NASTERE NORMALA DUPA CEZARIANA

NASTERE NORMALA DUPA CEZARIANA | Autor: ana2612

Link direct la acest mesaj

Am si eu o intrebare, am tot frunzarit forumul...si inca nu m-am hotarat...Am nascut un baietel prin cezariana (avea 4 kg), acum sunt la a doua sarcina si as vrea sa nasc normal... Internetul inca nu m-a decis, iar doctorii nu se incumeta.
Acum sunt in cea de a 11 -a sapt. de sarcina, iar la nastere se implinesc 4 ani si 2 luni de la operatie Ma gandesc inca cu groaza la cezariana pe care mi-o amintesc secunda cu secunda...
Este cineva din Brasov care a trecut prin situatia aceasta?
Ce ma sfatuiti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

ANA, eu zic sa-ti cauti un medic care e dispus sa incerce o nastere normala dupa cezariana,..in general nu se prea incumeta la asa ceva..desi probabil ai citit si tu riscurile de ruptura uterina sunt de 1-2 %, foarte putin, dar de ce sa se mai complice cand totul se poate rezolva cu o taietura,..

iti doresc sa ai o sarcina normala si un bebe sanatos

mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri
poze cu noi

"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ana aceeasi dorinta o am si eu..asta daca ma hotarasc pt.BB2 Nu am vrut cezariana nici prima data..dar nu s-a putut altfelEu nu din cauza durerilor postpartum,nu-mi mai doresc cezariana,ci pt.ca vreau sa fiu perfect lucida,vreau sa-mi pun copilul la san din prima clipa si sa pot fi in stare sa-l ingrijesc asa cum trebuie,imediat dupa nastere.. Sa-mi zici si mie ce ai facut! Sarcina usoara!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Ma alatur si eu voua. Am avut acum 5 ani o cezariana de cosmar. Mai am 8 saptamani pana la nastere, am gasit in Bucuresti, la clinica Regina Maria, un medic dispus sa incerce nasterea normala dupa cezariana. A ramas sa discutam prin saptamana 37 daca putem face nasterea normal sau nu. Acum trebuie sa spun ca sunt debusolata...

Ioana 32+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Eu am facut o cezariana anul trecut, fetita era peliviana, dar nu m-a marcat, am fost tot timpul constienta, am auzit primul tipat al puiului, m-am refacut foarte repede, dupa o saptamana ma miscam bine, zic eu.
Dr cu care am nascut mi-a zis ca o nastere normala pot incerca la 7 ani dupa prima nastere, da nu cred ca vreau sa nasc normal, am prins 8 ore de travaliu, au fost niste dureri crunte, nu vreau sa le mai prind inca o data
In Malta ce-i drept, stiu pe cineva care a nascut normal la un an dupa cezariana, so...
E drept ca medicii din Ro nu prea se incumeta la asa ceva din cauza riscului mare de ruptura uterina.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

kitzy-io am prins 12 ore de travaliu crunt..Nu m-au marcat-nici alea,nici cezariana.M-am refacut repede,a4a zi eram acasa,in rol de mama cu drepturi depline,ma miscam perfect,durea ca naiba-dar nu aveam timp sa bag in seama..Si-apoi..daca nu faceam scarba de ceza,nu ajungeam la hemoragie din cauza de fire "resorbabile-neresorbite"Catgut cumparat de mine,cromat,STERIL
Mi se pare o tampenie cu aia 7 ani Io as mai incerca odata natural-sa ma razbun

Mihai creste!!
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Ioana-nastere usoara,naturala-daca se poate!

Mihai creste!!
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bebe Beca

Ma alatur si eu voua. Am avut acum 5 ani o cezariana de cosmar. Mai am 8 saptamani pana la nastere, am gasit in Bucuresti, la clinica Regina Maria, un medic dispus sa incerce nasterea normala dupa cezariana. A ramas sa discutam prin saptamana 37 daca putem face nasterea normal sau nu. Acum trebuie sa spun ca sunt debusolata...

Ioana 32+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Uite si aici mai poti citi pe aceeasi tema.
La mine diferenta intre nasteri a fost de aproape 4 ani si a fost bine.
Cum de ai ajuns la cezariana prima data?
Cat de mare este estimat bb la nastere. Te intreb pentru ca pe mine m-a ajutat ca a doua fetita a fost mai mica, si ea s-a blocat la un moment dat in bazin dar moasa a fost o profesionista.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Va invit sa cititi aici povestea nasterii fetitzei mele - am nascut natural dupa cezariana, cu 8 zile inainte de a se implini 2 ani de la cezariana.
Mai adaug si faptul ca la ambele nasteri aveam cativa ani peste 35

Am nascut in Tg Mures, in spitalul judetean cu dl doctor Turos Janos .

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
1 martie 2009
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana2612 spune:

Imi cer scuze ca nu am mai reusit sa mai intru pe forum, am trecut printr-o gripa groaznica care m-a tinut peste o saptamana la pat .
Multumesc fetelor pentru raspunsuri si pentru sprijin, acum sunt tot mai hotarata pentru nastere normala, sper sa gasesc si doctorul care sa ma ajute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana2612 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bebe Beca

Acelasi sfat mi l-a dat si doctorul, desi mi-a zis ca el nu se incumeta...sa astept pana in preajma nasterii si sa vedem in ce stare suntem ( cum e starea colonului- tb sa fie flexibil, ce greutate are copilul, ce pozitie are etc)si ne hotaram atunci...
Nastere usoara, sa ne anunti cum ati hotarat

Mergi la inceput