Gravidute si mamici de Constanta (45)
Raspunsuri - Pagina 20
noce spune:
Multumesc pentru primire si pentru ajutor!
Sper sa nasc si eu un constantean mic, tot "de export", dar cu acte.![]()
La multi ani de 8 martie! 

19+ 
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
madaluta spune:
m-am amuzat teribil sa vad ce succes are deja fi-mea si cum se bat potentialele soacre
...ce-mi place
... cred k ma vi prapadi cand voi vedea baietii sir la usa ei
...
dar cand ma gandesc k sunt si mama de baiat si k cine stie pe la usa cui va face coada...nu prea imi vine sa mai rad...
da-ti-mi voie sa copiez postarile voastre in blog... de fapt am mai copiat cate ceva fara permisiunea vostra, dar n-am putut sa nu o fac cand am vazut cata putere de previziune ati avut.. Cand v-am anuntat k sunt insarcinata a doua oara, toate mi-ati zis k voi face fata... si ati avut dreptate... mama omida e minciuna pe langa voi...
Andicu; ai dreptate, despre viatza in roz n-am prea scris nimic, dar mi-a luat ceva timp sa rascolesc forumul sa selectez " jurnalul de sarcina"
nastasie..imi pare rau k nu te pot ajuta cu bucurestiul..nu stiu pe nimeni care sa inchirieze, dar dc nu gasesti asa prin cunostinte ai putea cauta printr-o agentie...Oricum va fi mult mai scump dc iti vor inchiria doar pe o luna, dar vei gasi cu siguranta.Tu cum te simti? greturi, ceva?
Bubu: ce faci? nu ne-ai mai scris cum esti? mai ai dureri?
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
madaluta spune:
mav: multa multa sanatate lui sebi si poate nu va interneaza..am sunat la tine si mi-a zis mama ta k doar ce ati plecat spre spital... cand te intorci si poti vorbi suna-ma si pe mine k sunt ingrijorata si nici nu vreau sa insist eu cu telefoanele sa te deranjez
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
simonasima spune:
Reiau in mai putine randuri. Am scris si am pierdut tot.
Mav, sanatate pentru Sebi.
Madalina, eu i-am dat Sarei fier din iunie pana luna trecuta. Ii dadeam 10 picaturi pe zi asimilat cu 5 de vitamina C. Vezi ca scade pofta de mancare si sa nu il dai seara ca da stare de agitatie.
simona si printesa Sara - (02.09.2007)http://community.webshots.com/slideshow/570217118BdgPXT
mav spune:
am venit acasa toti. dupa cum banuiam, este vorba deste manifestarile virozei.... si cica a mai fost azi la urgenta inca un baietel (cu adresa apropiata de a noastra) cu aceleasi simptome....
nu ne-au internat, dar seb va fi bine supravegheat acasa si la cea mai mica problema.... sunam dr.
of, dupa ce-a mancat acasa... a si varsat (pe masa, in farfurii
scuze de detalii)...
pana maine sta mama-soacra la noi..... (clar n-o sa mai deschid calculatorul)
daca seb va fi ok, ramane valabil pt duminica.
imi pare rau ca nu mai vin andreea si rozalia..... va rog mult sa ma anuntati pana cel tarziu maine dimineata, cine vine sigur si cine nu, caci am vorbit pt 10 persoane si nu vreau sa ma fac de cacao....
mada, am vrut sa-ti scriu si eu, in afara de 'ti-am zis eu!'
, e limpede precum cristalul ca cip te iubeste foarte mult!
Mami de baieti nazdravani:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
mihaela77O spune:
dragele mele,pt ca tocmai am invatat,va invit la capitol noi:
LA MULTI ANI,MAMICUTELOR!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Mokika spune:
Salutare!
Noce - nepoata mea va naste la clinica Isis, cu dr. Zaher. Asta va fi cam la sfarsitul lui martie, inceputul lui aprilie.
Vesti proaste si de la noi .... S-a imbolnavit si Teo. Am fost la fr. si ne-a dat anitbiotic, un mucolitic si Zyrtec. In prospectul de la Zyrtec scrie ca este interzis copiilor mai mici de 2 ani .... voi le-ati dat bebicilor asa ceva? Ca nu prea stiu ce sa fac ... desi am incredere in dr. Sima.
Mai fetelor, eu chiar nu reusesc sa tin pasul cu voi la scris si citit .... as vrea si eu sa mai dau cate un raspuns, cate un sfat .... dar eu le citesc cand deja .... subiectul discutiei respective s-a terminat .... 

Si acum, cred ca scriu de vreo jumatate de ora la mesajul asta ....
Acum ma duc sa deschid capitol nou.