*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (27)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Wow ce grasunica ai Brie, cum se pot numara colaceii . Ma bucur ca ati scapat de eczema. Era detergentul acela care spuneai ca iti place cum miroase?
Anca, eu la inceput cand spuneam ca daca nu mananc nu fac lapte mi se parea ca exagerez ca nimeni nu imi dadea dreptate. Ca sa vezi faza, ieri daca am uitat putin de "dieta" azi defilez cu sosete de lana .
Mirtha, ce faci, ce spui. Cum merge treaba?

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Otilia multumesc de intrebare. Incercam sa supravietuim. Am scris in mesajul anterior mai multe detalii.

Oricum daca vezi ca scade productia eu zic sa renunti la dieta. O poti relua dupa ce treceti la diversificare sau dupa ce o intarci pe Elisa. Dieta da rezultate repede si te obisnuiesti dupa prima saptaman cu restrictiile alimentare. Iar 2 luni nu e asa mult.Dupa o saptamana de dieta am scapat de 2,6 kg. Pt. mine este extrem de bine , chiar si 1 kg pe saptamana daca pierd de aici inainte sunt foarte multumita.

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Wow ce grasunica ai Brie, cum se pot numara colaceii . Ma bucur ca ati scapat de eczema. Era detergentul acela care spuneai ca iti place cum miroase?
Anca, eu la inceput cand spuneam ca daca nu mananc nu fac lapte mi se parea ca exagerez ca nimeni nu imi dadea dreptate. Ca sa vezi faza, ieri daca am uitat putin de "dieta" azi defilez cu sosete de lana .
Mirtha, ce faci, ce spui. Cum merge treaba?

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

Salutare mamici !

Sunt extrem de nauca si obosita. Multumim de intrebare.
Din momentul in care am schimbat ora de imbaiere a Evei avem probleme cu somnul. Initial incepuse cu o trezire pe noapte pentru ca treptat , treptat sa reia ritmul trezirilor repetate . Se trezeste de cca.2 saptamani in jurul orei 1-2 , apoi in jurul orei 4-5 apoi 7,30 -8 . Sunt nauca , nauca. Am ochii impaienjeniti rau. Am crezut la un momentdat ca s-ar putea sa se trezeasca asa des pt. ca nu mai este lapte suficient. De cele mai multe ori cere ambii sani la o masa.

Deci vad ca se generalizeaza la cozonacei trezitul noaptea de mai multe ori.Daca si Eva, care era model in ceea ce priveste programul, si Leyre au inceput sa se trezeasca de mai multe ori noaptea, atunci clar e ceva normal pentru 3-4 luni.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mada

Am si eu o intrebare fetele care faceti lapte praf, cam tot timpul raman grunji de lapte nedizolvati, indiferent daca pun lapte peste apa calda sau rece am tot incercat, cum sa fac, spuneti-mi va rog voi cum preparati laptele praf.

Nu cred ca iti raman grunji, ci niste mici chegulete transparente, pe biberon, nu? Nu inseamna ca nu s-a dizolvat laptele, aia tot raman, stai linistita.

http://community.webshots.com/user/anes74

Mami de minune Remus (10.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Malinas maine o astept pe pediatra pe la mine sa vedem ce spune vis-a vis de aceasta situatie. De saptamana trecuta tot astept sa vina pt. Infanrix Penta dar din cauza volumului de munca de la cabinet nu a reusit sa ajunga. Ramine sa va spun si voua opiniile ei.
Imi pare rau ca treceti prin aceeasi perioada "turbulenta". Daca imi confirma ca este ceva tipic pt. luna a 4 a ma linistesc.

Citat:
citat din mesajul lui malinas

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

Salutare mamici !

Sunt extrem de nauca si obosita. Multumim de intrebare.
Din momentul in care am schimbat ora de imbaiere a Evei avem probleme cu somnul. Initial incepuse cu o trezire pe noapte pentru ca treptat , treptat sa reia ritmul trezirilor repetate . Se trezeste de cca.2 saptamani in jurul orei 1-2 , apoi in jurul orei 4-5 apoi 7,30 -8 . Sunt nauca , nauca. Am ochii impaienjeniti rau. Am crezut la un momentdat ca s-ar putea sa se trezeasca asa des pt. ca nu mai este lapte suficient. De cele mai multe ori cere ambii sani la o masa.

Deci vad ca se generalizeaza la cozonacei trezitul noaptea de mai multe ori.Daca si Eva, care era model in ceea ce priveste programul, si Leyre au inceput sa se trezeasca de mai multe ori noaptea, atunci clar e ceva normal pentru 3-4 luni.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

poze

Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana.6602 spune:

mirtha , cum e cu dieta aceea minune...ca vreau si eu sa incerc...
eu am dat jos 9kg cu bebe cu tot de la nastere, si de atunci doar un kg....nu stiu ce sa mai fac sa mai dau jos inca vreo 6...adica...ar fi o sfaraiala daca as renunta la dulciuri...e cel mai mare off

te rog frumos spune=mi si mie dieta minune!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

otilia, ai vazut ce copanele are?? le pupacesc pana nu mai pot....iar ea rade in hohote. Da, de la detergentul ala de care spuneam ca-mi place tare mult cum spala si cum miroase.Acum il folosesc pt rufele noastre

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki (22.10.2008) si Brianna (03.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Va bat..eu nu vreau ritm dinasta de luna 4...ca o sa mor..eu vreau tot asa....Adica de la 19-20 culcarica... trezire la 4 si la 8 si apoi la 11...tot asa o vreau noaptea...
Aina..si eu ma gandesc sa-i dau cereale..de la 4 luni.Deja ma gandesc sa-i dau cate o lingurita de suc de minola.Of..ca e asa rea de mancare.Abea mananca....am inceput sa-i dau lapte praf..greu mai papa 100 ml si apoi san...ii dau asa de 2 ori pe zi, in rest doar san.Sa vad cat o avea acum cand mergem la dr.Ca la 3 luni luase foarte putin....
Va pup, dupamiaza placuta, ma dus sa fac snitele ca acus vin baietii si eu stau gura casca pe net...

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

am tot citit ca vreti sa dati bebeilor cereale seara inainte de culcare? de ce vreti sa umflati burticile lor aiurea? plus de asta se ingrasa mult, devin pufosi fara sens cu risc crescut de obezitate pt mai tarziu. Cerealele nu fac altceva decat ca stomacelele lor sa digere mai greu si sa se trezeasca mai tarziu, nicidecum sa fie ceva hranitor. Nu stiu....nu dau cu parul, e doar o parere.

la fel si cu cartoful din supita. cartoful baloneaza, ingrasa fara sens.Atata timp cat copilul meu ia bine in greutate nu vreau sa-i dau cartoful piure cu celalalte legume, poate doar fiert in supa atat.

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki (22.10.2008) si Brianna (03.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorellay
Aina..si eu ma gandesc sa-i dau cereale..de la 4 luni.Deja ma gandesc sa-i dau cate o lingurita de suc de minola.Of..ca e asa rea de mancare.Abea mananca....am inceput sa-i dau lapte praf..greu mai papa 100 ml si apoi san...ii dau asa de 2 ori pe zi, in rest doar san.Sa vad cat o avea acum cand mergem la dr.Ca la 3 luni luase foarte putin....

Sorana, eu voi incepe diversificarea la 4 luni.Avand in vedere ca David mananca mai mult lapte praf de la 7 saptamani, m-am gandit ca dupa ce face 4 luni sa incept diversificare.Inca mai oscilez daca sa incep cu fructe sau cu legume...dar mai studiez.

_

poze

Mergi la inceput