Gravidute si mamici de Constanta (45)
Raspunsuri - Pagina 13
AngeliquedeS spune:
Mada, Adina, nu stiu ce sa spun. Eu cred ca in locul ei m-as duce la un ilion de alti dr. Dna L i-a spus ca bb ar avea 2 pungi cu lichid in abdomen (???) asta mi.a spus cumnata mea, ea din pacate nu are obicieiul sa se informeze pe net, din carti, termenii nu prea ii sunt familiari si a spus ca nici nu a retinut mai mult. Si pe undeva in forul ei interior poate e chiar usurata ca s-a ajuns la concluzia asta, ba chiar fara sa fie hotararea ei, adica nu va putea niciodata sa isi reproseze avortul, fiindca asa i-a recomandat medicul. Poate pacatuiesc iar la adresa ei, Doamne iarta-ma, dar eu asa simt. Nu pot sa ma bag, chiar nu mai pot, e destul de complicata relatia fiindca de cate ori m-am bagat cu sfaturi/sugestii/ajutor, chiar dc au fost bune si s-a dovedit ca am avut dreptate (de fiecre data) tot s-au creat animozitati intre ea si sotul ei fiindca eu as fi prea desteapta si le stiu pe toate..... Ce sa mai zic, sunt oameni in toata firea, viata lor, copiii lor...
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita
isidora spune:
Ei,asta am vrut sa zic si eu dar m-am abtinut...Adica sa mai ceara o parere daca si doreste sa auda si alta,diferita de prima...
Eu m-am bagat pana in gat in 2 probleme de genul asta ,in cazul unor prietene...Ce pot sa-ti spun sigur e ca :greu poti sa te bagi pe decizia cuiva...M-am oferit in ultima instanta,in cazul primei prietene ,care mi-era si f. apropiata sa infiez copilul daca il pastra.Stii ce mi-a spus? " Cum ,copilul meu sa fie crescut de altii?"
"Nu ,imi venea sa-i zic,si-mi pare rau si astazi ca nu am spus-o,mai bine omoara-l!"Si asa a facut ,biata de ea...
Si trag si azi ponoasele si una si celalta...In ideea ca au facut-o ,ca acel copil, credeau ele, avea sa le incurce viata ,socotelile,nu venise la timpul potrivit...
Ei,dimpotriva,de atunci toate merg din rau in mai rau...si mi-e tare mila de ele,dar ce pot sa mai schimbi acum?
Una dintre ele,dupa ce se hotarase,si eu ma dadeam de ceasul mortii la telefon,imi venea sa ma duc sa ma astern pe presul ei de la usa si sa nu plec pana nu se razgandeste,imi spune :"Ei,asta e ,mi-am facut programarea,Doamne ajuta!"
Si iar am gresit enorm ca nu i-am spus ,poate o trezeam:"Helloooo,unde il amesteci pe Dumnezeu in toata povestea asta? Sa-ti ajute cum? Sa-i ucizi pruncul pe care ti l-a daruit???"
Dar ,am fost lasa,iar in ziua cu pricina mi-a fost rau fizic,de parca as fi facut eu acea infamie...
Tin minte ca le-am spus inainte sa se intample,desi nu m-am vrut nici o secunda profetica,:"o sa-ti fie mai greu daca pastrezi copilul,dar mai bine nu ,cu siguranta daca renunti la el...Crezi ca vei putea regreta vreodata ca ai facut un copil?"
In fine,m-a luat valul,e un subiect delicat pt. mine...
va rog sa ma iertati!
menuet spune:
Offff nu am avut cum sa intru zilele astea..vad ca bani deja s-au dat pt Florina dar dc totusi stie cineva CONT BANCAR il vreau si eu ca sa de pun si eu.
Una peste alta am ajuns si eu azi la dermato ca am niste pete pe picioare si la incheietura mainilor si e pe sistem nervos...mi-a dat o intraga lista de creme si pastilute care m-au usurat de 120 ron dar macar sa treaca.
Tinna-bine ca s-a terminat cu bine si surioara ta e fericita alaturi de bebel
Angi-off si tu cu degetelul ala ce greu trebuie sa iti fie

Bubu73 eu tot in navodari locuiesc.Tu in ce zona stai?
Mamacita-Sanatate multa si tie si lui Alex
Ai grija de picior!!
Mav -achitam la restaurant???.. eu nu am prin cine sa trimit banutii pt 8 martie!
Cam atat imi aduc aminte..fug sa imi pansesz ranile si sa fac nani
Pup fete
AngeliquedeS spune:
Adina, inteleg perfect ce spui.
Inimioara mea
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
isidora spune:
Spuneai ca e mica sarcina...cate erori nu poate da ecograful la asa o varsta...
Cauta povestea aceea de pe D.C si spune-i-o,cred ca la scutece la Sonia de Kay,o gasesti...in care au vazut 2 malformatii mari la 2 ecografe diferite....iar mama aceea atat s-a rugat si a plans,ca nu voia sa faca avort,ca ori Dumnezeu in mila Lui a facut o minune ,ca s-a nascut perfect normal copilul si frumos pe deasupra -si tind sa cred asta ,ori nu s-a vazut ce trebuie la echo...
AngeliquedeS spune:
Adina, eu stiu... eu i-am spus, dar oricum nu pot sa ma bag mai mult decat am facut-o deja, daca era o prietena, era altceva, dar suntem in familie si vor exista tensiuni si mai mari. Cum ai spus si tu, relatia cu cele doua prietene a fost compromisa, eu nu-mi permit sa fac a fel cu ea. Fiecare isi poarta crucea la urma urmei. Treaba e ff complicata... Macar eu mi-am facut datoria.
Dara ce-or fi alea doua pungi de lichidin abdomen??? A mai auzit cineva asa ceva?
Inimioara mea
zicolorata
isidora spune:
Nu,relatia mea cu ele nu e compromisa...Acum le ascult cu orele problemele care se aduna, dar nu pot decat sa ascult,sa-mi dau cu parerea si sa sufar alaturi de ele...
As fi preferat sa-mi compromit relatia,iar ele sa fie fericite si cu copiii...
In ce te priveste ,e tare delicat intr-adevar...si apoi omul e liber ,nu poate fi constrans...Nici Dumnezeu nu ne obliga la nimic ,cu nimic...Daca omul nu vede dragostea lui Dumnezeu,poti tu sa-i bagi cu sila in cap? Nu poti.Dar am invatat tarziu asta si nu suficient ...
Insa suntem datori sa incercam,sa ajutam,sa deschidem ochii,sa spunem adevarul cu toata dragostea...Daca nu se prinde,e intre ei si Cel de Sus...Tu ti-ai facut datoria.
AngeliquedeS spune:
Ceva minunat
http://www.saatchi-gallery.co.uk/blogon/mtvideobox.php?video_id=78
Inimioara mea
zicolorata
isidora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AngeliquedeS Ceva minunat http://www.saatchi-gallery.co.uk/blogon/mtvideobox.php?video_id=78 Angelique, mami de Pupi (28.12.2007) Inimioara mea Povestea nasterii lui Pupi ![]() zicolorata www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita |
Minunat!

isidora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui isidora Nu,relatia mea cu ele nu e compromisa...Acum le ascult cu orele problemele care se aduna, dar nu pot decat sa ascult,sa-mi dau cu parerea si sa sufar alaturi de ele... As fi preferat sa-mi compromit relatia,iar ele sa fie fericite si cu copiii... In ce te priveste ,e tare delicat intr-adevar...si apoi omul e liber ,nu poate fi constrans...Nici Dumnezeu nu ne obliga la nimic ,cu nimic...Daca omul nu vede dragostea lui Dumnezeu,poti tu sa-i bagi cu sila in cap? Nu poti.Dar am invatat tarziu asta si nu suficient ... Insa suntem datori sa incercam,sa ajutam,sa deschidem ochii,sa spunem adevarul cu toata dragostea...Daca nu se prinde,e intre ei si Cel de Sus...Tu ti-ai facut datoria. |
Stii,de fapt aveai oarecum dreptate...Nu e compromisa d.p.d.v social relatia,dar sufleteste ,am suferit ca un caine...
Pt. ca te astepti ca intr-o prietenie sa fie impartasite niste valori comune sau cel putin ca ambii prieteni sa-si acorde credit reciproc...Ori eu le spuneam:nu te du acolo ca-i o groapa mare si o sa cazi in ea...iar ele au facut contrariul ;normal ca se rupe ceva in sufletul tau,ramai cu un gust amar...
Ce mai vroiam sa-ti spun,si inchei cu asta,sa incerci sa nu o judeci...Sa-ti para rau pt. ea...Si sa nu spui niciodata ,niciodata.
Una dintre ele spunea mereu asta,pt. ca pierduse cateva sarcini inainte si uite ca intr-o zi,dupa ce au avut un copil,au decis ca e prea devreme pt. al doilea...Acum il au si pe al doilea,dar asa cand l-au vrut ei...
Sa-ti spui mereu,cand iti vine gandul ca :eu n-as face niciodata asta,: "Doamne ajuta-ma,lumineaza-ma sa nu ajung niciodata in situatia asta!"