Gravidute si mamici de Constanta (45)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Dragele mele, vin cu o rugaminte la voi, intrati va rog si cititi aici
Campania noastra participa la finala concursului Roblogfest si avem nevoie de multe voturi, mediatizarea in cazul castigarii ne va fi foarte benefica, vom ajunge mai usor in atentia oamenulor politici, deci poate vom obtine mai usor sprijinul lor.
Va rog sa acordati cateva minute pentru a ne vota cauza, stiu ca ne sustineti si sunteti alaturi de noi!
(insa dc vreti sa votati si pt soti -dc au adresa de mail, e nevoie sa faceti alt cont si sa votati de pe alt calculator)
Va multumesc!

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

http://.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Revin la voi cu o rugaminte pt cunata mea.

se vorea pe-aici despre pastilute pt ablactiune, ricin, dar nu mai stiu ce concentratie. Dna L i-a dat bromcriptina dar spune ca se simte ff rau de la ea si m-a intrebat dc nu stiu altceva care sa nu ii faca rau.

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)

Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Angi si eu am avut niste probleme pe tema asta si stiu ca am facut niste injectii care au fost tare bune. Parca trei fiole erau intr-o cutie, dar nu reusesc sa-mi amintesc cum se numeau. Dr. Munteanu pediatra mi le-a recomandat. Daca nu ai numarul ei pot sa ti-l dau ca sa suni. Bromcriptina nu a avut efect la mine. Dupa ce am terminat o cutie intreaga eu tot aveam lapte.

Mergi la inceput

Angi, mi-am amintit. Sintofolin se numea si a fost fff bun. Am facut 3 injectii si am scapat.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Nu mai stiu exact, dar parca faceam una pe zi la popou. Oricum, cred ca pe prospect scrie ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Neata.

Angi, eu am folosit Dostinex. F bun, cam scump, 2 pastile si gata, in 2-3 zile i se opreste de tot lactatia. Sa-i spuna Dnei dr L ca ii e rau de la Bromocriptin ( asa ma patit si eu si dupa 5 zile nici-o schimbare, doar ca mi-era rau de muream) si ca a auzit de DOstinex, sa i-l prescrie, daca vrea cumnata ta, bineinteles.

Imi pare tare rau pt situatia creata cu sarcina si mai ales, pt perioada delicata prin care trece.
Si pe mine ma doare sufletul cand se discuta despre renuntari la sarcina...eu am sa traiesc toata viata cu pata pe suflet si cu ideea ca ma pedepsit Dumnezeu de nu am mai putut sa fac copii natural, tocmai pt inconstienta cu care am tratat acest subiect cat am fost studenta . Am renuntat atunci la o sarcina, la 20 de ani, speriata fiind de consecinte..si am sa regret toata viata! dar asta e, se zice ca omul isi face soarta cu mana lui..

Mada, ma bucur ca s-au strans ceva bani...inteleg ca ai ajuns acolo pana la urma..of, nici nu pot sa ma gandesc!

Tinna, ce sperietura! slava Dimnului ca bebe e bine!

Mokika, sanatate multa si tie si Crinei!

IOana, multumim de link. Am votat.

Vin si eu duminica , la 08 martie, am cazut de acord cu tati, asa ca am vreo 2-3 ore libere.

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Bai, eu am vreo 3 contracte de editat si trimis si in loc de asta, citesc la greu bloguri!!

Deci, AndreB, felicitari pt fata fina si educata care esti ( nu care "este"! ) !
Doc, imi place tare mult cum scrii cand nu "ti-e lene"! poate iti propui s-o faci mai des. Chestia e ca ma apuca o melancolie..si mai ca-mi vine sa plang, e frumos, si ma duce cu gandul la ce as putea si eu sa fac si nu fac, la ce am facut, la tineretile mele alea libere la cuget si fapte..off, trecut-au anii!...
SI continui cu Angi, care ma face sa rad, sa realizez ce comori am si eu in casa, sa ma calmez cand imi pierd rabdarea, si apropos, "Cum gandesc femeile"..foarte tare!!!!
culmea e ca ma regasesc in Elena de multe ori cand vorbesc cu al meu sot in ultima vreme..sa ma ingrijorez?!

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Fetelor lamuriti-ma va rog.
Dr mi-a dat sa fac urocultura, a iesit nedetectabil si trebuie s-o repet, normal sa iasa asa...doar folesesc ovule utragestan 2 dim, 2 pranz si 2 seara pentru sarcina.
Cum ar trebui sa procedez, sa nu mai introduc seara ovulele?
Sper sa nu fie o infectie urinara, am niste dureri de ma ia cu calduri. Va rog astept un raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Citat:
citat din mesajul lui andicu

Neata.

Angi, eu am folosit Dostinex. F bun, cam scump, 2 pastile si gata, in 2-3 zile i se opreste de tot lactatia. Sa-i spuna Dnei dr L ca ii e rau de la Bromocriptin ( asa ma patit si eu si dupa 5 zile nici-o schimbare, doar ca mi-era rau de muream) si ca a auzit de DOstinex, sa i-l prescrie, daca vrea cumnata ta, bineinteles.

Imi pare tare rau pt situatia creata cu sarcina si mai ales, pt perioada delicata prin care trece.
Si pe mine ma doare sufletul cand se discuta despre renuntari la sarcina...eu am sa traiesc toata viata cu pata pe suflet si cu ideea ca ma pedepsit Dumnezeu de nu am mai putut sa fac copii natural, tocmai pt inconstienta cu care am tratat acest subiect cat am fost studenta . Am renuntat atunci la o sarcina, la 20 de ani, speriata fiind de consecinte..si am sa regret toata viata! dar asta e, se zice ca omul isi face soarta cu mana lui..

Mada, ma bucur ca s-au strans ceva bani...inteleg ca ai ajuns acolo pana la urma..of, nici nu pot sa ma gandesc!

Tinna, ce sperietura! slava Dimnului ca bebe e bine!

Mokika, sanatate multa si tie si Crinei!

IOana, multumim de link. Am votat.

Vin si eu duminica , la 08 martie, am cazut de acord cu tati, asa ca am vreo 2-3 ore libere.

Iubita mea,draga mea, probabil ca m-am facut inteleasa gresit...
Dumnezeu nu e ranchiunos,nu se razbuna ,nu ne pedepseste...
Doar ca avortul e un gest care lasa consecinte multiple in toate planurile:fizic-cauza ,probabil a infertilitatii tale pt. o perioada,psihologic-greu,greu repari un suflet pustiit,social,etc...
Cu alte cuvinte,cine recurge la asta,il da deoparte pe Dumnezeu si alege sa mearga pe drumul acela ,cel putin, fara ajutorul Lui....Ne-a lasat liberi,nu ne forteaza...Suportam consecintele faptelor noastre...
Dar vestea buna e ,ca in marea Lui dragoste,ne asteapta oricand la sanul Lui ...Daca batem,ne deschide.Daca nu ,nu.
Iti poti gasi lesne alinarea,nu-i de nici un folos nimanui o culpabilizare eterna,numai sa-I ceri.El ne iubeste si ne iarta toate.Nici un pacat nu-i atat de mare incat sa umbreasca dragostea lui Dumnezeu pt. noi.Doar si-a dat unicul sau fiu ,pe cruce pt. noi,nu?

Asa ca fruntea sus si inima catre El !

P.S: Va rog din suflet sa ma iertati ca am deschis rani...n-a fost intentia mea....dar cand scrii patimas despre un subiect, uite ce se intampla...Ar tb. sa-mi vad de ale mele mai mult ca am destule...

Mergi la inceput