Gravidute si mamici de Constanta (45)
Raspunsuri - Pagina 9
madaluta spune:
isidora: fumos, idilic,ceea ce descrii tu, dar crede-ma vizta la tara nu e chiar asa usoara...O spun din propria-mi experianta caci sunt de la tzara....Am trait acolo mai bine de jumatate din viatza mea, dar n-as putea sa ma mai intorc la stilul acela... da, mi-as dori o casa si o curte cu verdeatza dar nu la tzara sau nu departe de oras....intr-adevar acum nu se mai compara viatza de atunci cu cea de acum...sunt multe facilitati de care eu n-am benficiat in copilarie si sunt si acum marcata de lipsa lor... adica eu nu aveam mai nimic acolo (desi e la 14 km de GL si 60 de TL):o cofetarie unde sa merg sa mananc o prajitura, nu aveam un cinematograf, un parc de joaca,un trotuar (mergeam la scoala prin noroi k desi noi stam la sosea, scoala era in varful dealului...), aveam un magazin in centrul satului, care niciodata n-avea mai nimic... n-aveam un club unde sa fac un sport ceva si ma duceau ai mei din an in pasti la patinoar in Gl, mergeam la WC in fundul curtii, nu aveam o baie pentru k in sat nu era canal si canalizare, nu aveam o scoala dotata, profesori calificati..ce sa mai spun? la liceu aream aproape stigmatizate din cauza k eram de la tzara..primii 3 ani de liceu, cele din oras, aproape k nu vorbeau cu noi, fetele de la tzara ( eram 3)nu mai spun de iesit in oras sau mers la discoteca impreuna ....
Plus k eu am predat la tzara si la 15 km de ct si la 30 si am vazut k viatza de acum nu-i foarte diferita de cea de atunci, de pe vremea mea, daca nu ai o situatie financiara excelenta...Chiar si mentalitatea e cam la fel... Doar cei de la oras vad o fericire in a trai la tzara... cei de acolo ar fugi si nici n-ar mai intoarce privirea in urma...
Dupa liceu, am luat titularizarea la mine in sat... am fost un an invatatoare, dar nu am rezistat..in anul urmator, in ciuda parintilor mei am cerut detasare in C-ta..Bineinteles k n-am obtinut, dar mi-au dat la Cernavoda... Ce crezi? am plecat la cernavoda,asa printre straini, de capul meu, numai sa nu mai stau la tzara...
Apoi am dat la facultate si lucrurile s-au schimbat si aranjat asa cum visam din copilarie...
Nu as putea trai departe de oras, oricat de bine ar suna...
Fac naveta la 30 km de cativa ani buni si iti spun k nu este tocmai o fericire..din contra...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
AngeliquedeS spune:
Buna, fetelor, sunteti niste scumpe toate si stiu ca toate ati sari sa stati cu Pupicu la nevoie, pb e ca el chiar nu sta cu oricine, adica intrebati.o pe Doc, luna trecuta cand am mers la ziua lui Serban am ajuns prima si l-am lasat pe Pupicu la ea ca sa ma intorc afara sa mut masina. Sa va spuna ea si bona ei cat a urlat in alea 5 minute cat am lipsit eu ca nu v-ar veni sa credeti, Monica macar stia din povestite cum face dar saraca femeie - bona a fost de-a dreptul socata, nu se asteptase la asa ceva mai ales ca la inceput ii zambise de mama focului.
Asa ca Isi, nu fii suparata pe mine, dar nu pot sa risc mai ales ca azi am stat 50 de minute la spital cu totul fiindca atunci cand am ajuns cosea pe cineva si normal ca a trebuit sa astept si nu cred ca rezista cineva cu el o ora... mai ales cineva pe care nu-l cunoaste
Oricum va multumesc din suflet
Cat despre viata la tara, cu tot respectul pt Adina, eu sunt de aceeasi parere cu Madaluta, nu am stat niciodata la tara insa sunt convinsa ca nu as putea sta decat undeva gen Cumpana, Lazu, Valu, adica undeva in suburbie unde sa am toate conditiile si sa fiu la distanta scurta de oras. Numai iubitul meu viseaza la tara dar nici el nu stie despre ce vb si il fac eu rapid sa-i treaca
Din ciclul Cristina si viata la tara, am fost in vizita la cineva la Poiana si nu am aflat decat cand am ajuns acolo ca ei nu au baie in casa, ca au WC in curte. M-am tinut cat m-am tinut, pana la urma a tb sa merg. In fine, sai peste gaina, intalneste-te cu porcul si urla, ajung in WC, fac ce fac s pe urma ma apuc sa caut de unde se trage apa Chiar nu stiam ca nu se trage apa, va imaginati cat de proasta eram? Asta s-a intamplat acum 5 ani si Cristi rade de mine si acum. Nu mai spun de apa calda, incalzire centrala, etc. Eu sunt fata de asfalt, asta e
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita
madaluta spune:
Referitor la faptul k ati vrea sa faceti un gest frumos pentu Florina, e admirabil... e ultimul gest pe ca-l mai putem face pentu ea. Si eu cred k are nevoie de ajutor dupa un an jumate de spitale ,tari straine, recuperari si cate si mai cate implica o inmormantare, dar cred k va trebui sa ne miscam repde.
Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
irina81 spune:
Isi,esti o draguta ,dar din fericire am destule ajutoare!
Mada,vreau si eu sa contribui pt Florina;din cate am inteles, azi aduc copilasul acasa,deci trebuie sa ne grabim.
Irina , mamica lui Matei-Cristian (1.sept.2005) si 37+
poze
madaluta spune:
acum am aflat si eu k azi il aduc pe matei acasa...Dar nu stiu daca maine e inmormantarea sau poimaine. Tind sa cred k maine.
Simona, stii mai multe?(probabil acum esti la ei)
pai nu stiu cum sa facem cu stansul banilor... Daca vreti si puteti sa veniti sa-i aduceti la mine( inel II) sau la Simona ( faleza N) k eu n-am cum sa trec pe la fiecare...
Cine vrea si nu stie unde stau dai-mi de stire si va dau adresa pe PM sau vb la telefon.
Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
andicu spune:
Mada, eu vin pe la tine daca esti acasa, cam in maxim o ora.
Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
simonasima spune:
Putem aprinde o lumanare pentru Matei, acasa la el in aceasta seara. Maine la ora 14 el va asculta cu urechi de ingeri, glasul preotului la Biserica Sf. Ion - Berechet, apoi isi va lua zborul acolo unde Doamne Doamne il asteapta.
Daca doriti sa ajutati familia, ne putem intalni.
M-am gandit sa-i facem o jerba. Daca aveti si alte idei, astept...
simona si printesa Sara - (02.09.2007)http://community.webshots.com/slideshow/570217118BdgPXT
bubu73 spune:
Mada, eu maine dimineata ajung in C-ta, sunt din Navodari...ceva analize, asa ca o sa ajung si in inel II la tine, numai spune-mi cum.
Iti trimit un pm.
dandusa spune:
sincere condoleante
..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami
docdecap spune:
offf, nu cred ca as putea merge la Florina, dar voi aprinde o lumina.
simona, particip la jerba, sa-mi spui cum ne putem intalni.
mai mult financiar chiar nu pot acum, dar peste catava vreme, cand va considera Florina ca poate si e cazul, sa ma caute si o pot ajuta ca psiholog. doliul e un proces, si poate dura mult, si e bine sa se ingrijeasca si de ea si sanatatea ei.
numai bine!
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
viata e complexa
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete