Gravidute si mamici de Constanta (45)
Raspunsuri - Pagina 10
madaluta spune:
Eu sunt destul speriata pentru k azi am repetat hemoleucgrama lui darius si hemoglobina a iesit mult sub limita-10,6, iar limita e 11,5. In ultima luna i-am administrat fier haussman de 2 ori pe zi cate 12 pic pentru k si la analiza de acum o luna iesise mica-11,4. eu nu-mi explic de ce a scazut asa daca i-am dat fier..
aveti vreo idee? pana ajung la medic, crd k disper...
poate ma jutati voi...
ma gandeam pentru fetele de la distanta care vor sa participe sau cele care nu pot ajunge la mine pana maine la 13.30 si totusi vor sa dea ceva pt florina le dau un nr de cont( roxx mi-a dat ideea)
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
simonasima spune:
Am fost la ingeras. Nu pot sa va spun mai mult, decat ca imi simt sufletul pustiit.
Biserica la 13.30 -14.00.
Monica, iti dau PM cu nr. de telefon.
simona si printesa Sara - (02.09.2007)http://community.webshots.com/slideshow/570217118BdgPXT
irina81 spune:
Mada, Fier Hausmann trebuie sa-i dai minim 3 luni (se dau 2 pic/kg corp/zi),nu e chiar de speriat valoarea hemoglobinei.Daca dupa tratament nu creste Hb e posibil sa nu fie anemie feripriva (prin carenta de fier).Ai repetat la acelasi laborator?
Vreau si eu pm cu nr de cont.
Irina , mamica lui Matei-Cristian (1.sept.2005) si
37+
poze
Tinna S. spune:
Florina, condoleante! Sa-ti dea Dumnezeu putere, ca numai el stie ce e in sufletul tau de mama acum!
Off, cata suferinta!![]()
Dumnezeu sa-l odihneasca pe micul ingeras!
Tinna S. spune:
Mada
, ti-am raspuns la PM.
In privinta analizelor lui Darius, chiar nu ma pricep sa-ti dau vreun sfat, dar ma gandesc daca nu cumva limita aia de care vorbesti este pentru adulti (nu pentru copii)? De obicei pe buletinele de analize se scriu limitele corespunzatoare unui adult...
ina78 spune:
Mada as vrea sa particip si eu, doar ca abia miine dupa amiaza as putea ajunge la tine. Crezi ca e tirziu? Daca nu poate pui tu si-ti dau eu miine.
Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008
Tinna S. spune:
Nu am mai intrat ieri pe forum, dar am fost tare suparata... De-abia azi am reusit sa ma adun...
Va scriam duminica ce fericita sunt ca a nascut sora mea (la 8 luni) un baietel sanatos... Desi initial parea f bine, a avut mari probleme de respiratie, gemea rau de fiecare data cand expira, nu i se oxigena sangele cum trebuie, si l-au tinut pana azi la terapie intensiva... Sora mea era prabusita rau, de a ajuns ginecologul ei cand a vazut-o ieri in ce hal e sa-i faca programare la psiholog acolo in spital. Era disperata, copilul ei suferea si plangea in incubator si ea nu avea voie nici macar sa-l ia in brate... ![]()
Acum sunt bine si ea si bebicul, care intre timp si-a revenit si respira f bine (dar i-au facut o multime de tratamente, are si acum branula pusa la caput, ca a facut diverse perfuzii direct in cap, micutul de el).
De ieri a inceput sa-l si alapteze (o chemau acolo la terapie intensiva sa-i puna puiul la san), desi initial nu prea putea sa suga si sa si respire in acelasi timp si l-au hranit la inceput prin sonda gastrica.
Azi i l-au adus in sfarsit in camera si a inceput sa suga f bine. Si tot azi l-am vazut si eu pentru prima oara, ca ieri nu mi-au dat voie sa intru sa-l vad. E un scump si un frumos, o minune de copil. Iar surioara mea zambeste din nou si e fericita.
Tinna S. spune:
Mada trimite-mi si mie nr de cont pe PM, poate resusesc sa contribui si eu cu putin, ca de ajuns la tine nu am cum zilele astea, sunt tare aglomerata...
AngeliquedeS spune:
Off, doamne, tinna, ce m-am speriat cand am citit ce scrii acolo, bine ca s-a terminat cu bine nici nu pot sa imi imaginez ce a fost in sufletul surorii tale si al vostru!!!!
Uite, vezi, Mada, linisteste-te, si Irina ti.a spus exact acelasi lucru pe care ti l-am spus eu pe mess, tb 3 luni sa isi faca efectul, or ea stie cel mai bine ce spune!
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita
madaluta spune:
multumesc mult de incurajari.. aveti dreptate... tb sa mai am rabdare, dar eu tot nu inteleg de ce sa fi scazut. Nu am facut analizele la acelasi labrator pt k darius e la Tr magurele si le-a facut acolo. Totusi nu cred k e o greseala. voi vedea ce imi va spune maine medicul.
Tinna: si eu am trecut cu briana prin aceleasi chestii ca si sora ta..a fost greu, dar a trecut. Numai k briana nu dadea niciun semn de suferinta de sufocare de respiratie anapoda, dar mi-au tinut-o 3 zile in incubator, in perfuzii, cu branula in capusor, o alaptam aclo,legata de firele aslea, o schimbam la fel... ce mai ..nici nu vreau sa-mi amintesc...dar va trebui sa o fac pt k tocmai la capitolul asta am ajuns pe blog...
i-au facut si raze sa vada plamanii..au chinuit-o mititica de mi se rupea sufletul...multa sanatate si surorii si bebelusului si multumesc pt raspunsul la PM.
ina: pun bani, cum sa nu, numai sa imi spui cat. Ne auzim maine la telefon
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita