Gravidute si mamici de Constanta (45)
Raspunsuri - Pagina 19
wnimra spune:
hello
Isidora
- referitor la postarea mea pt micutul Matei,am scris ce am gandit atunci pur si simplu,nici prin cap nu mi-a trecut sa fac vre-o referire la ceva(si eu am fost la un pas de a-mi pierde copilul,oricat am incercat m-a afectat destul de mult).Ei veneau la terapie unde facem si noi, din nefericire mai exista inca un copilas care v-a ajunge la ingerasi.Il vad zi de zi si ma gandesc mereu la Matei
.
pupici speciali pt Dandusa- poate ma aranjezi si pe mine la par![]()
am vazut pozele cu cei mici
, imi este dor de voi, poate ne vedem anul asta
, alex a facut progrese frumoase si sper sa mergem cu voi in parc la joaca.
Umflatel-pupici pt cei mici

, dupa 8 martie poate ne vedem.
Multa sanatate tuturor
http://community.webshots.com/photo/2261592570103302750zREysg
AndreB spune:
As rade cu hohote daca peste toata constructia asta romantica -sarut la umbra scutecului si clipit fermecator din gene- ar veni herculeanul de Matei si fara a se stinjeni pe ce si cine calca ar prinde fulgul de Briana la subrat si ar zbura peste mari si tari... Nu degeaba basmele evita sa relateze despre idila Zmeu- Ileana Cosanzeana...![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui AngeliquedeS Te rog frumos, Ina, stai la coada, nu uita cine i.a furat Brianei primul sarut, imortalizt si pe pelicula de altfel (ma rog, nu pelicula, digital Angelique, mami de Pupi (28.12.2007) Inimioara mea Povestea nasterii lui Pupi ![]() zicolorata www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita |
Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)
My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]
menuet spune:
Supeeerb spus..citind imi si imaginam scena
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui AndreB As rade cu hohote daca peste toata constructia asta romantica -sarut la umbra scutecului si clipit fermecator din gene- ar veni herculeanul de Matei si fara a se stinjeni pe ce si cine calca ar prinde fulgul de Briana la suptbrat si ar zbura peste mari si tari... Nu degeaba basmele evita sa relateze despre idila Zmeu- Ileana Cosanzeana...
Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007) My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/ Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf] |
nastasie spune:
noce, eu am nascut cu dr.zaher in 2004 si am fost multumita de el.luni ma duc iar la el pentru control.eu am fost multumita de el desi am auzit ca au mai fost si pareri contra.de aia am zis ca luni ma duc la el sa vad cum mai e.ca nu am ma fost de mult la el.de ceilalti nu stiu nimic, iar de clinica stiam ca se deschide, insa nu stiam cand.am vazut doar pe net cateva detalii.si am zis sa vorbesc despre ea cand ma duc luni la control.desi sincer mi-ar conevni mai ales ca MAMACITA spune ca iti poti alege anestezistul,desi eu as vrea sa nasc tot natural si tot asa de repede ca la razvan.inca nu stiu.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004&
varsta lui razvan
nastasie spune:
vin si eu cu o intrebare.este posibil sa fiu nevoita sa stau in bucuresti o luna, stiti pe cineva care are vreo garsoniera de inchiriat.stiu ca perioada e mica si nu prea inchiriaza lumea asa pe 1 luna, dar nu pot sta pe capul prietenilor mei in bucuresti 1 luna, plus ca razvan nu e tocmai un copil unde il pui acolo sa stea.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004&
varsta lui razvan
mihaela77O spune:
buna dimineata!
angi,si eu o laud pe dandusa,m-a vopsit si m-a coafat la par...mi-a stat foarte bine..dar n-am facut poze...
mav,ati stabilit vreo ora pt duminica?si poate ne dai si detalii cum ajungem...
dragele mele,jojo,este bine si va avea tot o fetita!
mamacita,multa sanatate!
wnimra,da poate ne intalnim dupa 8 martie,dar cu conditia sa raspunzi la telefon,da?![]()
va doresc o zi frumoasa...a iesit soarele,sper doar sa nu fie cu dinti!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
ralina spune:
Noce eu am nascut in decembrie,prin cezariana,cu prof Tica si anestezia mi-a facuto Mamacita,despre ei pot spune doar de bine sint de nota 10 ii recomand cu caldura!
Mamacita sanatate multa!
Madaluta ma bucur ca s-au aranjat lucrurile asa cum iti doreai.Eu ii dau Teodorei cate 3 picaturi de fier hausman de 2 ori pe zi,ar trebui sa le dau in timpul mesei dar nu am cum sa ma inteleg cu pirania asa ca le dau la inceputul mesei, pentru ca ea adoarme de cele mai multe ori la san.Dr mi-a spus sa ii dau toata sticluta ...
Menuet ce mai face micuta vorbareata?
AndreB frumos ...stii cand doi se cearta al treilea castiga![]()
Sarcina usoara pentru noile gravidute Bubu si Nastasie
Am o intrebare la mamicile care au nascut prin cezariana :la cat timp dupa operatie ati inceput sa faceti sport si cum ati reusit sa dati jos kilogramele in plus?eu am incercat sa ma abtin la mancare dar am obs ca se reduce cantitatea de lapte si am renuntat atata timp cat pitica primeste doar san nu vreau sa afectez cumva lactatia.
Theea nu primeste suzeta sau biberon ,iubeste tare de tot tzitzi se bucura cand o vede,"vorbeste" cu ea...dupa caz ,daca intarzie cumva sa apara tzitzi o cearta ptr intarziere ,daca apare in timp se alinta,zambeste...ce mai ma topesc toata cand o vad as sta toata ziua doar sa ma joc cu pitica.
Voi cum ati reusit sa faceti program la bb ,noi nu avem doua zile la fel singurul lucru cat de cat la aceiasi ora este baita in rest....e totul la cerere
FUUg ca acum ma cearta pe mine
Thea,minunea noastra
mav spune:
salut!
scriu in mare graba si foarte necajita.
sebi a patit precum darius.... e virusat (pe tratament de 3 zile)... si de azi noapte nu poate sa stea/ sa mearga pe picioare, il dor foarte rau muschii gambelor... nu am timp sa scriu amanuntit...
am vb deja cu o dr de la spital, mi-a zis ca este de internare (probabil insotit de bunica, daca nu l-or accepta pe tati?!).... ne pregatim de plecare (asteptand-o pe bunica si pe tati)...
probabil ca n-o sa mai pot merge nicaieri duminica si oricum nu mai am deloc chef.
localul de numeste acropolis. este in cartier faleza sud. de la far, la stanga, tot inainte, pe valea portului (str 1mai vechi -pana se infunda, apoi iar stanga pt a iesi tot pe valea portului si tot inainte, pe str brizei). ca puncte de reper: pe dreapta liceul de marina, apoi parc cu loc de joaca amenajat pt copii, pe stanga blocuri ANL, pe dr piata rosie (la propriu), pe stanga sucursala raiffeisen bank. localul este la parterul aceluias complex de blocuri, unde este si banca R; de pe str brizei se face imediat, dupa banca R, la stanga.
daca vine vreuna cu autobuzul 2, coboara la piata rosie (statia chiar langa piata) si urmeaza aceleasi repere.
banii se dau pe loc. eu am dat avans 100lei, o sa vad ce pot face sa-i recuperez in caz ca nu mai reusesc sa particip...
si anto plange intr-una... mi-e teama sa nu fi luat si el microbul... sebi e mare si imi spune ce-l doare... dar bb?! 
sunt tare necajita.......
Mami de baieti nazdravani:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
andicu spune:
Salut.
Mav, imi pare rau ca v-ati imbolnavit! sanatate multa lui Sebi si sper din toata inima sa nu ia si bebe Anto!
Tocmai vroiam sa intru sa scriu ca nu mai pot veni duminica. Am primit niste vesti nu tocmai fericite in familie si nu mai am nici-un chef de distractie..
Madaluta, ma bucur tare mult ca sotul tau e pe aceeasi lungime de unda cu tine, conteaza enorm in viata asta! si ma mai bucur ca nu va mutati pt ca asa o sa ne mai vedem si noi!
Si apropos de blog, mi-e drag de mor Darius si ce face el si mai ales cum povestesti, astept cu nerabdare sa citesc si despre viata "in roz"!
Rozalia, eu deocamadata nu pot comanda nimic, plec luni, abia saptamana viitoare as fi apta si financiar. Am ceva acolo pe site ce vreau sa-i iau lui Filip pana plecam in Germania , dar nu pot acum.
Ralina, mie mi s-a zis ca pot face sport moderat dupa 6 luni de la cezariana. Cat despre programullui bebe, Filip si l-a facut singur, nici noi n-am impus nimic de la inceput, s-a reglat in timp.
Mamacita,
sa-ti treaca piciorul repede!
Mami de
Filip Gabriel (27/06/2007)www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
menuet spune:
Mav imi pare rau pt Sebi-sanatate multa
Ok Andicu tinem legatura
8 martie - trebuie sa zic PAS din 2 motive;..
1.Sotu a facut o interventie la picior si e acasa in concediu medical si mama nu e acasa ca sa stea ea cu Veve
2.E departe rau de mine restaurantul..trebe sa stabat 2 orase si Navodari si Constanta asa ca....