Gravidute si mamici de Constanta (45)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

neatza!
asa trista sunt pt florina... ca numai despre subiectul asta am visat azi-noapte, de cate ori am adormit... si m-am trezit de vreo 4 ori pt anto si de doua ori pt sebi... care e racit cobza...
mada, te rog sa aprinzi o lumanare pt sufletelul lui matei si din partea noastra. imi pare rau ca n-am putut ajunge aseara... am fost singura cu copiii. sa vad daca reusesc azi sa ajung la biserica.... simona, poate vezi si imi trimiti nr tau de tel pe pm!

vroiam sa va zic ca am fost la restaurant si am dat un mic avans, pt duminica.
e ok si daca va mai anuntati prezenta pana sambata.
deci, andicu, poti sa aranjezi pt filip cu o zi inainte! ar fi ok, nu?
ramane sa mai stabilim ora... astept parerile voastre.

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

am venit.si cu vesti bune si cu mai putin bune.doctora este de nota 20.nu ma asteptam.si culmea ca mai era o fetita acolo de aceeasi varsta cu razvan cu aceeasi problema.deci sunt 18 dinti de lucrat, pe care ii rezolva fara probleme, dar necesita timp, asta inseamna ca trebuie sa stau in bucuresti ca nu ma pot plimba pe drum pt orice pansament sau doamne fereste sa se infecteze ceva ce fac:vin de la cta?problema e ca incercam macar intr-o luna sa facem toata lucrarea, insa va fi ceva mai complicat pentru ca nu se stie cum va colabora razvan, in sensul ca va fi la un moment dat nevoie si de fortat sa stea.se plombeaza absolut toti dintii si scapam de orice infectie si durere.daca ii lasam asa poate ajunge pana la os.plus ca incepe el sa-i schimbe daca are noroc pe la 6 ani dar maselele vor fi in jur de 9-10 ani.lucrarea este gratuita, nu ma costa nimic, iar dr imi spunea ca fetita de acolo plangea, statea la bunica ei cateodata si fortat dar venea tot cu zambetul pe buze.cred ca am stat de vorba cu dr jumatate de ora despre problema dintilor.ma gandesc numai ca nu stiu cum va reactiona el, adica acum sta la dentist dar doar asa spalat dintii si putin cu ace, dar eu stiu daca va fi mai dureros daca va mai sta?daca il traumatizez?este asa complicat.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Mi se rupe sufletul cand ma gandesc prin ce trece Florina acum. Dumnezeu sa-l odihneasca pe micul ingeras.
Madalina, sunteti o familie tare frumoasa si eu cred ca puteti fi fericiti si in Bucuresti daca sunteti impreuna toti patru. Si lasand gluma la o parte eu cred ca trebuie sa fii alaturi de el ca nu se stie niciodata ce pitzipoanca pune ochii pe asa frumusete de barbat.
Angi, mai da ce sa patesti tu. Numai cu degetul taiat nu mai ajunsesei pe la spital.
Mav, de ce spuneai ca restaurantul se numeste Acropolis? Eu stiam de Stil.
Monica, de abia astept sa ne vedem pe 8 Martie.
Nastasie, cred ca o sa va chinuiti un pic, dar si cand se va termina totul sa vezi ce bine o sa fie.
Tinna, a fost cumplit ceea ce a patit sora ta. Bine ca totul s-a terminat cu bine.
Isidora, tu vrei sa spui ca o sa pleci din Constanta?
N-am mai scris demult pe aici, dar la citit n-am ratat nici o zi. Maria mea s-a facut fetita mare si ma minunez in fiecare zi de ea. Cam de vreo luna avem probleme cu niste bubite care ii tot apar pe frunte si pe ceafa. Sunt mici si rosii si apar cand transpira sau dupa dusul de seara. La inceput apareau doar cateva, dar acum i se umple ceafa si fruntea de ele. Cred ca trebuie sa o programez la doctor. Voi aveti idee ce ar putea fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Inima mamei:
http://ro.wikisource.org/wiki/Inima_mamei

Mergi la inceput

Mirela, se numea Stil anul trecut, la botezul lui Antonio, acum se numeste Acropolis.

Mergi la inceput

Mergi la inceput

www.youtube.com/watch?v=iJMTqibh3jc&feature=related" target="_blank">Mirabela Dauer - Multumesc iubita mama

Mergi la inceput

....si ultimul... ca trebuie sa plec....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui mav

cica sa nu plangi...m-am umflat de plans...numai in pielea florinei,sa nu fii...,da-i putere sa treaca peste aceasta pierdere!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralina spune:

Citat:
citat din mesajul lui madaluta

am primit mesaj de la Florina-2peu: MATEI NU MAI ESTE!
Dumnezeu sa-l ierte

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita

Nu pot sa cred!!
Dumnezeu sa ii odihneasca in pace sufletelul!Si parintilor le doresc sa gasesca puterea sa mearga mai departe!

Thea,minunea noastra

Mergi la inceput