Gravidute si mamici de Constanta (45)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

- sincere condoleante pt Florina si fam ei.

- Dumnezeu sa il odihneasca ca de iertat nu are ce sa ii ierte.

http://community.webshots.com/photo/2261592570103302750zREysg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Trebuie sa vedeti hidromasaj pt bb de 3 saptamani!!!

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Am uitat sa precizez ca ......... este doar o coincidenta de nume (Matei).......

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

sunt trista... iar in pana de bona...

Pentru fetele care nu stiu, noi eram in cautare de bona pentru Matei de anul trecut. Gasisem pe cineva de incredere dar dupa o luna de lucru a fost nevoita sa se opereze si in concluzie, sa nu mai poata lucra cu copiii f. mici, care necesita uneori luati in brate. Dupa lungi cautari, de cateva zile (nici o sapt) gasisem pe cineva care sa inceapa lucrul si astazi s-a intamplat inexplicabilul: dureri de genuchi, mers la doctor, radiografii.. in vederea investigarii unei posibile rupturi de menisc (?). Daca se va confirma, restul il banuiti cu totii.
Si cand ma gandeam ca,in sfarsit, am gasit pe cineva...

Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf

My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

am intrat doar sa va multumesc pentru solidaritadea de care ati dat dovada, pentru gesturile pe care le-ati facut, pentru bunatatea si marinimia vostra. S-au strans 9 mil 400 mii...
mai multe nu ma simt in stare sa povestesc...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Tinna - Doamne, ce m-am speriat si eu cand am citit! Am trait un sentiment de ... deja-vu .... am patit-o identic si la fel cu Teo. Ma bucur ca sunt bine acum. Multa sanatate bebelusului iar mamicii, ii doresc sanatate multa, refacere rapida si ce-i foarte important, lapticul sa fie din belsug.

Eu sunt de luni seara teapana de mijloc. De-abia ma misc ... e cumplit. Crina a facut o viroza de toata frumusetea .... toata scoala e bolnava ... asa ca, in seara asta am facut-o pachet, cu toale, cu medicamente, cu carti .... si am trimis-o la sora mea. Sper ca Theo sa nu ia, ca pana azi au stat amandoi in aceleasi incaperi.

Mada - maine il trimit pe baiat. Da-mi tu un beep si te sun eu inapoi, sa vb pe la ce ora.... imi pare rau ca nu pot sa ajung sub nicio forma ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Citat:
citat din mesajul lui madaluta

Tinna: si eu am trecut cu briana prin aceleasi chestii ca si sora ta..a fost greu, dar a trecut. Numai k briana nu dadea niciun semn de suferinta de sufocare de respiratie anapoda, dar mi-au tinut-o 3 zile in incubator, in perfuzii, cu branula in capusor, o alaptam aclo,legata de firele aslea, o schimbam la fel... ce mai ..nici nu vreau sa-mi amintesc...dar va trebui sa o fac pt k tocmai la capitolul asta am ajuns pe blog...
i-au facut si raze sa vada plamanii..au chinuit-o mititica de mi se rupea sufletul...multa sanatate si surorii si bebelusului si multumesc pt raspunsul la PM.

Tinna,Madaluta nu este singura cu o poveste asemanatoare cu a surorii tale:si eu am patit la fel cu Anabela,nascuta la 8 luni,dar la noi a durat 3 saptamani de reanimare si nici acasa nu mi-a supt bine pana pe la 10 luni!!!Dar totul este bine cand se termina cu bine,uite ce domnisoare avem!Asa ca si bebelusului ii dorim sa ajunga mare cavaler si mamei multa rabdare si optimism!
Despre vestea trista...n-am cuvinte care sa aline asemenea situatie,doar timpul ajuta la cicatrizari...nu uitari,dar macar atenuarea suferintei.Azi am avut iar reverberatii triste,caci am dat anestezie unei prietene bune de-a Florinei,care nici macar nu putea sa se bucure pe deplin de bb de 4 kg frumos si sanatos de teama si tristetea celor intamplate cu prietena ei.
Mav,in cu totul alta ordine de idei,multumesc pt.martisor,cadou,urari,dar mai ales efortul,pe care eu stiu bine sa-l evaluez,de a veni sa ma vezi,cand esti mamicax2 si cu bb mic!
Madaluta,vreau si eu pm cu contul sau,daca e valabil si maine,poate ajung eu la tine,desi iar nu pot sa calc pe piciorul stang,care a mai fost rupt,dar acum ma doare in alta parte.Radiologic nu s-a vazut nimic,dar eu am dureri ascutite care nu-mi permit sa pasesc pe el.Daca ma pun astia iar in gheata,ma impusc!!!Nu stiu ce m-am rablagit in halul asta in 2 ani,eu eram superstrong...
Colac peste pupaza,inca luam antibiotice(adica Alex)pt.tusea care nu mai disparea de 6 sapt.cu toate tratamentele,cand...a racit de la educatoare!!!Azi noapte mi-a fiert,azi la fel,acum e mai bine,doar nasul garla.Cred ca urmeaza Anabela,cum stau ei nedezlipiti,ca si ei a inceput sa-i curga nasucul,offfff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Off, numai nenorociri, sunt fff suparata, cumnata mea a fost azi la dna Lutescu sa isi vada samburelul de 9 saptamani si bb nu e ok, a programat-o sambata la chiuretaj. Asa plangea saracuta de ea, mi-a rupt sufletul si ma simt asa vinovata, mor de vinovata ce ma simt, ca atunci cand am aflat ca e din nou gravi m-am gandit ca nu au avut grija si a ramas iar insarcinata. Off, saracuta de ea. Am convins-o la inceput cand a aflat de sarcina sa nu faca chiuretaj si uite ca acum, vorba ei, tocmai cand se resemnase si se bucura, a venit lovitura.

Ma doare si degetul rau de tot, nu prea pot sa il menajez, tb sa fac mancare si una alta si ma lovesc mereu de el, mai ales cand il imbrac, schimb, dezbrac pe bb, e un chin, in seara asta nici la pansat nu am ajuns si pana sambata nu mai am cum sa merg ca nu mai e tanti aia, nu pot nici sa respir bine, am tipat si la iubitul meu si m-am descarcat la el si acum am aflat si vestea despre cumnata mea.

Nu prea avem un capitol cu noroc

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)

Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamacita

Madaluta,vreau si eu pm cu contul sau,daca e valabil si maine,poate ajung eu la tine,desi iar nu pot sa calc pe piciorul stang,care a mai fost rupt,dar acum ma doare in alta parte.Radiologic nu s-a vazut nimic,dar eu am dureri ascutite care nu-mi permit sa pasesc pe el.Daca ma pun astia iar in gheata,ma impusc!!!Nu stiu ce m-am rablagit in halul asta in 2 ani,eu eram superstrong...
Colac peste pupaza,inca luam antibiotice(adica Alex)pt.tusea care nu mai disparea de 6 sapt.cu toate tratamentele,cand...a racit de la educatoare!!!Azi noapte mi-a fiert,azi la fel,acum e mai bine,doar nasul garla.Cred ca urmeaza Anabela,cum stau ei nedezlipiti,ca si ei a inceput sa-i curga nasucul,offfff

Alexandru,soarele nostru si Anabela pisicuta
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;86/st/20070722/n/Anabela/dt/-4/k/c8cd/age.png

In primul rand multa sanatate caci vad k aveti nevoie mare cu totii. Nu stiu ce sfaturi ti-as putea da decat sa incerci macar sa nu mai ridici deodata ambii copii... esti totusi femeie...nu halterofil...Sincer mie mi-e frica si pe cip sa-l lase sa-i ia pe amandoi in brate, desi el are 1,93m si 100 kg...
In al doilea rand voiam sa spun k banii deja i-am dat . Nu m-am gandit sa mai astept...

angi: imi pare tare rau pentru cumnata ta si pentru bb-le ei, dar te rog mult de tot, inainte de a merge la chiureaj sa mai ceara si o alta parere. nu ii contest calitatile d-nei L..dar pentru linistea sufleteasca a cumnatei tale e tare bine sa mai auda si de la alt medic sfatul de avort( dar ce anume este in neregula de a fost atat de categorica?)....
Eu cand am avut sarcina cu gemenii si unul s-a oprit in evolutie, am fost sfatuita sa fac avort. Am mai cerut o parere si la fel mi s-a zis... Stii cat regret k n-am mai cerut si alte pareri? k n-am ajuns chiar la bucuresti, pentru k mai tarziu am aflat k puteam sa incerc sa tin sarcina si k pericolul nu era asa de mare... Stii de cate ori ma invinovatesc?

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Angie,acelasi sfat am si eu pt. cumnata ta:sa mai ceara o parere!

Mamacita,sanatate multa si tie si copiilor! Sinecode ati incercat,pt. tuse? la noi asta a mers ultima oara la Isidora cand nici homeopatele nu mai faceau fata pt. se obisnuise cu ele... Sper din suflet sa n-ai probleme serioase cu piciorul.
Ai putea incerca sa-i tii in brate pe amandoi odata doar stand jos sau pe canapea;in rest sa le spui frumos,ca pe mami o doare piciorul...Sunt convinsa ca o sa tina.

Madaluta,ia uita-te matalutza la semnatura AndreeiB, sa vezi acolo rafinament...

AndreB,felicitari! Blogul e pe gustul meu:are film,are Borges-tangential,are Nichita,are Debbusy.

Angi,am lesinat de ras la "Cum gandesc femeile "Nu o stiam...

Mokika,sanatate multa ! Poate scapa Theo!

Mirela,numai bunul Dumnezeu stie!

Creem,lasa ,ca ramane pe maini bune:Pupicu,Serbanel,Matei,Luca,Theo,Sebi si Antonio...etc...unul si unul...Dar daca o fi si o fi sa nu-l poate uita pe Ioan,facem noi cumva...sa n-ai grija...

Wnimra,asa este ai dreptate! Dumnezeu nu are ce sa-i ierte micutului Matei...Cineva a spus-o din steriotipie,nu intentionat...Stii,cum obisnuim:Casa de piatra,Sarbatori Fericite,La multi ani...etc...

Mergi la inceput