Gravidute si mamici de Constanta (45)
Raspunsuri - Pagina 4
mihaela77O spune:
doc,8 martie nu cade duminica?????
mav,poate dai mai multe detalii despre locatie si ora...parca m-as baga macar pt 2 ore...sa fug de acasa....iar suma nu-i exagerata....
va doresc o primavara frumoasa!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
madaluta spune:
iar ratez o intalnire..si ce intalnire...Dar cauza pt care pierd distractia e mult mai importanta: plec la dariussssssssss!!!!!!!!
Nu mai pot fara el..nu mai pot nici sa aman k ma usuc de dor. Il voi lua o saptamna in bucuresti,iar pe briana o voi lasa la schimb soacr-mi, apoi il duc din nou pe darius si o iau pe bibi inapoi la Constanta... Darius va mai ramane apoi inca 2 saptamani pana termina si cip cursul si la sfarsitul lui martie devenim completi din nou. de-abia astept....
Da' bucuria asta mi-a cam umbrit-o tati cu gandurile lui de avansare in cariera k isi doreste din ce in ce mai mult sa ramana in Bucuresti sa predea la Academie...Are dreptate pe de o parte k un asemenea post nu ti se ofera decat o data-n viatza poate, dar eu nu ma vad deloc traind in bucuresti, in hoteluri militare, cu mobila dupa mine, cu copiii de gat, fara prieteni, fara mare, fara nimic...
Il las pe el sa hotarasca ce vrea, dar nu-mi pot ascunde tristetea...
Voi v-ati putea muta asa in alt oras cu casa-n spate?Sau sunt eu prea sentimentala ?
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
Tinna S. spune:
Salut fetelor! Sunt tare bucuroasa si am intrat sa impartasesc si cu voi bucuria mea: in seara asta surioara mea draga a nascut un baietel frumos si sanatos!
Am avut emotii de nici nu va spun, ca avea DPN 27 martie... dar Doamne Doamne a hotarat altceva, asa ca bb a venit pe lume azi (nastere naturala fara epidurala)! E destul de maricel pentru un bb nascut la 8 luni (2900 g) si e f f bine, desi a avut si cordonul ombilical rasucit de cateva ori in jurul gatului. A nascut cu dr. Peteanu, care a venit sa o asiste la nastere, desi initial cand l-a sunat nici nu era in Constanta, si s-a purtat extraordinar de frumos cu ea si ca un adevarat profesionist (v-am zis ca a fost o nastere destul de complicata).
Una peste alta, acum sunt tare fericita ca totul s-a terminat cu bine si de-abia astept sa-mi vad maine nepotelul (ca azi n-am apucat).
Va pup si va rog sa ma iertati ca nu prea am citit din urma, dar am avut o saptamana incarcata la maxim, nici timp sa respir n-am avut...
Sa aveti o primavara minunata, cu mult soare si lumina in suflete!
AngeliquedeS spune:
Mada, eu m-as muta oriunde atata vreme cat sunt cu cei dragi, oamenii fac locul, am mai zis-o. Prieteni iti faci oriunde, marea e la 2 ore de mers pe autistrada, exista net, telefoane, tot ce vrei. Dar linistea familiei si sustinerea reciproca sunt pe primul plan.
Si apoi daca e asa o ocazie, ai prefera sa ai parte toata viata de reprosurile lui, chiar si mute? La orice neajuns cat de mic, pe orice plan, sa stai/stea sa se gandeasca "Poate daca...."?
Nu in ultimul rand Dumnezeu le aranjeaza pe toate, ia-le pe toate cum vin, pas dupa pas, nu gandi prea departe in perspectiva, adu.ti aminte cum a fost cand era vorba sa plece in Afganistan (sau Irak???? deh, nu mai stiu dar ai prins ideea) si pana la urma s-au aranjat treburile.
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita
AngeliquedeS spune:
Tinna, felicitari pt nepotel, bine ca s.a terminat cu bine ca grea incercare a avut!
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita
Tinna S. spune:
Mada , offf, eu chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau, ca si eu sunt sentimentala, si desi ratiunea imi spune clar uneori ca trebuie sa iau o anumita decizie, ma framant si intorc problema pe toate partile...
Insa cred ca o asemenea decizie nu se poate lua decat de comun acord, daca sunteti convinsi ca viata voastra va deveni mai buna printr-o asemenea schimbare...
Angi
Chryssy spune:
Incep cu niste scuze ptr ca nu am mai scris nimic.Al meu sot are niste probleme si nu sunt in ape prea bune.Am citit printre randuri ce ati scris.
La multi ani tuturor cu ocazia de 1 martie si o primavara cat mai frumoasa!
Mamacita la multi ani,putin mai cu intarziere!
Ina nu era o cura cu o maslina si un castravete,chiar se manca si serios,nu era nici ala disociat...nu stiu cum sa iti explic.Promit ca o sa caut cand imi revin psihic si iti trimit linkul.
Doc de cand nu mai alaptez am redevenit dependenta de Cola si crede-ma ca nu se simte la greutate,poate doar la stomac ca e cam in pioneze.
Oricum m-am ingrasat 3kg de cand am iesit din maternitate multumita grasimiii din mancarea lu soacra-mea...pe care apropo,presimt ca o omor cu mana mea,va povestesc alta data ce a facut.
Mami meu este si ea la mine.Numai ce m-a amuzat putin cat va scriam.Saraca,prin somn vazandu-ma cu laptopul in mana a inceput sa zica de fise de completat de bolnavi,pe mine m-a umflat rasu si mi-a zis ca nu e somnambula,dar continua sa imi vorbeasca acelasi lucru
Apropo,sambata ati fost la city mall la chestia aia organizata cu copii? Am citit ceva ca parca discutati.Cand am vazut gramada aia mare de parinti si copii,chiar m-am gandit la voi.
Va pupic
ralina spune:
Tare harnicute ati fost de cand nu am mai intrat ...am avut de citit aproape un capitol...asa ca am in cap o mare....varza
Va multumesc pentru gandurile bune ,santeti dragute ca intotdeauna..si tare rau imi pare ca nu pot ajunge la intalnirile voastre,Mangalia nu e asa departe dar sint singura si imi este greu sa ma organizez
Angelique parca tu spuneai ca ai recoltat sange de la Pupi ....exista o crema anestezica pe care o poti da cu 10 min inainte de ai recolta sange si nu mai simte micutul nici o durere emla creme se numeste,se poate folosi la copii peste 3 luni.
sa aveti o saptamana frumoasa!
Edit :data mea de nastere este 10 mai.
Thea,minunea noastra
mav spune:
Neatza si o primavara insorita va urez!
Mamacita, La multi ani cu sanatate, dragoste, intelegere in familie si bucurii de la copii si realizari profesionale! Ieri m-am tot gandit la tine, am tot zis ca te sun, insa m-am luat cu copiii si cu musafirii si n-am mai apucat. Sper sa reusesc sa te gasesc marti la spital, ca doresc sa-ti ofer cu mult drag... un martisor!
Tinna, felicitari pentru nepotel si multa sanatate si toate cele bune pentru sora ta si familia ei (parca spuneai ca e al doilea copil sau m-am damblagit eu?)!
Mokika, sa-ti traiasca sora!
Angi, marti trecem noi (eu, tati& Antonio) si va luam la spital (pe tine si pe Pupicu); vezi ca tot avem drum acolo. Pe langa faptul ca nu vei mai fi nevoita sa conduci cu mana beteaga, cand intri la schimbat pansamentul, Viktor ramane cu noi! Ce zici, iti convine?
Mada te inteleg ATAT de bine! Stii ca pana de curand si noi am fost in aceeasi situatie... si cat m-am framantat pana s-au mai calmat apele... Si la noi inca nu-i nimic sigur, inca asteptam... Stiu ce cumplit de greu este sa fii nevoita sa lasi totul (casa si pe cei dragi) aici si sa pleci acolo... din pacate, cu chirie (nesimtit de mare), ca altfel nu-ti permiti... Dar... pe de alta parte, familia trebuie sa fie unita si sigur nu-ti doresti un sot si tata de weekend pt copilasii tai! Si stiai ca el era 'om de cariera' cand l-ai luat... Si nici sa plece la capatul lumii, intr-o zona de conflict, n-ar fi o solutie si nici sa mai ramana acolo unde era, refuzand misiune dupa misiune de dragul vostru, nu mai putea... Asa ca... la o adica, dintre mai multe 'rele', alegi raul mai mic si te consolezi cu ideea ca esti langa omul iubit si copiii cresc si cu dragostea de mama si cu dragostea de tata! Fruntea sus! Noi vom fi mereu alaturi de voi!
Irina, am emotii pt tine... Nastere usoara!!!
In legatura cu petrecerea de 8 Martie, inca n-am ajuns sa mai vorbesc... O sa merg azi, mai tarziu, cand oi iesi cu Anto la o scurta plimbare... Uitasem carutul in masina sotului... si el vine acasa abia maine... si doar ce mi l-a trimis printr-un coleg... ca fara carut n-as fi putut pleca niciunde cu 'grasanu' meu (glumesc, evident!)....
Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!