Mamici recunoscatoare de noiembrie-decembrie 2009
Raspunsuri - Pagina 18
alynakiss spune:
va las un calculator foarte util de calculare a varstei sarcinii sper sa va fie de folos , este foarte detaliat
http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/teste_medicale/Calculator_sarcina.html
pop
22+ 
danangie spune:
RONY incearca si tu sa mananci paine din faina integrala...la fel si biscuitii sa fie din faina integrala.
LAURA da, asa se socoteste....varsta de la prima zi a ultimei menstruatii.Chiar daca embrionul nu are 4 sapt....
DANA si
ALESSIO , 07.06.2008 si speram, samburica din burticaS-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
danangie spune:
Eu la prima sarcina am pus doar 13,5 kg. Si nu e ca am murit de foame, dar am fost norocoasa ca nu ma dau in vant dupa dulciuri.Si tot ce mancam era fiert sau gratar.Rareori mancam prajit. Bagam la legume si fructe, salate....cate un castron enorm!! Cand imi era foame...imi omoram foamea cu crackesi integrali,grisine.Si beam cel putin 2 litri de apa pe zi. De aceea RONY inceacra sa nu mai pui asa mult...ma uit la cumnatamea care si ea pusese 30 kile in sarcina...i-a fost greu la nastere...acu' e gravida din nou in 15 sapt...dar zici ca e la termen
DANA si
ALESSIO , 07.06.2008 si speram, samburica din burticaS-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
menics spune:

Ma alatur si eu mamicilor de nov-dec, oficial sunt
Camy_pus 
laurairina

si bebici sanatosi tuturor.
DN : 01.02.1974; UM : 07.02.2009, DPN : 14.11.2009
http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png
nastasie spune:
oau, ce de gravidute.eu azi la ora 18 am programare la doctor.am asa emotii.sper sa fie totul ok.atunci o sa va zic si eu sigur DPN.va pup pe toate.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004&
varsta lui razvan
elilov3 spune:
buna fetele
sunt o mamica de nov dec 2008...nu imi vine sa cred ca au aparut primele burtici de nov-dec2009
felicitari!!!...sa va dea Dumnezeu sanatate si voua si bb-ilor din pantece si putere sa luptati impreuna pana la capat...sa luptati pana in panzele albe...cu, curaj inainte! acesta a fost motoul meu si a fost ok pana la capat 
Doamne Ajuta 

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008
botez
"La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta."
Epictetus
Cristinna spune:
buna fetele
Cred ca ma pot inscrie si eu in grupul vostru. Sunt o mamica de baietel nazdravan de 2 ani si 1 luna care mi-a luminat viata dupa 2 ani de incercari, iar pe 7 Martie am aflat ca sunt din nou gravidutza .
Va dau si datele mele sa ma puneti pe listutza:
DN: 22.06.1974;UM: 07.02.2009, DPN: 14.11.2009
Sunt foarte emotionata din cauza sarcinii in primul rand pentru ca nu ma asteptam sa se intample relativ asa de repede,iar in al doilea rand pentru ca in iunie implinesc 35 de ani (care nu sunt putini) si sper sa am un copilas sanatos tun.
O salut pe Dana (danangie)(poate isi mai aduce aminte de mine) pe care o cunosc inca de pe vremea cand eram amandoua aspirante si ne dadeam de ceasul mortii cu masurarea temperaturilor bazale 
La doctor ajung doar vineri sau de azi intr-o saptamana si sper sa vin cu vesti bine
Va doresc sarcini usoare si la termen cu bebelusi sanatosi si mancaciosi
Va
si Doamne Ajuta
Cristinna mami de
puiut David Cristian 25.01.2007 si
4+
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Cristinna buna fetele ![]() Cred ca ma pot inscrie si eu in grupul vostru. Sunt o mamica de baietel nazdravan de 2 ani si 1 luna care mi-a luminat viata dupa 2 ani de incercari, iar pe 7 Martie am aflat ca sunt din nou gravidutza . Va dau si datele mele sa ma puneti pe listutza: DN: 22.06.1974;UM: 07.02.2009, DPN: 14.11.2009 Sunt foarte emotionata din cauza sarcinii in primul rand pentru ca nu ma asteptam sa se intample relativ asa de repede,iar in al doilea rand pentru ca in iunie implinesc 35 de ani (care nu sunt putini) si sper sa am un copilas sanatos tun. O salut pe Dana (danangie)(poate isi mai aduce aminte de mine) pe care o cunosc inca de pe vremea cand eram amandoua aspirante si ne dadeam de ceasul mortii cu masurarea temperaturilor bazale ![]() La doctor ajung doar vineri sau de azi intr-o saptamana si sper sa vin cu vesti bine ![]() Va doresc sarcini usoare si la termen cu bebelusi sanatosi si mancaciosi ![]() Va si Doamne Ajuta![]() Cristinna mami de puiut David Cristian 25.01.2007 si 4+ |
Salut si bun venit, Cristinna! la ce medic mergi? Sa ne aduci vesti bune!

La fel si rstul gravidutelor, sarcini minunate si fara greturi sau dureri...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
many_bani spune:
Bun venit proaspetelor gravidute, lista se mareste...., bine imi pare. Ptr fetele care au dureri de burtica, se poate lua no-spa, de fapt la clinica unde am facut FIV se recomanda sa nu lasam durerea sa-si faca de cap cu burtica noastra. Pot fi contractii care nu duc la nimic bun. Se pate lua no-spa pana la 3/zi.
Pupici
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elilov3 buna fetele sunt o mamica de nov dec 2008...nu imi vine sa cred ca au aparut primele burtici de nov-dec2009 felicitari!!!...sa va dea Dumnezeu sanatate si voua si bb-ilor din pantece si putere sa luptati impreuna pana la capat...sa luptati pana in panzele albe...cu, curaj inainte! acesta a fost motoul meu si a fost ok pana la capat ![]() Doamne Ajuta ![]() ![]() ![]() Eliza mami de ingeras Ionut Pavel si de ![]() Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez******************************************* "La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta." Epictetus |
IUBITA AI VAZUT CA FAC PARTE DIN ACEASTA ODISEE???
Sa-ti traiasca baiatul , sa se faca mare si frumos!!!!!!
4+