*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (27)*
Raspunsuri - Pagina 7
Olivia26 spune:
Iuhuuuuuu, a venit primavaraaaaaaaaa
Diamisha, sa fii iubita si sanatoasa!
La multi ani si sarbatoritilor zilei de la categoria bebelus.
Multumim pentru urari, initital m-am gandit "aoleo, e deja 5 azi?", nu stiam ca e sf David Uram si noi "La multi ani" tuturor Davidutilor si Teordorelor.
Bertha, multumim pt complimente, cred ca nici nu trebuie sa-ti mai spun cat de frumosi sunteti voi, ca stiti deja!!!
Andy, si al meu il mai are verde uneori dar eu nu bag in seama, m-am gandit ca e de la ceva ce am mancat eu.
Oti, uite www.trilulilu.ro/JohnyBleack/daa0755a126c2f" target="_blank"> aici exercitiile.
Alra, ce super ca ai scris exercitiile. Multam'
Fluturasha, sa aveti parte de un botez asa cum vi-l doriti!
Oceanborn, hai ca vad ca ai baiat gentleman...am bagat sabia inapoi in teaca Tare martisor
Isa, pai si noi l-am lasat asa, ne mai distram si noi
Malinas, eu as zice sa nu-i dai cereale dar bineinteles faci cum crezi tu ca e mai bine si pt bebe dar si pt tine, incearca sa maresti distanta intre mesele de dupa-amiaza ca sa fie mai infometat seara si sa manance mai mult inainte de somn. Tin pumnii sa-si regleze somnicul si sa doarma cat mai mult.
Letitia, te asteptam sa ne povestesti mai multe despte tine.
Noi azi aici am avut marea parada la Carnaval si am fost si noi. Cand am timp, poate pun si poze.
Va uram la toate o primavara minunata!
Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008
Made in the Holy Land
Sunt baiat mare Poze de la 3 luni
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
mar_ysa_28 spune:
Olivia am citit povestea nasterii...f emotionant!!!
Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea
Povestea nasterii
malinas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Olivia26 Malinas, eu as zice sa nu-i dai cereale dar bineinteles faci cum crezi tu ca e mai bine si pt bebe dar si pt tine, incearca sa maresti distanta intre mesele de dupa-amiaza ca sa fie mai infometat seara si sa manance mai mult inainte de somn. Tin pumnii sa-si regleze somnicul si sa doarma cat mai mult. |
Nu-i dau...deocamdata.Doctorita ne-a zis de o luna sa-i bag cereale seara, dar nu am facut-o.Am citit pe internet si parerile sunt impartite, deocamdata, asa cum am zis, ma informez.Multumesc
Un gand bun pt Ginye si Stefanut .
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
elilov3 spune:
LA MULTI ANI! DIAMISHA SA FI SANATOASA, IUBITA SI IMPLINITA SUFLETESTE ALATURI DE CEI DRAGI TIE
vedeti ca azi au inceput babele..azi e baba mea
Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
"La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta."
Epictetus
Andy08 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ramo2007
A mea nu face kk cu bobite...asa trebuie?Papa numai lapte praf si face galbui mustar, verde facea cand ii puneam Colargol in nasuc. Daca face kk ca acum, adic dimineata la masa de 7-8, la 6 luni o pun pe olita, ea nu face in pampers, face doar dupa ce o desfac. Aseara a papat la 18:30, pe la 19 si un pic a adormit si s-a trezit la 4:30 urland de foame...pai cred si eu dupa atatea ore Acum vorbeste cu mamutoii de la carusel, e asa haioasa, cred ca se cearta cu ei ca nu-i raspund M-am emotionat cand am vazut ca s-a deschis odiseea de noiembrie-decembrie, imi aduc aminte cum eram anul trecut pe vremea asta...inca la aspirante, dar in martie s-a intamplat minunea. Ma bag la somn, ca i-am stins lumina piticei si nu mai vede maimutoii si sigur adoarme...urmatoarea trezire la 7-8. Ramo mami fericita de Sara Maria 02.12.2008 http://community.webshots.com/user/Ramona198080 |
Ramo, pt. copiii hranizti cu lapte praf e diferit. Stiu ca poate avea nunate de verde destul de des. Sincer, nu stiu de bobitze la lapte praf. Ideea e sa vezi daca e o modificare; daca tot timpul are culoarea si consistenta aia, e ok.
Andy, mami de Andrei
Andy08 spune:
O primavara frumoasa va doresc de la -23 grade (brrr)!
LA multi ani Diamisha, Teodorele si Davidutzii!
Andy, mami de Andrei
Miky-ea spune:
Oceanborn,upsss...ai dreptate (totusi nu-mi retrag urarile...) !La multi ani,Diamisha si tot ceea ce iti doresti sa se implineasca!
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
aleinad.g spune:
Buna seara! Va dorim o primavara frumoasa cu multe impliniri, sanatate si fericire!
Fluturasha23, multumim pentru urari! Sa va traiasca mica crestina, sa va bucurati din plin de ea.
Otiliav, Flowers multumim si va dorim si voua sa cresteti mari cu multe bucurii.
Multumiri si pentru Andy08, Olivia26, Criss703, Oceanborn.
Gabrielag, La multi ani micutului tau cu multa sanatate si bucurie.
Diamisha, La multi ani fericiti alaturi de fetita ta!
Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)
Teodora la 2 luni
lauramiron spune:
Fetele, sa aveti o primavara frumoasa
Eu am febra 39.5 C, de aseara am febra, frisoane si dureri musculare , s-a vindecat Rebeca si a trecut virusul la mine. Sunt sfarsita, nu ma pot tine pe picioare, nu tin minte sa fi fost atat de bolnava vreodata...
Acuma....problema e alaptatul, dimineata am luat un nurofen, ca altfel nu-mi puteam ridica capul de pe perna. Sotul are grija el cat se poate de fete, dar nu e Superman
E voie ceva de febra? Sau e musai sa opresc alaptatul? Acuma seara nu prea i-a placut sanul, o fi de la febra mea si a facut un kk verde rau
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo
anca_27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lauramiron Fetele, sa aveti o primavara frumoasa Eu am febra 39.5 C, de aseara am febra, frisoane si dureri musculare , s-a vindecat Rebeca si a trecut virusul la mine. Sunt sfarsita, nu ma pot tine pe picioare, nu tin minte sa fi fost atat de bolnava vreodata... Acuma....problema e alaptatul, dimineata am luat un nurofen, ca altfel nu-mi puteam ridica capul de pe perna. Sotul are grija el cat se poate de fete, dar nu e Superman E voie ceva de febra? Sau e musai sa opresc alaptatul? Acuma seara nu prea i-a placut sanul, o fi de la febra mea si a facut un kk verde rau _ Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005) Poze cu noi http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo |
Of, of...eu stiu ca paracetamol se poate, nu fetelor?
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Bazar pentru Sonia si Andrei
Emma este iubire