*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (27)*
Raspunsuri - Pagina 13
brie spune:
amalia,
julia16, si eu am serbare la Brianna la gradi joi si nici eu nu am cu cine sa o las pe cea mica, asa ca trebuie sa o iau cu mine. Nici nu ma gandesc sa nu ma duc!
http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR
Mama a doua minuni Androniki (22.10.2008) si Brianna (03.12.2002)
brie spune:
anca27, merci de aprecieri. Acum am facut poza cu martisorul, astept sa se incarce.
ginye55 spune:
Fetelor, va urez si eu, cu o mica intarziere o primavara frumosa si va trimit cate un buchet de ghiocei pt fiecare.
Amalia noi suntem bine. N-am mai intrat zilele astea ca am ajuns si eu in sfarsit la Targoviste la ai nostri parinti.
Maine sera facem si noi vaccinul de 4 luni si am ceva emotii.
Spiridusule Laura sper ca va simtiti mai bine!
ginye Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
Flowers spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorellay Of..si eu caut solutie ce sa facem ziua cand nu dormim...Asta insemnanad de obicei de pe la 12-13...ma gandesac sa iau un balansoar sa stea in el, sau o paturica de joaca..da daca nu i-o placea?o gramada de bani pe care nici macar nu-i am..... Deci ai vostri se intorc de pe spate pe burta...invers nu?a meau de pe spate pe burta nu vrea..asa doar racneste.... A...si cand e pe burta, treaza, satula, odihnita...face salturi inainte...genunchi, fund in sus..impins in fata...si uite asa o gasesc cu capul in plasa de la patut.... Sa-mi spuneti si mie solutia voastra de "distrat" bebe in timpul "liber" Eu nici nu o pot cara prin casa...Codrin zice sa nu o las la el in camera ca plange si el ce sa-i faca?!in sufragerie e cam rece, in bucatarie fumam..asa ca ramane in dormitorul nostru, sau o mai aduc aici cand stau eu la calculator..da se plicti repede aici.... Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005) Where there's a will there's a way! www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin] www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana] |
Tot asa face si BB, omidutza-i spun.Azi noapte si-a bagat genunchii sub ea, a ridicat fundul sus si s-a rostogolit pe spate. Bineinteles c-a plans, ca-i obisnuita sa doarma doar pe burta.Acum am o grija in plus : ma trezesc si la rostogoliri nu numai cand ii este foame .
Despre activitati de peste zi, n-am ce sa-ti spun pentru ca noi suntem niste puturoase (amandoua)- dormim aproape tot timpul, mai nou impreuna si mufata in timpul zilei si noaptea pe la 4-5 cand are mami somnul mai dulce. Ii place sa aplaud cu mainile ei in timp ce spun "bravooooooo", are o tentativa de ras in hohot , dar ii ies niste suneteee...
Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)
http://community.webshots.com/user/flowers1978
malinas spune:
citat din mesajul lui ginye55 Da Malinas, eu i-am dat cereale, dar dupa 2 nopti am renuntat pt ca avea acelais program de trezire ca inainte, adica la 4 ore dupa ce manca cerealele si in plus ii era foarte sete dupa ele. Se trezea f des si voia ceai. De atata ceai nu mai voia sa bea laptic. Asa ca pt moment am renuntat la ele. Eu la 90 ml de lapte puneam 4 lingurite cu varf de cereale. Asta pt inceput. In timp le-as fi facut groase ca sa i le dau cu lingurita. ginye Eduard Stefan (12.10.2008) Stefanut Povestea nasterii |
Multumesc mult.Adun de ieri informatii si sunt tot mai hotarat sa nu-i dau cereale.Trebuie sa gasesc alta solutie astfel incat sa nu se mai trezeasca noaptea la fiecare ora.
Un gand bun pt Ginye si Stefanut .
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
malinas spune:
citat din mesajul lui anca_27 Malinas, stai linistita, o sa vezi cum isi intoarce capul singur... Sara doar asa doarme de la 2 sapt de cand au inceput colicile si nu mi-e mai frica deloc. Uneori inca si-l tranteste/scapa de pe-o parte pe alta, alteori isi baga nasul in saltea, dar o vad ca respira, si la cateva minute tot ea si-l intoarce. Am avut o perioada de `frici`, dar de cand doarme singura, si mai nou, cu lumina stinsa, fara lampa de veghe, veioza, nimic, am incredere, in ea, si in ingerasul pazitor. Si saltea n-avem de cocos ca stateam prost cu finantzele cand am luat-o, dar e buna si asta, slava Dlui n-avem probleme alergene. Ii pun insa sub cap tot timpul ceva din finet, sa nu se frece de asternut. |
Anca, si acum doarme pe burtica si imi da senzatia ca doarme foarte linistit.Plus ca din pozitia asta nu mai pierde suzeta.Daca reuseste sa-si intoarca singur capul atunci va fi sigur candidat la dormit pe burta.
Un gand bun pt Ginye si Stefanut .
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
brie spune:
De ce nu pot sa pun poze in webshots la cozonacei? imi da eroare si imi zice ca nu se poate
la mamicilevesele cred ca nu mai e loc disponibil pt ca am incercat sa pun mai multe poze si nu mi-a incarcat decat 2 din ele.
anca27, imi pare rau ca nu pot pune poza....
Flowers spune:
Nici eu n-am stiut de Sf. David. Uram La multi ani! pentru toti Daviditzii si un pupic dulce pentru un grasan (pe buculitza dreapta )din partea Briannei.
pentru sarbatoritii zilei.
Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)
http://community.webshots.com/user/flowers1978
julia16 spune:
In sfarsit m-asm mobilizat si eu si am inceput de azi sa fac ceva exercitii. Daca va intereseaza exercitii cu bebe: http://www.youtube.com/watch?v=F6z_NlR2AWo
Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
Mirtha spune:
Salutare mamici !
Mai intram si noi pe aici , cind nu sugem si cind merge pc-ul.
Am avut niste probleme cu pc-ul de am zis ca dau cu el pe geam. Miercuri cind eram in conferinta cu voi mi s-a innegrit brusc ecranul , nu mai lua nicio comanda , l-am stins. Joi a mers pina seara undeva in jurul orei 21 apoi a repetat figura. Cind l-am reaprins ma anunta ca Windows-ul a inchis Explorer-ul ca sa protejeze pc-ul de un virus sau de o eroare. Ceva in genul asta. Nu imi mai afisa nicio iconitza. In fine sambata seara a trebuit sa il reparam ceea ce presupunea sa fie sters totul (nu imi aduc aminte numele concret al operatiei) si sa reinstalam toate programele. O parte din date , prost salvate , s-au pierdut.
Diamisha iubita am retinut ideea cu durata dietei : 2 luni altfel am de-a face cu razbunarea celulor infometate.
Amalia cred ca undeva spre seara voi reusi sa pun ceva poze. Sunt extrem de nauca si obosita. Multumim de intrebare.
Din momentul in care am schimbat ora de imbaiere a Evei avem probleme cu somnul. Initial incepuse cu o trezire pe noapte pentru ca treptat , treptat sa reia ritmul trezirilor repetate . Se trezeste de cca.2 saptamani in jurul orei 1-2 , apoi in jurul orei 4-5 apoi 7,30 -8 . Sunt nauca , nauca. Am ochii impaienjeniti rau. Am crezut la un momentdat ca s-ar putea sa se trezeasca asa des pt. ca nu mai este lapte suficient. De cele mai multe ori cere ambii sani la o masa.
Am verificat , acum sambata , cind la prinz a refuzat sanul drept : m-am muls si am scos 90 ml din sanul de la care nu supsese. Am golit si sanul sting din care supsese si am mai scos si de acolo 10 ml. Deci lapte este , de supt suge in greutate creste ,nu extraordinar de mult , aveam saptamana trecuta 7,52 kg.
Nu stiu ce sa mai cred. Cert este ca peste tot am citit ca la 4 luni sugarul alimentat la san are 6-8 mese in 24 h . Ei bine se pare ca Eva a optat pt. 8 ore pt. ca intervalele intre supturi sunt de cca. 3 ore maxim 3,30 h si doar exceptional 4 ore.
In rest totul pare ok : este vioaie , alerta, din ce in ce mai interesata de lucrurile care o inconjoara, apuca , stringe , se intinde dupa obiecte , tipa daca nu reuseste sa le prinda sau sa le m a n i p u l e z e , ne imita in gesturi sau in sunete.
Banuiesc ca si la voi e activitate mare !
Mav stiu ca m-ai intrebat ceva despre alimentele – retete in cadrul dietei. Revin cu un alt mesaj , pt. ca in acesta déjà m-am lungit destul de mult , dar trebuie sa iti spun ca sunt ff. lipsita de imaginatie la capitolul culinare. Ma asteptam sa imi sugerati voi ceva combinatii culinare.
Edit - nu copiasem tot mesajul : Cert este ca tinut nu extrordinar de strict , regimul da rezultat. Eu am acum 64,00 kg. Am inceput dieta saptamana trecuta sambata cind aveam 66,2 kg. (vineri nu se pune ca a fost doar asa o incercare vaga) Dieta da rezultate f. bune (cel putin eu sunt extreme de multumita) chiar daca nu este respectata strict.
Totusi colaceii de pe abdomen ramin. Chiar daca dau constant jos din kg pe burta sunt aceleasi straturi dizgratioase de grasime. Bicicleta stimuleaza doar fesele si picioarele (déjà se vad rezultate) dar muschii de pe burta ii lasa neatinsi. Motiv pentru care am montat ab-roller-ul chiar daca ma enerveaza ca trebuie sa stea permanent motat-nu se paote demonta pt a-l plia sa nu mai ocupe spatial. Sper sa reusesc sad au si de pe abdomen ceva , ceva.
Laura sanatate multa si tie si Rebecai ! Am vazut ca se tine gripa scai de voi.
Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0