Mamici recunoscatoare de noiembrie-decembrie 2009

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Am fost si eu azi la eco si s-a vazut decat sacul gestational. Am fost putin dezamagita...ma asteptam sa se vada si embrionul. Deci este doar unul cu toate ca bhcg-ul e baban ca pentru 2. Va pup si va doresc sarcina usoara si bebici super sanatosi.

Uta_ciun deschizi tu prima subiectul cu userul nov.dec2009. te rog trimite-mi pe PM parola, ca ulterior sa mai facem si noi modificari.

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Buna venit proaspetelor gravidute
Eu am incercat sa citesc tot, insa nu am scris ptr. ca nu prea am avut ce. Astept cu nerabdare echo. care va fi peste 2 sapt. la clinica unde am facut FIV si pe 26.03 la dr. care imi va urmari sarcina.
Cami pus ma bucur tare mult sa citesc vesti bune despre tine, noi la un moment dat, am scris cam in acelas timp la Durerea pierderii....., iti cunosc povestea si ma bucur tare mult ptr. reusita ta.
Sa ne dea DD sarcini la termen si bebei sanatosi.
Eu chiar sunt o grviduta recunoscatoare.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR BURTICILOR DIN ODISEE!
As vrea si eu sa ma inscriu aici, dar..mai ezit pana maine caci imi voi face testu beta HCG, sa imi confirme daca sunt sau nu graviduta ca voi!
Deocamdata am vreo 4 teste la activ, la care a doua liniuta s-a vazut mai slab, dar e vizibila!
Va urez tuturor o sarcina usoaraaa, si numai bebei sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzyca spune:

fetelor,ma doare tare rau burtica jos oare chiar este normal sa te doara asa rau?imi este putin teama.pe voi va doare jos acolo ,intepaturi ,o jena permanenta.of of of stau ca pe ghimpi.sper ca astazi ati fost tare rasfatate,pt ca meritam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Suzyca e normal sa te doara...pt ca uterul tau incepesa se mareasca, nu te mai stresa, stai linistita pt bebe! si sa nu te puna sfantu sa iei medicamente...in cel mai rau caz ia un no-spa! atat, altceva nu!!

Eu acum am venit de la o intalnire cu fetele, unde ne-am spart burtile...sa-mi fie rusine.. dar nu m-am putut abtine...dar am baut numai suc

Asa este, eu chisr sunt RECUNOSCATOARE CERULUI pentru minunea mica din burtica!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

4+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Camy nu stiu daca ma cunosti insa te stiu de la durere,am vazut numele tau si am intrat,FELICITARI!Ma bucur din toata inima pt tine!

Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 20+tot cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

SUZYCA rau,rau..nu e normal sa te doare....o durere ca la ciclu cica e normal, ca uterul sufera modificari si deci simti ceva acolo.Cum mai este treaba? Tot te doare? Ai incercat sa iei no-spa?

Bun venit noilor gravidute.

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si speram, samburica din burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynakiss spune:

Buna fetele scz de deranj si sarcini usoare si bebbici sanatosi
laurairina- am vazut mesajul tau de la zmeurici si nu am rezistat tentatiei, de ati raspundenu ai pm-ul activat,
deci u ai nunta pe 13 iunie si euuuuuuuuuuuuuuuuu, numai ca eu voi avea o burtica de 8 luni, si de aceea inca nu mi-am luat o rochita, eu acum am 22 de saptamani si nu am luat decat 3 kg dar la odiseea noastra sunt fete care au luat si pana la 10 kg
iti doresc multa succes ,si o sarcina usoar si sa te bucuri de perioada aceasta
popici la toata lumea

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

Mie fetelor imi este rau de mor !!!!! adica greata ! si vreau sa merg acasa , dar trebuie sa muncesc de zor!
cred ca o sa iau multe kilograme pentru ca nu ma linistestec decat miezul de paine neagra si covrigeii .... si mi-e pofta de tot felul de bunatati sau de ciudatenii... dar asa mi-a fost si in prima sarcina , in care am luat 30 Kilo ho ho ho !

va pup si sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Alynakiss, multumesc tare mult de mesaj! Eu tare sper sa ma incapa rochia mea de miresica ca e super super frumoasa si mi-ar parea tare rau sa renunt la ea..
Si puteti sa ma treceti si pe mine la listuta de gravidute:
DN 13.01.1981
UM 02.02.2009
DPN probabil 14.11.2009( e calculat pe siteul fertilityfriend.com)
Si spun ca sunt oficial graviduta, am facut un al 5 lea test si e foartee POZITIV!
Diseara ma duc la medicul de familie sa imi dea ce analize trebuie sa fac..
Cine ma sfatuieste si pe mine ce scriu la semnatura?? GRaviduta cate saptamani? Ca eu stiu sigur ca ovulatia a fost pe 21.02-mi-am luat TB si stiu precis , deci ar fi 2 saptamani de sarcina, dar am tot citit ca la medic se pun 4 saptamani, fiind considerata data ultimei menstruatii..
Ma bucur ca ma alatur grupului si va urez la toate o sarcina cat mai usoara si bbei sanatosi!!

Mergi la inceput