*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (27)*
Raspunsuri - Pagina 12
Otiliav spune:
Neata!
Sonia Alexandra
Larisa Elena
Bianca Alexandra
Raisa Monica
Sara Maria
Alra, acomodare usoara la servici si lui Nicole la cresa. Sa vezi ce repede vei scapa de kilograme acum.
Eu sunt acum la +3 fata de sarcina si + 6,5 de unde vreau sa ajung. De lunea trecuta pana ieri nu am papat dulciuri, prajeli si doar o data am baut un pahar de iaurt si nu ar fi trebuit combinat cu gratar de piept de pui. Dar ieri am cam sarit calul, am facut clatite si am papat doua, plus alte mici abateri. Si azi 2 clatite de dimineata asa ce de inceput de saptamana. Pana Duminica sper sa fiu cuminte ca am in plan sa scad si saptamana aceasta 0,5 kg.
Mamiseli, eu de abia de cateva zile am inceput sa simt niste contractii/junghiuri in sani in timpul alaptarii. Practic au aparut cam de cand incerc sa mananc mai restrictiv, au scazut si sanii ca volum dar nu mai se intaresc intre alaptari. Mi-a dat impresia ca a scazut productia si cum prinde bb si suge parca se da semnalul si se strofoaca sanii sa produca. E ciudat ca eu nu am experimentat asa ceva pana acum si totusi am alaptat 14 luni (12 luni la Ana si 2 luni acum) dar am remarcat brusc durerea asta din ei mai ales ca incep si ma dor amandoi in acelasi timp. Si daca tot ii am mai moi in ultima vreme sunt complet debusolata. Ca de obicei cel la care o puneam il aveam pietroi si plin de lapte, nu trebuia sa ma gandesc ce san e la rand. Acum am o mare problema ca amandoi sunt cam la fel, adica molateci, si chiar nu am timp sa notez la fiecare masa ce a papat, mai ales noaptea o pun repede la cel care mi se pare mai plin. Ieri am luat 2 pastile de Galafor si am papat binisor, sper ca azi sa se intareasca si sa functioneaze senzorul de tata plina gata de supt .
Complicat cu alaptatul asta, ma mir ca la stilul meu dezorganizat nu am facut pana acum o mastita.
Si inca ceva nasol, dreptul produce din ce in ce mai putin. Intr-o zi cam ii dau 5 mese la stangul si 3 la dreptul. Bine ca il am pe stangul capabil sa faca fata la 2 mese consecutive.
Fluturasa, Mariana, Justme, sa va fie de bine botezul!
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
criss703 spune:
Buna dimineata mamici si pitici
La multi ani sarbatoritilor de astazi
Anes mi-ai luminat dimineata ca mi-ai spus ca ramane cu ochi albastri , par mai rarut are si ea la spate dar are inca destul .Pupam dulce dulce pe Remus .
HAIDE ARLAAA
Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii
brie spune:
Buna ziua mamici de bebici!
Sa aveti o primavara cat mai frumoasa si calduroasa!!
LA MULTI ANI bebelusilor care astazi mai pun cate o lunitza la catastif.
Diamisha, LA MULTI ANI pt ieri, scuze de intarziere...
http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR
Mama a doua minuni Androniki (22.10.2008) si Brianna (03.12.2002)
brie spune:
noi suntem bine, ne-a trecut eczema aia nenorocita pt ca am aflat si cauza dermatitei (detergentul de rufe cu care spalam).In rest moro mou este o cuminte si jumatate, am facut vaccinul de 4 luni Infanrix IPV Hib + Rotariuxul II, a facut febra un 38.2 dar foarte putin,i-am dat Panadol baby. Are 7 Kg si 62 cm.
Programul de dormit este la fel 20 - 6.30 cu o singura trezire pe la 2
Am inceput diversificarea de sambata, supa o mananca cu maaaareee placere, face clabuci la gura si tremura pana ii dau urmatoarea lingurita. Se vede ca ii merge bine, nu? http://good-times.webshots.com/photo/2337887280103625916rUpPML
Am primit martisorul facut la gradi de Brianna.....a fost....nu stiu...atat de frumos si m-am bucurat atat demult...!!!
Am 2 comori de fete!
maria, sa-ti traiasca bebelusa, sa fie sanatoasa!
olivia, ma bucur mult ca v-ati simtit bine la zapada ati fost si cu bebelu? Si lui Androniki ii cade parul, il strang cu mare grija dimineata de pe perna....imi vine sa-i pun firele inapoi in cap.Al vostru e baiat, mai treaca mearga, dar fata cheala cu poienita la spate????
otilia, sa va traisca micuta crestina, sa-i fie de bine crestinarea!cele 2 fete frumoase ale tale.
bertha, iti zic un mic secret, fii-mea cea mare e indragostita de al tau fiu cel maream poza cu el salvata in calc la favorites si mai deschide din cand in cand sa-l vada.Cred ca incet incet ajunge DC-ul sa fie un forum pentru matrimoniale pt pitici.
arla, multumesc pt info cu privire la exercitii.M-am latit si io pe jos....arat ca o elefantoaica pe sarma cu rochie de balet! bafta la serviciu!
oceanborn deci am ras cu lacrimi......!!!!!!!!!!!!!
aleinad, iti ramasesem datoare cu un raspuns. Pt ochi am folosit picaturi Betabioptal si Tobradex.
diamisha, ma bucur ca ati avut macar 3 zile de relaxare totala. Stiu sentimentul si eu l-am trait mai luna trecuta si am simtit ca mor o saptamana fara ele.
fluturasha, sa va traisca micuta crestina !
mamiseli, te imbratisez cu mare drag!
Se pare ca doar Androniki a ramas necrestinata
babyzapi, cand il botezati pe Raphael?
http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR
Mama a doua minuni Androniki (22.10.2008) si Brianna (03.12.2002)
oceanborn spune:
Rade-n hohote fiu-meu!!! pana acum doar chiotea ...ce l-a distrat asa de tare? eu!!! pe scaun de birou invartindu-ma in fata lui si numai Dzeu stie ce scotand pe gura!!!
mami de Thomas
Amalia spune:
Brie ma bucur ca ati scapati de eczema aia nesuferita! Papusica ta are un super program de somn! Pup o fetita cuminte si frumoasa!
Mi-a placut mult cum ai descris incantarea ei pentru supita si cum astepta urmatoarea lingurita! Parca o si vadeam, mititica..
Citat: |
citat din mesajul lui brie noi suntem bine, ne-a trecut eczema aia nenorocita pt ca am aflat si cauza dermatitei (detergentul de rufe cu care spalam).In rest moro mou este o cuminte si jumatate, am facut vaccinul de 4 luni Infanrix IPV Hib + Rotariuxul II, a facut febra un 38.2 dar foarte putin,i-am dat Panadol baby. Are 7 Kg si 62 cm. Programul de dormit este la fel 20 - 6.30 cu o singura trezire pe la 2 Am inceput diversificarea de sambata, supa o mananca cu maaaareee placere, face clabuci la gura si tremura pana ii dau urmatoarea lingurita. Se vede ca ii merge bine, nu? http://good-times.webshots.com/photo/2337887280103625916rUpPML Am primit martisorul facut la gradi de Brianna.....a fost....nu stiu...atat de frumos si m-am bucurat atat demult...!!! Am 2 comori de fete! http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR Mama a doua minuni Androniki (22.10.2008) si Brianna (03.12.2002) |
pozici
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
julia16 spune:
Buna fetelor!
Imi pare rau ca nu pot sa intru mai des. Daca as putea sa ma impart in mai multe, ar fi ceva.
Malinas, Babyzapi, Lorellay, Otiliamultumim de urari. Intr-adevar vineri am facut si noi 2 lunite. Avem 5800g si 61.5cm. A facut si vaccinul (Infarix hexa). Nu a plans decat f putin si nu a facut nici o reactie.
In weekend a fost sora mea la mine cu piticii ei, un baietel de 3 ani si 10 luni si o fetita de 1 an si jumatate. Maria mea a fost incantata. Erau super scumpi.
Laura imi pare rau ca ai luat si tu viroza. Sa te pui repede pe picioare! Cati cum e?
Alra servici usor! Sa fiti sanatoase sa poti sta linistita la munca.
Flowers.
Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
julia16 spune:
citat din mesajul lui Amalia [quote]citat din mesajul lui brie noi suntem bine, ne-a trecut eczema aia nenorocita pt ca am aflat si cauza dermatitei (detergentul de rufe cu care spalam).In rest moro mou este o cuminte si jumatate, am facut vaccinul de 4 luni Infanrix IPV Hib + Rotariuxul II, a facut febra un 38.2 dar foarte putin,i-am dat Panadol baby. Are 7 Kg si 62 cm. Programul de dormit este la fel 20 - 6.30 cu o singura trezire pe la 2 Am inceput diversificarea de sambata, supa o mananca cu maaaareee placere, face clabuci la gura si tremura pana ii dau urmatoarea lingurita. Se vede ca ii merge bine, nu? http://good-times.webshots.com/photo/2337887280103625916rUpPML Am primit martisorul facut la gradi de Brianna.....a fost....nu stiu...atat de frumos si m-am bucurat atat demult...!!! Am 2 comori de fete! http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR Mama a doua minuni Androniki (22.10.2008) si Brianna (03.12.2002) |
Brie ma bucur ca a trecut eczema. Greu cu alergiile astea.
Eu abia astept sa merg la Maria la serbare joi. Din pacate nu am cu cine sa-l las pe Tudor si va trebui sa-l iau dupa mine. Sper sa fie cuminte.
Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
ginye55 spune:
citat din mesajul lui malinas Fac sondaj de opinie, adun informatii, ca sa stiu cum sa procedez mai departe. Cine a da cereale in bibe copilului la masa de seara ca sa-i prelungeasca somnul de noapte?Parca Ginye?Sau visez? Cum ati procedat?Cate cereale in cat lapte?La cat se trezea bebe inainte de a baga cerealele si la cat s-a trezit dupa? Adun info ca sa stiu daca merita sau nu sa fac acest pas.Va pup Un gand bun pt Ginye si Stefanut . _ "You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008) poze |
Da Malinas, eu i-am dat cereale, dar dupa 2 nopti am renuntat pt ca avea acelais program de trezire ca inainte, adica la 4 ore dupa ce manca cerealele si in plus ii era foarte sete dupa ele. Se trezea f des si voia ceai. De atata ceai nu mai voia sa bea laptic. Asa ca pt moment am renuntat la ele. Eu la 90 ml de lapte puneam 4 lingurite cu varf de cereale. Asta pt inceput. In timp le-as fi facut groase ca sa i le dau cu lingurita.
ginye Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
anca_27 spune:
Malinas, stai linistita, o sa vezi cum isi intoarce capul singur... Sara doar asa doarme de la 2 sapt de cand au inceput colicile si nu mi-e mai frica deloc. Uneori inca si-l tranteste/scapa de pe-o parte pe alta, alteori isi baga nasul in saltea, dar o vad ca respira, si la cateva minute tot ea si-l intoarce. Am avut o perioada de `frici`, dar de cand doarme singura, si mai nou, cu lumina stinsa, fara lampa de veghe, veioza, nimic, am incredere, in ea, si in ingerasul pazitor. Si saltea n-avem de cocos ca stateam prost cu finantzele cand am luat-o, dar e buna si asta, slava Dlui n-avem probleme alergene. Ii pun insa sub cap tot timpul ceva din finet, sa nu se frece de asternut.
Ama, la fel si noi, cu scoica prin casa, si pe masa in bucatarie. Cand n-am treaba o mai pun in sling. Sambata chiar ne-am dus inaintea lui daddy, sa-i facem o surpriza, pe jos, ea in sling, eu... la pas, am cam obosit ca e de mers vreo juma de ora pe jos, da` ea asa de bine-a dormit leganata de mersul meu. Daca o puneam in carucior era si mai lung drumul, asa am luat-o pe scurtaturi pe unde carutzul nu facea fata.
Brie, ce comoara aveti voi acolo , vrem poze si cu martisorul de la Brianna.
Eu am avut cateva zile de cand alaptez cand n-am prea mancat, si-am simtit la lapte. Deh, ma gandeam sa ma `dietez` putin. Da` mi-a trecut, ca-mi erau sanii ca si carpele si zibe urla. De slabit am slabit, si-oi mai slabi...mai mult am de lucru la tonifiat de-acu, nu la slabit, ca de asta are zibe grija. Eu simt ca mi-s ok sanii cand, in timp ce alaptez, la vreun minut-doua dupa ce-ncepe zibe sa traga, se umfla parca amandoi - cum zicea si Bertha - si celalalt efectiv incepe sa curga, tb tot timpul inainte de-a ma aseza la alaptat tb sa am si tampon pregatit.
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Bazar pentru Sonia si Andrei
Emma este iubire