Pepenasi de iulie - august 2008 (94)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Sunt in butoi .
Am avut o noapte super epuizanta ! Culcat la 12 si sculat la 1, 2, 3, 4, iar de aici nu a mai adormit pana dupa 8. Am crezut ca fac cu nervii, ca imi ies din mintzi de ce m-a chinuit! Cand imi venea sa o arunc cat colo ma gandeam la biata Camy care nu mai are pe cine se supara, ca i-a murit odorul, si imi veneam in simtiri realizand ca am noroc sa-mi strang puiul in brate si ca e sanatoasa. Am luat-o in pat cu mine si pe la 5 adormise, dar a sunat ceasul lui tati sa plece sa o duca pe mama lui la analize si s-a trezit iar. La 6:40 m-am dus sa-l trezesc pe Matei, care, surpriza, scria de zor la mate o tema restanta. Probabil se trezise de plansul fetii… A venit si tati la 7:30, au plecat la scoala, se facuse 8 si fata tot nu dormea. Cred undeva dupa 8:30 a cedat, si a dormit pana pe la 11:30. Eu insa la 10 m-am trezit ca a sunat cineva la usa.
Cat a stat in pat cu mine, auzeam cum tot scrasnea din dintzi, si rodea patura cu foc. Cred ca o dureau inca gingiile si trebuia sa-i mai fi dat inca cateva zile peritol.
Si ca depresia sa fie bine fondata, mesele au fost cam putin cantitativ: vreo 65 grame la fructe (eu pregatisem 120) si vreo 50 la legume cu galbenus de ou (pregatisem 105). Seara in schimb a ras cam 135 ml lapte muls cu cereale si ar mai fi vrut.
Acum a adormit la 23. Prima trezire s-a comis deja la 12.

Xeno, sanatate Mariei .

Boti, si voua refacere rapida dupa problema cu stomacelul Gargaritei.

Profa, welcome in clubul cazutilor din pat. baietu sa treaca.

Nu mai am energie sa scriu nominal desi am citit tot, asa ca va rog iertare . Va pi toate.

Ma duc sa vaz scaunul de l-a luat Ooka la poc (super repede a venit , sa-l stapaneasca Sofi sanatoasa) si apoi fug la nani.

pup you all,

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Misto scaunul, Ooka!

Vazut si Nicholas la tuns . Olitza din aceea iepurash cu coarne avem si noi (ramasa de la Matei), da-i galbena.

Si Andreea de Flori !

Si vazut si Thea . Pupam dulce fata si pe mami. Ne e dor de voi!

pup you all,

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Pt cine nu a inteles, sa iau 85% din veniturile pe ultimele 12 luni, inainte de nasterea Yvonnei, deci sunt in al 9-lea cer Ma depresasera de nu mai puteam cele 6 milioane!
Acum butoiul e gol!

Capri, Oka, voi nu credeti ca le cautati prea mult in coarne? Daca vor sa manance 60g, ziceti bodaproste si gata, sa-i fie de bine. Acum ce va tot dati de ceasul mortii ca nu halesc, va crapa capul degeaba. Eu incerc sa va luminez, ca eu am dus-o in nebunie ca voi 1 an juma ... Pa cuvantca eu cred ca daca le este foame, incep sa planga si o sa manance!
Capri, ziceai ca intri pe mes, sa te scutur putin!

La munte plec weekendul viitor, desi mi-ar fi placut sa fiu deja acolo. Aaaa si imi place si in insulele voastre grecesti. Acum, ca o sa am un sac putin mai mare de bani, poate ma gandesc si la varianta asta si renunt la Albena pe care o aveam in cap. Desi, cred ca imi va fi greu sa car f multe acareturi copilaresti pe avion.
Mai analizam situatia ...

Eu sunt asa de fresh la ora asta, incat m-am apucat sa fac mancare (am friptana la cuptor). Maine vreau sa fac un mascarpone, visez la el de 1 luna, am gasit si o reteta mult laudata, sa vad cum iese.

Va pup, cred ca oricum o sa raman sa sting lumina

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

CAPRIOARA, nu ocupa tot butoiul ca sunt si altii la randOff, ce ti-e si cu copiii astia, cand nu-i una-i cealalta.La mine, acum doarme binisor noaptea, in schimb ma chinuie rau ziua.Nu-i convine nimic, maraie, tipa, nu pot pleca nici macar 2-3 minute de langa ea ca imediat incepe sa planga.Daca iesim afara e jale mare.In carut nu sta, in marsupiu nici atat si trebuie sa o iau in brate si sa-i tot schimb pozitiile.Cu mancatul deocamdata stam bine, exceptand legumele, evident.
Azi ajunsesem si eu la un moment dat intr-o stare cam ca a ta, dar mi-am revenit repede din fericire, ca altfel imi trebuiau vre trei butoaie nu unul.Deci inteleg prin ce treci mai ales ca tu il ai si pe Matei.
Lasa poate ies de tot dintisorii si doarme si mananca si ea mai bine mititica.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna fetelor, nu am mai scris de ceva timp aici...dar m-am gandit mereu la voi...nu sunt insarcinata...lucrurile mari au se pare o rezolvare in timp...dar m-am bucurat foaret mult sa aflu ca Danangie este insarcinata...fetele mai vechi o stiu...

nu am mai citit...dar sper ca sunteti toate bine..la fel si pepenasii vostrii.

Am intrat sa va spun de Dana...sunt foaret fericita pt ea...

Va pup!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Neatza fetelor.
Am gasit si eu un moment miiiiiiic tare de pauza si am intrat de pe laptopul lui barbate-meu. Nu lipsesc din cauza de net ci din cauza de balamuc total. Is in casa noua de luni seara, aici inca mai e de treaba si in casa veche inca mai am de strans. Incepe sa fie ok desi is UMFLATA de oboseala!!! O sa pun poze la un moment dat ...

ooka beeeton descoperirea ta!! Deci se poate ca ura fatza de biberon sa fie mai mare decat ciuda pe laptic, nu??? Hm ...

Hai va pup si ... see u when I see u!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui iriss27

Referitor la Indemnizatie, azi am primit alt mail, ca nu voi primi 85%. M-au apucat si nervii si supararea in acelasi timp. Am sunat la cei care mi-au scris mailul, sustineau sus si tare ca este ca ei. Mai sa fie, ma apuca nervu, le explic ca nu scrie nicaieri ca este vorba de venituri profesionale, si ca eu in perioada de 12 luni am primit venituri, doar ca nu erau profesionale.
Ma rog, se cam blocheaza si imi zice ca sa sun la dep care a facut legea (da' ele de ce nu au sunat inainte sa imi raspunda???). Sun acolo, cred ca am ajuns sa vb cu directoarea, ca parea foarte informata. Ma lamureste ca: eu practic imi prelungesc CIC1, si cum am depus deja cerere pt 85%, prelungirea va fi cu aceeasi suma. Nu stiu daca pricepeti, concluzia este toate mamicile care fac bb2 in interiorul cic1 iau 85% (nu stiu daca are legatura cu recalcularea la 85%).
Daca mai vrea cineva alte info despre indemnizatii, va dau numarul de tel 021-315.71.43. Este departamentul care a redactat legea.

Iris, lumea intelege de mai sus, din "aceeasi suma", ca iei aceesi suma, adica 600 de lei. Cand s-a promulgat legea si mai ales cand s-au publicat normele, toata lumea intelesese ca si in cazul in care mama are consecutiv doi copii, beneficiaza de 85%. Desi mult timp s-a vehiculat ca procentul se aplica la 85% din veniturile anterioare nasterii, deci 600 de lei in cazul copiilor consecutivi. Trebuia sa spui "ACEASTA suma, adica 85%."
Ulterior s-a adaugat "PROFESIONALE", ca legea sa nu fie discriminatorie. Ori pe tine te anuntasera ca NU beneficiezi.
Deci daca s-a nascut vreo confuzie, cauza a fost mesajul tau, si nu legea.
Asta ca sa fie clar ca cine n-a priceput, nu e idiot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetele!
E soare afara, se vede ca se aproprie primavara, va vine sa credeti ca maine va fi prima zi de primavara pt puiutii nostri? Ce repede mai trece timpul...Si cand ma gandesc ca pe 8 martie anul asta va fi ziua noastra nu numai ca femei ci si ca mame (bine, asta pt fetele care sunt la primul bebe) nu-mi vine sa cred...abia astept peste cativa ani sa primesc un ghiocel de la Ioana
In fine, am luat-o pe aratura...

Azi o sa mergem la o cumetrie, sunt cam obosita, nu prea am chef sa pierd noaptea, dar pe de alta parte am nevoie sa mai socializez, sa mai vad oameni noi, etc.

Dara d da, asa e, cand a vrut Ioana sa pape a vrut si gata, usor usor a papat din ce in ce mai bine iar acum sunt multumita, nu ma mai plang. Si cu somnul se pare ca in ultima perioada e mai bine, dar mi-e teama s-o laud prea mult ca sa nu revina la vechile obiceiuri, nu ma pripesc cu concluziile. dar poate ca o sa-mi fie mai usor de acum inainte.

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Capri sper ca ai trecut cu bine peste noapte Cu mancarica eu nu ma stresez f tare. Ii dau sa pape atat cat vrea ea. Nu am masurat niciodata cantitatea ii dau asa la ochi pt ca stiu cam cat mananca. De exemplu ieri a papat un ficatel cu 5 cubulete de cartof. Recunosc ca daca as sta sa masor as mai avea un motiv de stres in plus ca n-a mancat cat trebuie, asa nu stiu si gata eu sunt multumita ca totusi mananca din toate chiar daca e putin.

Camy ma bucur ca ai mai scris si putere multa.

Ileana spor la aranjat!

Piciulicii Alex Gabriel (22.08.05) si Andreea Maria (23.07.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Adriana .

Ieri am fost si la pediatru cu cantarit, masurat and stuff. Ne mentinem in pole position la categoria apa cu lamaie cu 7500g si 68cm. Dar e ok, pe curba ei, deci nu avem motive de ingrijorare. Cuvintele doctorului au fost : c'est un petit model (cand i-am spus ca mananca maxim 150g piure+carne).

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput