Gravidute si mamici de Constanta (45)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mihaela, stiu si eu asta, iti dai seama, mai ales avand copil atopic, dar i-am dat sa muste dintr-o capsuna acum 2 sapt la un an si doua luni.

Mana e mai bine, tot ma incomodeaza si ma doare dar e mai bine, multumesc de grija.

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)

Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui AngeliquedeS

Mihaela, stiu si eu asta, iti dai seama, mai ales avand copil atopic, dar i-am dat sa muste dintr-o capsuna acum 2 sapt la un an si doua luni.

Mana e mai bine, tot ma incomodeaza si ma doare dar e mai bine, multumesc de grija.

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)

Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita

scuze,angi..am crezut ca i-ai dat pana inr-un an si bineiteles,nestiind ca fac rau...

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui isidora

Citat:
citat din mesajul lui madaluta

bubu: otrogestanu se poate lua si pe cale orala. k sa fii mai sigura k nu afecteaza urocultura ia-l asa in seara de dinaintea recoltarii.multa sanatate!

isidora: nu te mai scuza k vorbesti cu patima despre D-zeu.. esti un model pentru noi si din punctul acesta de vedere si e bine k uneori ne mai aduci aminte lucruri importante..poate cel mai important lucru: sa-l iubim pe Dumnezeu si sa avem incredere in El..
Am citit si eu blogul andreei...rafinat bineinteles... nu degeaba e o artista.. artistii sunt prin definitie asa... Felictari andreea!

andicu: da, am ajuns ieri la biserica, dar nu mai pot vorbi despre asta...a fost prea mult pentru mine...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita

Of,Mada,eu sunt prima care uita-dupa cum se vede destul de des...dar :"Cred Doamne,ajuta necredintei mele!" Marcu.

Si,imi place taaaare Paler;mai ales ce ai postat acolo pe blog...

Abibrinza si eu multumesc!

Adina
Mami deIsidora(11 octombrie 2003) si Ioan (23 februarie 2008)

adina,special pt tine,PALER,mie imi place tare mult:

Am invatat ca sunt oameni care te iubesc/ Dar nu stiu s-o arate/ Am invatat ca atunci cand sunt suparat am DREPTUL sa fiu suparat/ Dar nu am dreptul sa fiu rau/ Am invatat ca prietenia adevarata continua sa existe chiar si la distanta/ Iar asta este valabil chiar si pentru iubirea adevarata/ Am invatat ca, daca cineva nu te iubeste cum ai vrea tu/ Nu inseamna ca nu te iubeste din tot sufletul./ Am invatat ca indiferent cat de bun iti este un prieten/ Oricum te va rani din cand in cand/ Iar tu trebuie sa-l ierti pentru asta./ Am invatat ca nu este intotdeauna de ajuns sa fii iertat de altii/ Cateodata trebuie sa inveti sa te ierti pe tine insuti/ Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,/ Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta./Am invatat ca trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea/ Dar ca TU esti responsabil pentru ceea ce devii/ Am invatat ca, daca * oameni se cearta, nu inseamna ca nu se iubesc/ Si nici faptul ca nu se cearta nu dovedeste ca se iubesc./ Am invatat ca uneori trebuie sa pui persoana pe primul loc/ Si nu faptele sale/ Am invatat ca * oameni pot privi acelasi lucru/ Si pot vedea ceva total diferit/ Am invatat ca indiferent de consecinte/ Cei care sunt cinstiti cu ei insisi ajung mai departe in viata/ Am invatata ca viata iti poate fi scimbata in cateva ore/ De catre oameni care nici nu te cunosc./ Am invatat ca atunci cand crezi ca nu mai ai nimic de dat/ Cand te striga un prieten vei gasi puterea de a-l ajuta./ Am invatat ca scrisul/ Ca si vorbitul/ Poate linisti durerile sufletesti/ Am invatat ca oamenii la care tii cel mai mult/ Iti sunt luati prea repede.../ Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama/ Unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile./ Am invatat sa iubesc/ Ca sa pot fi iubit." OCTAVIAN PALLER- Avem timp pentru toate

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

M-am gandit sa va inveselesc putin:

Mesaj anti-forward

Dragii mei,

Aduc multumirile mele tuturor celor care mi-au trimis e-mail-uri in anul ce tocmai s-a terminat.
Tin neaparat sa multumesc si aceluia care mi-a trimis unul despre rahatul de soarece amestecat in lipiciul plicurilor pentru ca acum folosesc un prosop umed la fiecare plic ce trebuie lipit.

De asemenea, acum frec cu peria partea superioara a fiecarei cutii de bere pe care o deschid, din acelasi motiv.

Nu mai am deloc economii deoarece le-am donat pe toate unei fete bolnave (Penny Brown) care este pe patul de moarte, intr-un spital,... pentru a 1.387.258 oara.

Nu mai am de fapt nici un ban, dar situatia se va schimba odata ce voi primi fondul de 15.000 $ pe care Bill Gates/Microsoft si AOL mi-l vor trimite pentru ca am participat la programul lor special de e-mail-uri.

Sau de la functionarul superior al bancii din Nigeria care vrea sa imparta cu mine 7 milioane $ pretinzand ca sunt o ruda indepartata a unui client decedat fara testament...

Nu-mi mai fac nici o problema legata de sufletul meu pentru ca am 363.214 ingeri pazitori care vegheaza asupra mea, iar Sfanta Maica Tereza imi indeplineste orice dorinta...

Nu mai folosesc deodorantele cauzatoare de cancer, chiar daca miros ca un bivol intr-o zi fierbinte. Va multumesc!

Am invatat ca rugaciunile mele vor primi raspuns daca dau mai departe e-mail-ul catre sapte dintre prietenii mei si sa-mi pun o dorinta in cinci minute.

Datorita grijii ce mi-o purtati nu mai beau Coca-Cola deoarece dizolva depunerile din toaleta.

Nu mai cumpar benzina fara sa am un prieten care sa-mi pazeasca masina astfel incat un criminal in serie sa nu se poata urca pe banca din spate in timp ce eu alimentez.

Nu mai ma duc la targuieli in marile magazine deoarece cineva ma va paraliza cu un aftershave de proba si ma va jefui.

Nu mai raspund la telefon deoarece cineva ma va pune sa formez un numar pentru care voi primi o nota de plata pentru convorbiri cu Jamaica, Uganda, Singapore sau Uzbekistan.

Multumita voua, nu mai pot folosi toaleta altuia ci doar pe-a mea deoarece un mare paianjen maro African sta ascuns sub colac gata sa ma omoare instantaneu cu muscatura lui plasata pe fundul meu.

Si multumita importantelor voastre sfaturi:
Nici nu mai pot ridica bancnota de 500 pe care am gasit-o in parcare pentru ca probabil a fost plasata acolo de un maniac sexual care asteapta sub masina sa ma traga de picioare.

Daca nu trimiti acest e-mail la cel putin 144.000 de persoane in urmatoarele 30 de minute, un porumbel urias suferind de diaree si gripa aviara va ateriza pe capul tau la ora 17.00 in dupa-amiaza zilei urmatoare iar mustele de pe 12 camile iti vor infecta spatele, lucru ce va duce la cresterea unei cocoase paroase.
Stiu ca asta se va intampla sigur deoarece de fapt i s-a intamplat odata unei rude indepartate a cosmeticianului verisoarei celui de-al doilea sot al fostei soacre a prietenului vecinului meu de palier.

Apropo! un cercetator Sud-American, dupa studii indelungate, a descoperit ca oamenii cu un coeficient de inteligenta scazut si cu o activitate sexuala scazuta, citesc e-mail-urile cu mana pe mouse.
Nu te mai obosi s-o ridici tocmai acum...
E prea tarziu!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Andicu, m-am prapadit de ras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Primul lucru, sa va multumesc ca v-ati gandit si la mine, pentru ca intentionez sa ma gandesc si eu la mine mai cu atentie de-acum inainte. Cu blogul, asta e, luasem hotararea de ceva timp sa "ma expun" cu tot ceea ce fac, greu de altfel, cu ochiul inca pe un copil neastamparat de urmarit, dispozitie fragmentara... Cand ma gandesc la cea literatura de sertar din facultate, de parca mergeam la Litere nu la muzica... vremuri apuse...
Dar, ma rog, nu e cine stie ce chestie, o carte pe noptiera are toata lumea, un cd se asculta si in autobuz...
Angie, chestiunea cu avortul, mai ales in aceasta situatie, mi se pare si mie cam deplasata (fara intentie de a jigni medicul), dar evaluand implicatiile din viata pacientei, cert, se cere nu o a doua opinie ci mai multe opinii... Poate si o rugaciune la o biserica?
Doc, cum asa, ne lasi cu ochii in soare? adica tu ne-ai smonit (am vazut eu, pe mai multe) sa ne punem margelele la capotul de casa si tot tu inchizi pravalia? Intra macar odata pe saptamana si lasa un post ... cu Serban si chinchillele, daca lenea-i mare
Felicitari (retroactiv, cu scuze) si Madalinei si Kristinei pentru blog! O incantare sa le deschid!
Menuet m-am aprovizionat cu puzzle de bebei, primul deschis fiind si primul cumparat vreodata de noi pentru Matei (cel cu animale, cum are si Veve). L-a facut fi-miu intr-un sfert de ora.. dupa care l-a aruncat plictisit intre televizor si masuta, mi-e si ciuda ca nu am fost pe faza sa-l filmez si azi are implinite doar 16 luni (?!) Ma uimeste generatia asta.. Deci tre sa iau mai greu... brrr...deja imi explodeaza in cap intrebarea: cand o ajunge prin clasa a III a, de exemplu, o sa mai fiu in stare sa-i controlez tema la mate? Asa ca mai studiez site-urile... poate comandam ceva impreuna...
toata lumea!

Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)

My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Dragi gravidute din Constanta, sar si eu in grupuletul vostru cu o intrebare. Sunt si eu constanteanca, dar de cativa ani stau in Bucuresti.
Am sunt azi la noua maternitate privata Isis, care se deschide saptamana viitoare, si am aflat ca fac nasteri in apa cu 1000 de euro (pretul e acelasi si pentru celelalte nasteri), iar doctorii care vor face face aceste nasteri sunt: dr Zaher, dr Cristurean si prof Tica.

As vrea sa va intreb ce stiti despre acesti doctori si despre aceasta maternitate. Se gandeste vreuna dintre voi sa nasca acolo?

Pe mine ma cam batea gandul sa nasc in Constanta si nu stiam unde. As vrea sa stau la mama sa mai fac plaja in iunie-iulie (am dpn pe 20 iulie).

Multumeeesc

19+
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

angi: ma susprinde k la voi pe buletin valoarea minima a hemoglobinei e 12, 5, cand la noi pe ambele analize e 11,5...Darius luna trecuta a aveut tot 11,4 dar d-nei dr i s-a parut mica fiind probabil corelata cu varsta.m-a intrebat acum cate kg are darius si cand i-am zis k 14, mi-a pescris de 2X 14 pic pe zi, ia brianei pt k are 9 dar nu e diagnosticata cu anemie mi-a zis sa ii dau 9pic pe zi.
voi mai repetati hemoglobina dupa tratament? cat timp veti lua fier? cand ti-a zis sa i-l dai? in prospect scrie in timpul mesei,ea mi-a zis k pe stomacul gol, iar d-na dumbrava anul trecut parca imi spusese k ori cu jumatate de ora inainte de masa, ori la 2 h dupa masa. Nu mai stiu cum sa i-l dau sa-l asimileze.

andicu: multumim k ne-ai relaxat putin

Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

...am uitat sa va spun..Cip a ales....Constanta... acasa..aici..
V-am spus vreodata ce mult il iubesc?

Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madaluta

...am uitat sa va spun..Cip a ales....Constanta... acasa..aici..
V-am spus vreodata ce mult il iubesc?

Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita

wow....super..ma bucur pt tine,mada!
aaa,important este sa ii spui lui ca il iubesti!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput