Pepenasi de iulie - august 2008 (94)
Raspunsuri - Pagina 2
ooka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violeta29 OOKA, sa stapaniti sanatosi scaunul, e super.Zici ca ai facut scurta la mana de la 40 ml, ia imagineaza-ti ca eu i-am dat Alexandrei 150 ml supa cu lingurita http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii minunea care ne-a luminat viata Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008 |
pai io d'aia am venit sa va ridic statui, multe si marete
mami de Sofi
irolf1 spune:
Mada io sper sa nu i se schimbe culoarea ochisorilor ca-s frumosi rau, manca-i-ar mama
Acum sa-mi spuneti mie cat de "obligatoriu" e sa-i dau supa. Mi-a adus Vio aminte de dat cu lingurita supa. Alex n-a vrut sub nicio forma sa bea zeama cu bibe asa ca nu i-am dat. Acum mananca fara problme ciorbita, chiar cere sa fie mai multa zeama. Andreei nu i-am dat pana acum E musai? o sa incerc odata sa vad daca vrea.
Piciulicii Alex Gabriel (22.08.05) si Andreea Maria (23.07.08)
scumpi spune:
Ce scaun misto si-a tras Sofipoc, imi place ca-i rosu , sa-l stapaneasca sanatoasa
Sebastian, minune mica
scumpi spune:
Eu nu-i dau supa, aici zic ca inca nu-i nevoie de zeama goala . Mai bine piure. Si lichide ori laptic, ori apa, ori ceai.
Noapte buna fetelor si un weekend minunat!
Sebastian, minune mica
violeta29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irolf1 Mada io sper sa nu i se schimbe culoarea ochisorilor ca-s frumosi rau, manca-i-ar mama Acum sa-mi spuneti mie cat de "obligatoriu" e sa-i dau supa. Mi-a adus Vio aminte de dat cu lingurita supa. Alex n-a vrut sub nicio forma sa bea zeama cu bibe asa ca nu i-am dat. Acum mananca fara problme ciorbita, chiar cere sa fie mai multa zeama. Andreei nu i-am dat pana acum E musai? o sa incerc odata sa vad daca vrea. Piciulicii Alex Gabriel (22.08.05) si Andreea Maria (23.07.08) |
Nu-i deloc musai sa-i dai supa, mai ales ca nu prea are mare aport nutritiv.Eu ii dau fiindca nu mananca deloc legume si in supa ii amestec si piureul de la legumele care au fiert, si asa o pacalesc
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008
violeta29 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooka
pai io d'aia am venit sa va ridic statui, multe si marete mami de Sofi |
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008
scumpi spune:
Chiar ooka ce scrie pe scaun? Made in Ro ? sau ai sters cu pasta deja?
Sebastian, minune mica
scumpi spune:
Mada au si portocala la fel
Gata acu chiar ca fug la nani, la noi se prevede un weekend cu vreme buna, asa ca de-abia astept sa colind, si-asa tre sa-mi caut haine pt. o nunta.
pupiiiiiiiiiiiiiii
Sebastian, minune mica
ooka spune:
Scumpi, foarte frumos baiet ai tu acolo
mada, am vazut o poza cu thea la tine in album, nu?
mami de Sofi
atb spune:
Hellou, multumim de aprecieri la adresa "tunsului"! Trebuie sa mai fac niste poze mai clare cu noua tunsoare, ca alea de la coafor nu-s prea clare.
Si multumim de raspunsurile referitoare la fierberea sfeclei, am luat aminte. De fapt... nu cred ca mai iau degraba sfecla, ca n-a prea parut incantat Nick de ea.
Anaxena, sanatate multa va dorim!!!!
Vicky, LA MULTI ANI! Mayei la cele 8 lunite! Multa sanatate si bine ca v-au iesit bine testele!Ati scapat de-un stres.
La multe lunite si anisori si celorlalti sarbatoriti de azi, adica de pe 27: David Gabriel, Anthony, Maya Elena, Raul si Radu Mihai.
Si pentru ca de cand scriu mailul am trecut de ora 12, sa le urez LA MULTI ANI! si sarbatoritilor de pe 28: Dilara Gabriela, Amalia Gabriela, Timeea Cristina .
Ooka, sa folositi sanatoase scaunul! Da pozele cu Sofipoc unde au disparut, hm?
Am vazut si eu poza cu Thea in albumul lui Mada, si e de-acum pusa ca ieri nu era acolo. Ce maaare si mumoasa e! Mada, daca tii legatura cu Sun pe mess pup-o dulce din partea mea si zi-i ca mi-e dor de ea!
Mada, nu stiu nimic de mail, nu l-am mai accesat demult.
Tecky, la ce materie dai meditatii?
iriss, multu de informatie! Distractie placuta la munte!
Turtu, parca ziceai ca o sa ne stresezi 9 luni... si cand colo... iaca rushii... congratulations anyway!
Irolf, nu stiu cat e de important sa-i dai supica, uite, Nicholas al meu nu vrea sa auda nici de supica, nici de suculet, nici de apa. El lichide bea doar lapte si ceai. Important e sa fie hidratati bine.
Eu va urez noapte buna si weekend placut!!!
Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008