nici asta nu e o solutie... inclusiv pt familie!
....Uneori... n-avem ce face, decat sa luam lucrurile asa cum vin....
Tot e bine ca Mada se poate exprima si poate plange pe umerii nostri.... mai rau era sa tina totul in ea....
Eu sunt convinsa ca Ciprian va lua cea mai buna decizie posibila atat pt el, cat si pt familie!
pt 8 martie:
3. eu+ sora+ mama
4. mirela
5. mokika
6. rozalia
7. ina
8. mihaela (umflatel)
9. irina doar cu bb la purtator
10. andreb?
11. andicu?
propun ora 14-15 (spuneti daca vreti mai devreme).... caci presupun ca cel tarziu pe la 19-20, fiecare mamica vrea sa fie acasa, sa spele/culce copiii.....
restaurantul se numeste acropolis si e in cartierul meu (d-aia imi si convine, ca pot da fuga la anto pt alaptat), faleza sud.
o sa va scriu cum se ajunge...
Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
nastasie spune:
sincere condoleante, florinei.dumnezeu sa-l odihneasca in pace!!
tinna, sa-ti traiasca nepotelul.
noi plecam maine la bucuresti si nu stim cat stam.am gasit un pedodont acolo asa ca ne aventuram pana acolo sa vedem ce zice.lunea cealalta m-am programat si la doctor sa-l vad pe bb2.
bubu, bine ai venit.sarcina usoara.
mada, si eu subscriu tot pentru ce a zis angi.
va pup pe toate.vorbim cand vin.sa nu scrieti mult ca sa nu am mult de citit.glumeam.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004&
varsta lui razvan
ina78 spune:
Revin...
Tinna sa-ti traiasca nepotul. sa fie sanatos.
Bubu bine ai venit. Ai sa vezi ca vei gasi prietene multe aici, cit despre intilniri... tot spunem ca vor fi mai dese.
Mav ti-am confirmat si eu.
Doc sa-mi spui cind te asteptam la noi.
Mokika mi-ai ramas datoare cu un numar de tel. Astept.... poate te corup si pe tine... la o relaxare.
Andicu trebuia sa-ti scriu un mail... dar n-am reusit. astazi ma sfatuiesc cu ai mei si cerem relatii. saru-mina in avans ptr ajutor.
Mada te-am lasat la sfirsit... si asta ptr ca... eu... sint gica contra. Desi situatia nu este identica, eu am aici rude, pe mama, casa mea... si incercind sa ma pun in locul tau... am spus fara sa clipesc ca n-as pleca.
Vedeti de ce incerc eu sa nu dau sfaturi. Nici acum nu o fac. Spun doar ce as face eu sau cum as reactiona. Poate sint eu mai legata de familie, de casa ... poate nu am la fel de multa incredere in viitor. Mai ales ca aici este job-ul meu.
Dar privind ultima postare a ALinei... incep sa am oarecare rezerve legate de serviciul taticilor vostrii... Daca se pune problema "alegi sa pleci sau aici nu-ti va fi bine" atunci... as lua in calcul varianta plecarii, cred .... caci eu constrinsa sint mai greu de convins.
Offf... nu sint cerenta... Dar incerc.
Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008
AndreB spune:
Multumesc pentru invitatie Alina(mav)! Am ezitat sa dau un raspuns pana acum caci nu stiam cum vom sta duminica. Se pare ca sotul "se munceste" din greu (isi rezolva comisioanele in avans, cursurile de mba de we reprogramate) sa-mi ofere un 8 martie romantic in oras... noi doi by night..... cu tot tacamu' cinema, restaurant etc
Eu stiu, poate cu alta ocazie, si daca va p[lace aatat de mult acolo sigur veti mai merge, nu?
Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)
Special Matei http://www.moblyng.com/watch/33Oo9nuMF1
Album Matei http://family.webshots.com/slideshow/562151171ZHVSEO
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf