Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (79)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CamiM

salut si multumim frumos pentru aprecieri si urari!
si daca tot sunt prima in zona in dimineata asta hai la

La multe lunite si multi ani tuturor mladitelor si mugurasilor! ca tot nu tin eu pasul cu uratul.

Am reusit in cele din urma sa o prindem pe Sabina in flagrant delict ca de cand ne chinuim si ea ne da cu flit...:www.dropshots.com/camiM#date/2009-03-01/15:45:24" target="_blank"> surpriza

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

suuuper!!! bravo! asa m-am emotionat. bravo mergacioasei mici. eu mi-am pierdut speranta a mea nici nu se ridica in fund, apai s-o vad ca merge prea curand..

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Bravo Sabina!!! Cred ca ea este prima din grup pe care o ved mergand asa Cat este de draguta.

Andora, bine ai revenit. Te inteleg cum este cu copil de 4 ani si unul sub un an Am vazut si niste pozici, nu-l mai vazusem de mult pe puiut. Seamana bine cu tine.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Cami e minunata Sabina! Ce bine merge la 10 luni! Bravo Sabinutza!

Fetele saptamana asta plec la mama...o sa stau o saptamana....maxim 2. M-am plictisit rau in casa...asa ca mai schimbam peisajul!

Va pup! Sanatate maxima celor mici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata r.
Cami, wowowow e minunata cum merge draga de ea! Te invidiez cu mochetutza pe jos prin toata casa...Desi parchetul se intretine mai usor, in perioada asta cind iau trinte si invata sa mearga, mocheta e maaare lucru. SUper inca o data si LA Multi ANi dragutza noastra Sabinutza.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Fetelor, ieri m-am intilnit cu Monik si cu Saratzina, imi pare rau ca nu am stat mult de vorba si n-am apucat sa facem nici o poza...dar de acum sper sa ne tot intilnim.Monik
Miha, imi pare rau de robot,ai fost haioasa cu cel maid estept a cedat. Plimbare placuta la mami tau, vorba ta mais chimbi peisajul, si eu simt nevoia.
Miss, bravo pentru noptile linistite, ma bucur tare mult
Alysh, lasa e bine ca nu e mamos, pe mine ma termina Mati, scum plec de linga el, incepe vaietul...iar dc il las cu cineva il gasesc in suspine si transpirat tot...poate dupa intarcare se va schimba situatia..sper..
Andora, bine ai revenit, hai mai des pe la noi

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

buna dimineata! ne-am intors... mi-era un dor de gogoasa ceva de speriat! iar ea e asa de dulce, se bucura asa de mult ca ne vede, se pisiceste pe langa noi...
laura, ma intrebai ce am castigat la tombola. pai: un body, o crema de la rangali, o sacosa cu de toate de la bella (happy), un biberon de la dr. brown's, un set de suporturi de servetele de la zepter... cred ca atat. apoi am mai fost in ikea si in baneasa mall si i-am mai luat gogoasei un milion de chestii... asta a propos de ce spunea socrate ca isi doreste de 8 martie, sa poata sa-i ia ceva lui sebastian. ei bine, asa si eu, eram asa fericita ca facusem cumparaturi, dar nimic-nimic pentru mine, doar pentru gogoasa... pupam pe sebastian cel ocupat, cu multa treaba
gabitza, multa sanatate puiutilor, sa nu mai fie muciosi...
andora, bine ai revenit. nu mai fugi, stai cu noi aici, ca se mareste ziua acum, ca-i primavara
camiM, am intepenit cand am vazut-o pe sabina mergand!!! wow!!!
alysh, data viitoare ne dam intalnire, sigur. ieri dimineata, cand am fost sa-mi ridic premiul la tombola, in fata salii polivalente era o tipa care semana cu gemenele noastre (eu m-am gandit la simona ). m-am dus pusca spre ea, dar cand m-am apropiat mi-am dat seama ca nu e ea, mai ales ca avea o fetita in brate . simona, o fi vreun semn
Vecinaaaa, trebuie neaparat sa iesim azi, e o vreme su-per-ba!!! nu se accepta absentele!

ma duc sa mai strng prin casa, ca zici ca a trecut tornada!

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Buna dimineata.

De aseara suntem din nou toti 3 acasa Din pacate eu nu ma pot bucura cum trebuie pt ca viroza Juliei a ajuns la mine si m-a pocnit tare de tot.Noroc ca nu am fost racite amandoua in acelasi timp ca ce-as fi facut? Si-asa mi-e greu sa am grija de pitica, dar macar nu e maraita si daca zac in pat cu ea in camera, sta cuminte si se joaca pe jos.I se mai infunda nasucul o data pe zi, in rest e ok.
Sa vedeti faza.In ultimele zile era fascinata de bec.Cand o intrebam, unde e, se uita imediat sus pe tavan si eee sau buuu, dar nu ridica manuta catre el, desi ii aratam cum.Aseara, dupa ce-a intrat tati in casa si dupa chiuiturile de rigoare si zambetele pana la urechi, Julia ridica privirea, intinde manuta spre bec si eee; fara sa o intrebe nimeni.Vroia sa-i arata lui tati ce-a descoperit .
Si alta veste rea de la noi: Julia a slabit Avea acum 2 saptamani 9 kg, acum are 8.8.Si nu-mi cere de mancare, si-aseara a baut doar 30 ml lapte praf si de-obicei bea cel putin 100-150.Si papa solid refuza si mananca extrem de putin. Sa speram ca e doar o faza datorita racelii.

MissParker felicitari pt noptile bune.Sa fie noptile de-acuma din ce in ce mai bune.Apropo de mall-ul din Frankfurt, tati a fost in delegatie in Frankfurt de marti si s-a intors doar aseara.I-am zis de mall, si a da, ca era plin de luma sambata si era o cladire mare cu o gaura in mijloc.Normal ca nu a intrat

CamiM felicitari pt Sabina cea umblareata. Ce frumos umbla ea, si ce sigura e

gabitzam multa sanatate tie si baietilor.

Hm....sunt sigura ca mai vroiam sa mai scriu cuiva, dar nu mai stiu cui si ce .
Trimit asa, pt ca Julia a descoperit sertarul cu acte (trebuie sa le punem altundeva )

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

O primavara minunata fetelor, mladitelor si mugurasilor sa cresteti, sa infloriti si sa ne infloriti in continuare viata!

Stefany nu conteaza gradele, las ca e caldura in suflet!

Noi am avut un weekend cu plimabri, trebi, dar am primit martisoare de la tati si de la piticul meu drag...bine a vrutsa-l manance inainte sa mi-l dea, dar asta era asa, sa se asigure ca-i ok martisorul

Simo multam pt ce mi-ai scris; i-am citit si lui tati. Fara alte comentarii, dar adevarat ai vorbit

Andrada super! Eu-in locul tau -as lasa jena si rusinea si as merge la 1 iunie, ca o sa te tot saturi de job, in schimb orice clipa cu Tiberiu e un dar! Frumoase martisoare!

Papuci de casa?? yumm..ce-i mai gustosi...mi se face parul maciuca, tot asa sutn doar pt hol, baie, nucatarie, dar tot ii mai prinde

Miss acum am experienta, sunt zile cand pur si siplu n-au chef de papa!Daca mai adaugi si factorul dinti...citesc acu din urma:felicitari pt noptile intregi (>5 ore=intreg, asa scrie la carte)raman singura cu 1000 de treziri?? si nuuu, nu ma plang, iubesc tot la Robert, chiar si trezirile, maine poimaine o sa plang dupa apropierea asta, cand va zice "mama, lasa-ma"

Mishuta bine ai ajuns acasa sanatoasa! Las ca trece raceala la pitica!

Cami multumim de martisor!

Socrate sanatate mulat soacrei!

Aoleu.Alysh ai inima mare, eu nu stiu cum as suporta sa iubeasca cel mai mult pe ... altcineva. Nu vreau sa ma gandesc.

Andora eu tot intrebam de tine, sora mea de CF2. Va pup si multam de martzi! Mai treceti, macar asa cu cate un viers.

Cami woooow..ce frumos merge?Prima mladita care merge asa singurica!Bravo!

Si nu in ultimul rand LMA bebci de 28,29,30,31 Si LMA Sabina mergareata pt ieri

Sanatate multa mami de Julia si Raducu!

Edit: Iulia nu mai da albus ...pana la un an, ca e risc de alergii! Si am citit ca e greu de digerat pt copilasi.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

la multi ani sarbatoritului de azi, Iustin
si va uram si noi tuturor o primavara frumoasa, cu soare, flori si multa caldura in suflet!

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Hehe... azi cica e Baba mea (dupa calcul stiintific cu data nasterii) Voi ce babe aveti, ai? Ca eu sunt morocanoasa vaz...

China uitai de Iustinel La multe lunite scumpule !

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput