Mamici recunoscatoare de noiembrie-decembrie 2009

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Hi hi menics, ai venit aici la noi..
La ce medic gineco o sa mergi?Am vazut ca esti din Constanta, si eu as vrea tot la Cta, si am deja recomandat pe dr Stanca Razvan. Inca nu stiu sigur ce dr va fi, dar din mangalia nu prea vreau ..ca sunt doar 2 dr si astia cu proastaa reputatie!
Fetelor, da suntem multe pe aici..nu gluma , si e abia inceputul..
Doamne ajuta la sarcini usoare, si bebei sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy2526 spune:

Buna fetele
Sunt o mamica de noiembrie 2009.Am aflat vestea cea mare pe 1 martie deci a fost cel mai frumos martisor primit vreodata.Sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru si va las si datele mele poate ma puneti pe listuta.
DN: 01.05.1980 UCM: 08.02.2009 DPN: 15.09.2009
Bebici sanatosi si sarcina usoara tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Bun venit noilor burtici

Poftiti la capitol nou

sarcini usoare si bebei sanantosi doresc la toata lumea si astept sa ne revedem in decembrie

a fost un prim capitol extraordinar

va pup,
uta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

La multi ani la toate fetele pentru ziua de ieri, sper ca v-ati distrat bine. Eu am fost la un botez la fetita celei mai bune prietene, unde am stat la masa cu alte doua prietene, amandoua gravidute, una in noua luni si una in 20 de saptamani. Nu am spus nimic la nimeni, astept sa imi spuna doctorul ca e totul in regula, dar ma amuzam cu sotul meu de faza, cum ne-am nimerit toate la aceeasi masa.
Am reusit astazi sa ma programez pentru prima consultatie, curios, destul de repede - pe 18 martie, la ce ora vreau eu. Foarte ciudat, pe site am citit ca la Tutunaru stai de te plictisesti pana prinzi o programare. Eu nu mai stiu, ca am nascut cu el in 2005 si atunci era mai liber.

Andrutza 4+ si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

Bun venit noilor burtici

Poftiti la capitol nou

sarcini usoare si bebei sanantosi doresc la toata lumea si astept sa ne revedem in decembrie

a fost un prim capitol extraordinar

va pup,
uta

PS userul nostru comun nu are inca 10 mesaje, asa ca este moderat, probabil noul capitol nu apare in timp util

De 8 Martie sa fim MAME cu "M" mare

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">asteptam, asteptam

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput