Gravidute si mamici de Constanta (45)
Raspunsuri - Pagina 18
mamacita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui noce Dragi gravidute din Constanta, sar si eu in grupuletul vostru cu o intrebare. Sunt si eu constanteanca, dar de cativa ani stau in Bucuresti. Am sunt azi la noua maternitate privata Isis, care se deschide saptamana viitoare, si am aflat ca fac nasteri in apa cu 1000 de euro (pretul e acelasi si pentru celelalte nasteri), iar doctorii care vor face face aceste nasteri sunt: dr Zaher, dr Cristurean si prof Tica. As vrea sa va intreb ce stiti despre acesti doctori si despre aceasta maternitate. Se gandeste vreuna dintre voi sa nasca acolo? Pe mine ma cam batea gandul sa nasc in Constanta si nu stiam unde. As vrea sa stau la mama sa mai fac plaja in iunie-iulie (am dpn pe 20 iulie). Multumeeesc 19+ ![]() Minunea Sfantului Nectarie http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png |
Draga constanteanca de export
mamacita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AngeliquedeS Mamacita, imi pare tare rau pt piciorul tau si e logic ce au spus medicii. Si te inteleg perfect in privinta pantofilor pe care nu-i poti purta, am trecut si eu prin asta... |
Angi,te pup ptr.intelegere,pt.empatie.
Iar la asta
Noce, eu nu stiu nimic despre niciunoul din cei trei dr, insa nu ma indoiesc ca ai avea toate conndate citiile, e prima maternitate din cta asa ca sunt sigura ca vor fi toate comditiie ca sa rupa gura targului.
pe cine sa dau vina,pe degetul beteag sau pe Pupi calare pe tine?A,ar mai fi tastatura...Oricum,am ras cu pofta,fara gram de rautate,dat fiind ca si mie imi ies uneori mesajele varza,dat fiind ca(asa e si acum0tastez pe intuneric.sa nu scol cupiii; la fel am ras la mesajul lui andicu.

AngeliquedeS spune:
Mamacita, am ras cu hohote la mesajul tau, asa este, am scris ultima parte a mesajului in conditii vitrege si nici nu m-am mai uitat sa vad ce-a iesit, Pupicu era calare pe tastatura mea tragand de ecran ca sa puna mana pe ratele din partea de sus a paginii si acum cand l-am deschis nu stiu ce a facut cu ecranul meu si pe ce a apasat ca mi-a disparut pagina de start si nu stiu cum sa o aduc inapoi
Stie cineva??
Oricum era de bine ce am scris despre maternitate
Dar despre maternitatea dnei Lutescu ce se mai aude??
Multumesc mult pt informatiile legate de pastile, asa este, cumnata mea are un an de la nastere.
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita
menuet spune:
Mada ma bucur mult pentru voi,,,Cip va iubeste..aratati si voi afectiunea cuvenita
Despre fier-eu stiu ca se poate pune si in putina mancarica si se asimileaza bine cu vitamina C.
Mokika-insanatosire grabnica
Mamacita-te astept cu vesti despre starea ta de sanatate
Legat de ablactiune vreau sa va povestesc si eu ceva poate ma ajutati mai ales tu MAMACITA. Din cand in cand si mai ales dupa ce fac dus din sanul stang daca apas un pic pe el ies cateva picaturi de culoare alba si uneori ii am asa mai tensionati(dar asta poate fi si din cazul ca am un piept voluminos
).Oare ce poate fi??
AngeliquedeS spune:
Mada, despre fier, dna Dumbrava nu mi-a spus cand si cum sa i-l dau, doar o data pe zi, eu i-l dau de obicei seara inainte de culcare.
Am gasit asta in prospect: Doza zilnica poate fi divizata in mai multe doze sau poate fi administrata o singura data. Picaturile de Ferrum Hausmann pot fi luate in timpul mesei sau imediat dupa masa. Alte precizari nu mai erau
Inimioara mea
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
AngeliquedeS spune:
Rozalia, ma framanta si pe mine ceva si nu ma mai pot abtine, de ce la profil iti apare ca tara Bulgaria? Nu de alta dar nu puteam sa dorm in seara asta dc nu intrebam ![]()
Inimioara mea
zicolorata
menuet spune:
Puzzel lemn-Andicu eu vreau puzzel de pe ookee.ro.Sa ma anunti dc mai pui comanda.Isi..paraca si tu ziceai ca vrei ceva de pe acolo.Eu vreau puzzelul cu alfabetul sa il am pana de ziua Anei(adica luna viitoare).
Daca mai vrea cineva produse de pe ookee spuneti aici si poate facem o comanda mai mare.
pup...ma duc la nani
ina78 spune:
Fetelor stiti cumva vre-un atelier de timplarie sau stimplar (nu care rupe lemnul... asa cit de cit...)? Pentru niste dulapuri de balcon ma intereseaza.
Seara buna.
Noce bine ai venit. Parca mai e o clinica care urma sa se deschida... nu am informatii despre niciuna dar stiu ca erau 2 in lucru... macar de erau si cind am nascut noi. dar cine stie... ptr viitorii bebelusi. 
Mada asta da veste... sa inteleg ca apa de mare "leaga"? Ma bucur... asa ne ramii aproape... tu ca tu
, dar Briana ma intereseaza mai tare. Poate o cucerim, cind vom prinde curaj sa o si privim in ochisori.
Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008
AngeliquedeS spune:
Te rog frumos, Ina, stai la coada, nu uita cine i.a furat Brianei primul sarut, imortalizt si pe pelicula de altfel (ma rog, nu pelicula, digital
)
Inimioara mea
zicolorata
ina78 spune:
Poate dam din gene si obtinem ceva... Inca nu are inelul... incercam.
Edit: mai fetelor ia votati si voi subiectul nostru... ca de altfel tocam pagina cu pagina.
Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008

19+