Pepenasi de iulie - august 2008 (94)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

ce liniste...

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Ooka multumim

Capri sper ca ai avut o noapte mai buna

Camy multa multa putere si sper din inima sa ti se indeplineasca dorinta cat de repede

Iriss deci e bine pana la urma, supeeer

Violeta bine ca-i doar ziua si nu noaptea. Pupam fetele

Ileana spor la despachetat, aranjat etc

Anna, la noi nu se sarbatoreste 1 sau 8 martie, dar in schimb avem Ziua Mamei prin mai parca, asa ca si eu de-abia astept peste cativa ani sa primesc floricele de la pui, cred ca o sa fiu tare emotionata

pupiiiiiiii tuturor

Sebastian, minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Mai mie nu-mi convine, maine e 1 martie, pai si 29 ? ca sa-i sarbatoresc cele 7 lunite lui fi-miu? eee bine ca nu s-a nascut pe 29 feb. ca atunci era o data la 4 ani ziua lui.

Sebastian, minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Mada mesajul ala cu mailul e un spam, l-am vazut si eu, da-i ignore, probabil cineva a phishinguit adresele de mail de pe forum.

Noi suntem rau fetele, Garga a facut toxinfectie alimentara , uffff, mama zevzeaca ce sunt , aseara la doispe noaptea avea 40 de grade si io n-aveam in casa decat supozitoare cu paracetamol, care-s cam frectie daca baby are si diarie, dar am reusit sa scad febra sub 38. Asa ea saracuta nu e pleostita, mananca, se joaca bucuroasa, aseara frigea ca un cuptor, am lasat-o doar in romper si se amuza de numa dar io... Am pazit-o pina pe la 3 dimi apoi am abandonat lupta si-am tras aghioase langa ea. Dimineata avea 38.4. Sunat doc, ne-a bagat pe antibiotic, Sumetrolim, Biotics baby, Smecta, regim (de-asta serveam deja de 24 ore).

Concluzie: ma simt teribil de vinovata!; si colac peste pupaza mai sunt si singura acasa pana maine seara. Chiar ma gandeam azinoapte ca daca trebuia sa iau ceva urjant de la farmacie trebuia sa ma car cu pisoiu dupa mine, of, of, mai, mai...

Deci Iris, am ocupat io instant butoiul lasat liber de tini.

Monica si gargaritza Nancy

blogul branzarului vesel

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Bre BOTI - naspa tare ce zici mata'. Dar de la ce anume? Numa' de la branzica aia? Eu cre' ca avea branza in sine ceva, eu stiu multi producatori care sterg termenele de expirare si le re-iscriptioneaza Altfel nu vad de ce sa ajunga asa rau copila, mai ales ca ea mananca foarte variat, si nu de ieri de azi - ma rog, chiar daca are mama bloggerita de branzici...

Cat despre luat copilul cu tine, oricat de denaturata oi parea, dar sa stii ca atunci cand avea fata febra eu am lasat-o in casa, aia e, mi-am asumat un risc, dar mi s-a parut mai naspa riscul sa o scot cu temperatura 39 afara in ploaie decat sa stea 5 minute singura in patut, de cele mai multe ori dormind... Oricum, mai apar momente din astea... Mi s-a mai intamplat o data, era Eliza mica, sa fiu eu foarte foarte bolnava, nu ma puteam misca din pat. Eliza mititica, avea cam un an, a venit si ea langa mine in pat, n-a avut nici o pretentie. E mare lucru sa fie intelegator copilul... Ea vazuse ca eu sufar, si a stat cumintica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Aaa si mai vroiam sa zic... Las-o naibii de vina, ca nu ai tu nici o vina! Mai bine pregateste-te psihic pentru multe alte vini, mult mai serioase, care vor urma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Bonjur!

Mai fetelor, eu am ajuns la capatul rabdarii cu Adrian! Mai ziceam eu pe aici ca e constipat in continuu, nu mananca legume si fructe, nici sucuri nu bea... Ieri la pranz nu a vrut sa manance decat friptura goala (asa face de mult timp, adica cam de pe la 1 an si ceva), fara cartofi sau alte legume ce mai facusem eu... Asa ca la pranz nu i-am dat carne decat daca a vrut si cu garnitura dar bineinteles ca nu a vrut asa combinat... Pe la 4 l-a razbit foamea si a mancat baiatul meu carnita impreuna cu legumele...
Azi ma gandeam ca i-a fost invatatura de minte dar de unde? A luat 3 linguri de ciorba si la felul 2 bineinteles ca vroia doar carnea, fara legume... Drept urmare nu i-am mai dat nimic, i-am explicat ca asta avem de mancare si carnita se manaca cu legume... Nu a vrut si acum l-am pus in patutul lui, bineinteles nemancat.... Poate pe la 16 daca i se face foame mai tare o sa manance ca lumea....
Stiu ca e o metoda cam dura poate, dar nu mai stiu ce sa ma mai fac cu el... Si acum sunt convinsa ca ii e foame, imi cerea cereale din alea cherios, dar nu i-am dat... Daca mananca cum trebuie ii dau si din alea dar dupa ce mananca.... Intre mese nu ii dau nimic sa manance sa nu isi strice copilul foamea...
Ce parere aveti, mai ales fetele care au copii mai mari poate au o opinie?

Stiu ca nu am postat unde trebuie, ca doar aici se discuta despre pepenasi, asa ca daca va stresez cu lucruri ref. la copii mai mari, scuze!

Iriss, ma bucur ca s-au lamurit treburile cu indemnizatia, sper sa nu ma lovesc si eu de ceea ce ti s-a intamplat tie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Ne-am intors de la plimbare si acu ii pregatesc bagajul Ioanei ca vine mama sa o ia dupa care trec la programul de infrumusetare intensiva - baie cu clabuci, epilat, manichiura, pedichiura, indreptat par, etc.Deocamdata insa savurez un ceai verde...

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Boti ms ca mi-ai zis am sa il sterg de acolo. Insanatosire grabnica la pisoiul mic. Si da nu te mai invinovati ca nu face bine deloc. O sa treaca si asta si vin vremuri mai bune. Hang in there.
Ooka da e poza cu Thea i-am zis lui Sun ca a facut maitreyi colaj si daca vrea sa dea si ea poza si de aia a pus o poza cu Thea in album la mine.
Mai da cate animaluri pe scaunelul vostru eu le-am vazut pisici pe toate.
Iriss mama cum sa faci un mascarpone? Ca eu stiu ca aia e un tip de branza, poate un tiramisu vroiai sa zici. Ma bucur ca ai iesit din butoi cu stresatuil cu papa eu le-am mai zis la fete si eu ca tine m-am stresat la Ari de numa ca ea era dolofana da manca nici cat op vrabie .
Madina nu esti prea aspra aici asa recomanda health visitor-ul asa mi-a zis sa ii fac lui Ari ori papa ce ii dau de nu duc papa la bucatarie si gata si intr-o sapt s-a dat pe brazda ca ea nu manca deloc papa gatita de nici o culoare si nuanta.
Capri sorry ca ai avut o noapte grea.
Scumpi nici aici nu este 1 si 8 martie da este mothers day anul trecut a cazut pe 8 martie acuma va fi pe 22 nu stiu cum calculeaza ei data asta.
Anna sa te simti cat mai bine si mai relaxata si pampering placut. Ce n-as da sa pot si eu pune copii la pachet sa avem si noi un wekend numai noi doi.
Sorry cam atat am retinut sun tsi eu nedormita Ari a vaut o prima sapt de scoala buna da la sf de sapt mi-a racit si nu am inchis un ochi azi noapte ca am luat-o la noi in camera ca sa poata Ami sa faca nani in liniste si noi am stat cu ea ca ea a bocit non stop ca i se infunda nasul si ii e frica sa doarma ca stie ca nu poate respira apoi ne-am chinuit la curata nasul toata noaptea nu mai zic ca isi face greata si vomita asa ca is cam zombi, Flo s-a culcat oleaca mai tarziu ma culc si eu am scos-o acuma dim la o plimbare mai lunga la aer poate oboseste si se odihneste la pranz da de unde a bocit de numa si e chioara de somn are si cearcane si tot nu vrea sa doarma din cauza nasului. Acu sa nu raceasac si Ami cu toate ca nu cred ca va scapa, am fost si am luat de la farmacie si niste vitamine de copii sa ii dau acuma primavara si in toamna ca atunci cand era bebe le lua din laptic da acu cu dieta ei de pisoi super mofturici nu primeste tot ce are nevoie asa ca i-am luat sa ii dau in fiecare zi au si omega 3 care is tare bune pt creieras deci asta e ne tratam acuma si sper sa fie mai bine pana maine ca daca nici duminica noaptea nu doarme e jale.
De aia nu am terminat nici de vazut pozele aseara ca s-a trezit urland ca atipise da nu a durat mult bucuria.
Scumpi aveti si voi portocala aia? Am vazut ca este si banana si mar, Ari s-a jucat mult cu portocala aia. Oricum super simpatic pepenasul vostru sil il prind tare bine culorile de pe body-ul ala cand sta in patutz.
Merg sa culc matza mica si sa vad cat reusesc sa mai recuperez.

Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.

William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

Citat:
citat din mesajul lui iriss27

Referitor la Indemnizatie, azi am primit alt mail, ca nu voi primi 85%. M-au apucat si nervii si supararea in acelasi timp. Am sunat la cei care mi-au scris mailul, sustineau sus si tare ca este ca ei. Mai sa fie, ma apuca nervu, le explic ca nu scrie nicaieri ca este vorba de venituri profesionale, si ca eu in perioada de 12 luni am primit venituri, doar ca nu erau profesionale.
Ma rog, se cam blocheaza si imi zice ca sa sun la dep care a facut legea (da' ele de ce nu au sunat inainte sa imi raspunda???). Sun acolo, cred ca am ajuns sa vb cu directoarea, ca parea foarte informata. Ma lamureste ca: eu practic imi prelungesc CIC1, si cum am depus deja cerere pt 85%, prelungirea va fi cu aceeasi suma. Nu stiu daca pricepeti, concluzia este toate mamicile care fac bb2 in interiorul cic1 iau 85% (nu stiu daca are legatura cu recalcularea la 85%).
Daca mai vrea cineva alte info despre indemnizatii, va dau numarul de tel 021-315.71.43. Este departamentul care a redactat legea.

Iris, lumea intelege de mai sus, din "aceeasi suma", ca iei aceesi suma, adica 600 de lei. Cand s-a promulgat legea si mai ales cand s-au publicat normele, toata lumea intelesese ca si in cazul in care mama are consecutiv doi copii, beneficiaza de 85%. Desi mult timp s-a vehiculat ca procentul se aplica la 85% din veniturile anterioare nasterii, deci 600 de lei in cazul copiilor consecutivi. Trebuia sa spui "ACEASTA suma, adica 85%."
Ulterior s-a adaugat "PROFESIONALE", ca legea sa nu fie discriminatorie. Ori pe tine te anuntasera ca NU beneficiezi.
Deci daca s-a nascut vreo confuzie, cauza a fost mesajul tau, si nu legea.
Asta ca sa fie clar ca cine n-a priceput, nu e idiot

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput