Gravidute si mamici de Constanta (45)
Raspunsuri - Pagina 17
mamacita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui isidora Mamacita,sanatate multa si tie si copiilor! Sinecode ati incercat,pt. tuse? la noi asta a mers ultima oara la Isidora cand nici homeopatele nu mai faceau fata pt. se obisnuise cu ele... Sper din suflet sa n-ai probleme serioase cu piciorul. Ai putea incerca sa-i tii in brate pe amandoi odata doar stand jos sau pe canapea;in rest sa le spui frumos,ca pe mami o doare piciorul...Sunt convinsa ca o sa tina. ![]() |
Multumesc si tie si madalutei.De data asta nici gand sa mai fiu cu ambii copii in brate,eram in sala de operatie,stand pe scaun,cand m-a apucat durerea
N-as putea sa-i invinovatesc pe ei,desi nu m-am lasat de halterofilie
Maine sunt programata la niste investigatii speciale la Euromedic,sa vedem ce prognostic am.Pana una alta am 5 perechi de pantofi noi de primavara-vara,din care numai o pereche fara toc,ca mie imi plac tocurile,sunt elegante,si momentan am interdictie la ele
isidora
,Sinecod a luat deja,acum vreo luna,fara efect,desi el e bun,testat pe mine acum vreo 10 ani...
dandusa spune:
| citat din mesajul lui madaluta ...am uitat sa va spun..Cip a ales....Constanta... acasa..aici.. V-am spus vreodata ce mult il iubesc? Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+ Briana Amelia (08.05.2008) Viatza intre roz si bleu Bazar pentru Mihaita |

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami
dandusa spune:
Mamacita,
tinem pumnii 
Noce,
din partea mea,Cristurean are nota 10.am nascut de doua ori cu el.de maternitatea cea noua nu stiu nimic.acum aud pt prima data.
poarta-ma mami
AngeliquedeS spune:
Mamacita, imi pare tare rau pt piciorul tau si e logic ce au spus medicii. Si te inteleg perfect in privinta pantofilor pe care nu-i poti purta, am trecut si eu prin asta...
Mada, Cip e cel mai tare si vb Mihaelei, tb sa ii spui lui direct cat il iubesti ca noi stim ![]()
Dandusa, tot voiam sa iti spun, in viata mea n-am avut o tunsoare mai perfecta, pur si simplu imi trec mana prin el sau il piaptan si se aseaza, asta era mereu durerea mea, ca arat bine cand plec de la coafor si pe urma sta ca o pleasca. Niciodata nu mi s-a asezat parul ca acum si sunt tot mai indragostita de el

Noce, eu nu stiu nimic despre niciunoul din cei trei dr, insa nu ma indoiesc ca ai avea toate conndate citiile, e prima maternitate din cta asa ca sunt sigura ca vor fi toate comditiie ca sa rupa gura targului. Bine ai venit printre noi.
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita
mamacita spune:
| citat din mesajul lui AngeliquedeS Revin la voi cu o rugaminte pt cunata mea. se vorea pe-aici despre pastilute pt ablactiune, ricin, dar nu mai stiu ce concentratie. Dna L i-a dat bromcriptina dar spune ca se simte ff rau de la ea si m-a intrebat dc nu stiu altceva care sa nu ii faca rau. |
sa-i solicite Dostinex,sa-si lege sanii,hidratare normala,nu excesiva,lipsa stimularii sanilor prin supt.Bromocriptina este foarte eficienta,dar cu multe efecte secundare,printre care infarct si hemoragie cerebrala.Asa ca sa ceara schimbarea medicatiei,cel mai obisnuit vad ca este Dostinexul...si bine tolerat.
mamacita spune:
| citat din mesajul lui Mirela79 Angi, mi-am amintit. Sintofolin se numea si a fost fff bun. Am facut 3 injectii si am scapat. www.in-familie.ro/" target="_blank">In Familie blog-ul meu |
Acestea se fac de obicei imediat dupa nastere,pentru efect optim,ori inteleg ca sotia fratelui lui Angi(ca sa evit cacofonia
mamacita spune:
| citat din mesajul lui andicu Neata. Angi, eu am folosit Dostinex. F bun, cam scump, 2 pastile si gata, in 2-3 zile i se opreste de tot lactatia. Sa-i spuna Dnei dr L ca ii e rau de la Bromocriptin ( asa ma patit si eu si dupa 5 zile nici-o schimbare, doar ca mi-era rau de muream) si ca a auzit de DOstinex, sa i-l prescrie, daca vrea cumnata ta, bineinteles. |
Ha,pana sa intru eu pe net ti-a si raspuns cineva,Angi,dar mai bine mai multe raspunsuri decat nici unul;ma gandesc acum la jojo,ce-o mai fi facand.Desi s-a suparat degeaba pe noi,parte si datorita instabilitatii emotionale de sarcina,ma gandeam la ea...sper sa fie ok.
mamacita spune:
| citat din mesajul lui docdecap bubu, pentru urocultura eu respect instructiunile pe care le-am primit de la Institutul catacuzino pe vremea cand faceam si cate 3 infectii pe an (fiecare cu alt crocobaur, evident) dimineata, primul lucru faci toaleta locala. spalat cu apa si sapun bine, si dup-aia recoltarea, primul jet in toaleta, abia apoi in recipient. |
Bubu,bine ai venit si sarcina usoara!
Vad ca deja ti s-a dat un raspuns foarte pertinent.Nu e nevoie sa freci nu stiu cat
mamacita spune:
ia uitati-va voi ce inseamna sa te iubeasca Dumnezeu sau,mai po****r,sa ai zile...incredibil...
http://www.hotnews.ro/stiri-international-5468188-video-turcia-barbat-supravietuit-dupa-fost-lovit-camion-tren-care-ciocnit.htm
dandusa spune:
| citat din mesajul lui AngeliquedeS Dandusa, tot voiam sa iti spun, in viata mea n-am avut o tunsoare mai perfecta, pur si simplu imi trec mana prin el sau il piaptan si se aseaza, asta era mereu durerea mea, ca arat bine cand plec de la coafor si pe urma sta ca o pleasca. Niciodata nu mi s-a asezat parul ca acum si sunt tot mai indragostita de el ![]() |
acu' pot sa plec linistita la culcare

poarta-ma mami