*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (27)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

LA MULTI ANI tuturor bebelusilor cu numele de DAVID

Diamisha la multi ani fericiti Sa ai o viata frumoasa cu multe bucurii si statisfactii de la Sonia!

Mada pun laptele praf intotdeauna in apa calda din biberon si agit bine, bine, tare, tare...eventual mai tin si bibe cu fundul in sus si ii dau cateva palme zdravene...ca atunci cand vrei sa deschizi un borcan

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

La multi ani Doamnele mele si scumpele mele MAMICI! Sa fiti sanatoase, frumoase, iubite si ocrotite, sa va creasca puii mari si sa traiti alaturi de cei pe care ii iubiti 1000 de ani! O primavara frumoasa si calda ca voi, si un suflu de viata noua in loc de pupici!

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

DRAGELE MELE
vreau sa va urez un 1 MARTIE cat mai frumos si implinit sufleteste alaturi de cei dragi !
Cel mai frumos lucru
Stii ca cel mai frumos pe lume este zambetul unui copil si cel mai dulce lucru pe lume e mierea buzelor iubitului.
Dar, oare, stii cat de suava este mangaierea razelor primaverii ce vine pe fir de martisor? Primeste-l in casa sufletului tau si-ti va alunga pe veci tristetea

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
"La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta."
Epictetus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mada

O primavara frumoasa si calda va doresc!

Malinas incearca intai sa-i dai cerealele la o masa ziua, vezi cum reactioneaza si apoi ii bagi in biberon noaptea, multor copiii cerealele dau colici puternice.

Am si eu o intrebare fetele care faceti lapte praf, cam tot timpul raman grunji de lapte nedizolvati, indiferent daca pun lapte peste apa calda sau rece am tot incercat, cum sa fac, spuneti-mi va rog voi cum preparati laptele praf.

Multam

Mada, un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004 si cu Rares Daniel 19 dec 2008
Ilinca si Rares

Apa in care pun laptele praf are cam 50 de grade, adica sa o po tine in mana fara sa ma arda, dar sa fie fierbinte.Agit puternic si apoi o racesc.Adica...respect instructiunile exacte de pe cutie.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

La Multi ani cozonaceilor Daviduti!!!

Mamici dragi, La multi ani, o primavara frumoasa alaturi de puii vostri si de toti cei dragi

fericita de Victor Nicolas (15.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Un buchet de ghiocei, strans de mine anul trecut -anul asta nu ajung - pentru toate mamicile si cozonacutzele.....bine, si pentru cozonacei, ca sunt prea dulci toti.

Oceanborn, bine zici, si eu cand ma gandesc ca tre sa mai nasc o data deja ma apuca contractiile....am fost eu viteaza si-am zis ca-s pregatita pt inca o tura, da acuma e altfel stiu ce m-asteapta, inainte nu stiam.

A propos de contractii, am avut azi niste dureri de burta de ma-ntrebam, oare in travaliu n-a fost mai usor? Sarmana zibe, la ora 7 o alaptam pe daca n-ati mai auzit, auziti acum. Am inceput s-o alaptez si-a trebuit sa fug , asa c-am fugit cu ea in brate, se uita ea in stanga-dreapta mirata, ca nu cunostea peisajul de alaptat, da pe tz din gura n-a lasat-o.
Cred ca m-ati injurat ca v-am invitat la atata praji buna, si de-atata mancat mi s-a aplecat , sau smantana de la ciorba sau... habar n-am. E asa de fain afara si mi-e frica sa ies cu zibe, ca tre sa fug poate la un moment dat, asa ca azi sunt in casa la regim.

Fluturasha, arata bine banana, dar eu parca tot mai sigur vad un sling si e la acelasi pret. Anyway, s-o purtati sanatoase!

Chiar e sf. David astazi? Sa traiasca Davidutzii nostri! David e si baietelul soatzei.

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Bazar pentru Sonia si Andrei

Emma este iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

La multi ani Diamishaaa , sa ne traiesti si sa ne mai impartasesti lucruri folositoare si sa mai pui poze cu Sonia cea frumusica
La multe luniteee bebeilor atat cu nume de David "felicitari speciale gagicului nostru din Cipru "si Teodora cat si celor ce-si adauga azi cate o lunita
Multumim frumos pt. "martisoare" si dulce pe Thomas ...asta ca sa scoata Olivia sabiile
Mar_ysa nici noi nu am patit cu firisor de sange , doar laptic (apos sau putin branzit sau galbui-vascos ), poate s-a fortat mai tare si de aia a aparut
Bertha multumim , mai ales ca ne lauda o mamica de doi frumosi ..ne-ar place ca la multa lume aici si de Darius dar de..el e mare deja nu se mai uita la pici . De concurs ce sa zic...s-a terminat??
Andy caaald pt. frigul de acolo , kk face galben/ verzui nu chiar verde si fara bobite ...asa a facut doar in primele 3 zile cand a baut lapte praf in maternitate .
Babyzapi multumim de aprecieri

Si din partea noastra un martisor care sa aduca primavara si bucuria in suflete pentru toate mamicile , cozonacelele si de ce nu si cozonaceii nostri dragi

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Diamisha, sa fii sanatoasa, iubita, implinita!

Teodora si David!

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Anca multumim de ghiocei frumoase pozele ..am vazut si lalelele pestrite deosebite , nu am mai vazut pana acum sa creasca asa pe camp .

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriellag spune:

La multi ani sarbatoritior de astazi!
pentru toate mamicile!!!

Multumim pentru urari!

Mergi la inceput