*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (27)*
Raspunsuri - Pagina 5
mar_ysa_28 spune:
Neatza...multumim Fluturasha pt cafea...o servesc acum...sa ai parte de un botez reusit!
A adormit in final la 1 si s-a tretit la 6:50...a mancat si acum se joaca in baby gym...dar am avut alta intamplare...i-a venit inapoi in gurita laptic dar f putin si era amestecat cu ceva vascos galben transparent si un firicel de sange..rosu!!!Ea e bine dispusa acum...o fi ceva grav...a mai patit cineva asa ceva?
Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea
Povestea nasterii
Amalia spune:
Neata fetelor!
Fluturasha multumesc pentru cafeluta! Tare buna dimineata! Sa aveti un botez asa cum vi-l doriti!
Thomas multumesc pentru martisor si zambiluta! Pupa mama un baiat dragut!
Mar_ysa e bine ca a reusit sa doarma azi noapte bine. Nu stiu ce sa-ti spun de firicelul ala.
pozici
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Flowers spune:
Teodora
David Bogdan
Diamisha
Un martisor pentru toate domnisoricile si mamicutele .
Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)
http://community.webshots.com/user/flowers1978
babyzapi spune:
Neatza mamici! E 1 martieee! A venit primavaraaa!
Va daruiesc cate o floare tuturor
Bebicul meu si-a dat programul peste cap de 2 nopti...iar s-a trezit la 11:30 la 1, la 3, la 5 si la 7...... Si se trezea ca sa papa 20 ml atat ...a facut un kk cu greu...si domne imi muta nasul din loc cu mirosul de la lapticul asta alfare are kk un miros urat si puternic de mi-a ramas impregnat in nas
Olivia asa are par si Strumficu meu...pe alocuri dar nu-l tund, il las asa, usor usor o sa le creasca si lor par peste tot ...si oricum la cat de frumusel e David ce mai conteaza perisorul...momentan
Criss foarte frumusica bebelina
Denisa nu stiu ce sa zic de firisorul ala rosu...nu mi s-a intamplat...in schimb a avut bebe odata mucisori cu sange...Cum se aduna toate chiar acum cand esti singura cu Leyre. Uite o si un de la mine.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii
oceanborn spune:
La multi ani Diamisha! multa sanatate si bucurii cu carul!!!
La multe lunite piticilor ce sarbatoresc azi!!
mami de Thomas
malinas spune:
Fac sondaj de opinie, adun informatii, ca sa stiu cum sa procedez mai departe.
Cine a da cereale in bibe copilului la masa de seara ca sa-i prelungeasca somnul de noapte?Parca Ginye?Sau visez?
Cum ati procedat?Cate cereale in cat lapte?La cat se trezea bebe inainte de a baga cerealele si la cat s-a trezit dupa?
Adun info ca sa stiu daca merita sau nu sa fac acest pas.Va pup
Un gand bun pt Ginye si Stefanut .
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
malinas spune:
Ieri am fost cu rolele in parc.ce bine a fost! Tati cu carutul cu soricelul si eu cu rolele.Tare bine.Mai vreau
Azi e Sf David...si io nu i-am facut tort lui fiu-miu, dar e mic si inca nu stie...o sa cumpar o prajitura ca sa recuperam.Deci
David de Olivia
David de Amalia
David de Bebecris
David de gabriellag
Un gand bun pt Ginye si Stefanut .
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Mada spune:
O primavara frumoasa si calda va doresc!
Malinas incearca intai sa-i dai cerealele la o masa ziua, vezi cum reactioneaza si apoi ii bagi in biberon noaptea, multor copiii cerealele dau colici puternice.
Am si eu o intrebare fetele care faceti lapte praf, cam tot timpul raman grunji de lapte nedizolvati, indiferent daca pun lapte peste apa calda sau rece am tot incercat, cum sa fac, spuneti-mi va rog voi cum preparati laptele praf.
Multam
Ilinca si Rares
Miky-ea spune:
Oceanborn,LA MULTI ANI si tot ceea ce iti doresti sa devina o dulce realitate!
La multi David de Olivia,David de Bebecris,David de Amalia,David de Malinas ,David de gabriellag sa cresteti mari,voiosi,voinici si sa va bucurati parintii!
Pentru mamici si mimunile lor cate un martisor virtual si multe ganduri frumoase!
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy