Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (79)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Citat:
citat din mesajul lui CamiM

salut si multumim frumos pentru aprecieri si urari!
si daca tot sunt prima in zona in dimineata asta hai la

La multe lunite si multi ani tuturor mladitelor si mugurasilor! ca tot nu tin eu pasul cu uratul.

Am reusit in cele din urma sa o prindem pe Sabina in flagrant delict ca de cand ne chinuim si ea ne da cu flit...:www.dropshots.com/camiM#date/2009-03-01/15:45:24" target="_blank"> surpriza

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Bine ai mai venit la noi. Ce dulce e SAbrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

lorich, cum adica dupa calcului stiintific cu data nasterii? eu stiam ca iti alegi tu o zi. eu imi aleg mereu data de 4, ca e numarul meu norocos... oricum, sa stii ca la noi azi e o zi superba!

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Niatsa buna

Soacra e mai bine, a ajuns cu bine acasa.

Sotul mai are de alergat pentru externare, pentru control joi.DAr asta este, acuma tb sa se ocupe el ca eu nu am cum.

In rest ne bucuram pentru noptile bune ale lui David de Miss. Eu nu mai zic nimic de cateva nopti se trezeste din doua in doua ore, plange se ridica in picioare, tb sa il iau in pat, astept sa adoarma il pun inapoi si tot asa. Nu imi dau seama ce se intampla. La un moment dar adoarme si la loc dupa ce plange. Or fi dintii, dar uite ca a spart si incisivul lateral dreapta. Ce o mai fi? Si am mentionat ca urla??? Si nu mai e chip sa il culc inainte de 10.
Sper sa ne revenim. Urla ca din gura de sarpe, si pana nu se intampla ce vrea el nu se potoleste. Mai nou stie sa si dea din picioare de nervi.
DE mancat a mancat un pic mai bine.Sper sa ne tina.
Au urla asa ca tb sa reamenajez ca sa il las pe jos. Si eu vroiam sa spun mai multe dar acu nu poci. Incerc cand doarme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Socrate bine ca nu urla Mai, sa-ti spun ceva: la noi plansul si maraiala am observat ca vin dupa ce sparge dintocul, deci nu inainte sau nu plange f rau inainte, ci dupa si tot dupa 1000 de treziri si lipsa totala de pofta de mancare. Poate asta o si explicatia si la Sebi pui. Of, niste gel de dinti? Nurofen? Nu styiu...va pup.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

O primavara frumoasaca sufletele voastre dragi mladite, mugurasi si mamici!

Despre noi....numai de plans am.... Fata mea, din cumintenia Pamantului cum era pana acum 2 saptamani, a devenit foarte nervoasa, nu mai sta o secunda singurica, miorlaie mereu, ziua nu mai doarme decat maxim 30 min, iar noaptea e si mai nasoala...adormit pe picioare caci altfel nu putem si cum sinte patutul ei cum parca ia foc. Ieri am fost putin in parc si cand m-am intors mi s-a parut ca are fata temperatura...nu stiu cat si cum se scade insa rectal cu termometrul clasic avea 39.4 si cu cel electronic avea 39.6...Nurofen, panadol, novocalmin..dimineata avea 37.6. Azi m-a marait de nu se poate si in final a adormit...sper sa doarma macar juma de ora ca nu mai pot.
Asa ca Lorich, stai linistita...daca te-a parasit Miss am venit eu in club. Nu se face sa te lasam singura

Simonacip.....speranta moare ultima. Ma gandeam la tine ca speri dupa ce il intarci pe Matei sa nu mai fie asa atasat de tine. Pai fiica-mea n-a vrut de la inceput sa suga la san si pana acum a fost cuminte, ei acuma vrea ea sa fie martisor la mine pe piept.

Iulia....acuma sa stii ca nici pe tine nu te lasam singura. Vin si in clubul tau de puturoase. Nici fiica-mea nu vrea sa se ridice in fund, dar in picioare nici nu ne gandim. Ba mint apropo de ridicat in fund.....aseara, in unele dintre etapele de adormit pe picioare, scopt eu picioarele de sub fiica-mea si dau sa o iau in brate sa o pun in patutul ei ...ii bag usor mana sub ceafa, ma simte si ce credeti......se ridica in fund......insa ea dormea si ii cade capul in fata....in momentul ala m-a bufnit rasul si bineinteles ca am trezit-o....asa ca iar am purces la adormit cupchilu.....Da' gata.....o data ajunge, nu se mai ridica ea cu una cu doua...ce vrei sa paraseasca clubul vostru?

Baba mea este pe 4, mereu asa pentru ca atunci e si ziua mea.Sper sa fie frumos.

sarbatoritilor de saptamana trrecuta, precum si celor de azi(nu mai nominalizez sa nu fac vreo gafa iara sa omit pe cineva)

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

chinbulina, ce sa mai zic mai, ma flateaza imaginea asta cu o fetitza in brate...cert este ca legea m-ar avantaja din cite am citit. Dc faci bb2 pana la implinirea virstei de 2 ani a primului copil, primesti acelasi salariu ca la primul, nu 85% din el. Dar tb sa ma mai documentez, mi se pare super...sa nu fie totusi doar pt cele care au fost in Cic1 pe 6 mil..Asa ca aviz amatoarelor...rau n-ar fi, eu una as sta mai mult acasa de s-ar putea..
Mi_bebelina, Socrate si al meu e miriila mai fetelor. Vad ca e si cum spune Lorich in legatura cu eruptia dintisorilor. Si la noi e miriiala dupa...dar si inainte sa fim mai cu mot.
Oricum pt toti cert este ca sunt destul de maricei de-acum toti ca sa nu mai stea cumintei in casa. Iesitul afara ar fi cea mai buna metoda de-ai linisti si pe ei si pe noi. Acum sunt curiosi, vor sa vada sa descopere, noi ii tinem in camera de citiva metri e normal ca sunt satui si ei.

In alta ordine de idei Matei mi-a facut ceva mucisori, sper sa ne oprim la asta...Hmmm
Nu mi-am pus baba inca, dar Lorich tu esti cam morocanoasa se pare intr-adevar de la noi, oricum nu cred in babe

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

LA MULTI ANI pentru Iustinel-copacel-artarel-frumusel, sa ne traiasca juniorul odiseei si sa infloreasca si sa fie fericit toata viata!!

YEAH, TRAIASCA PUSEUL DE 36 DE SAPTAMANI !!!!!!

Copilul meu a inceput sa doarma noptile de la ora 21:30 pana la 4-4:30 !!! Va vine sa credeti? Io tot din 2 in 2 ma trezesc, dar mi-am propus ca de acum incolo sa nu ma mai uit la ceas cand ma trezesc, ci sa ma intorc pe partea cealalta si sa adorm la loc... Mai dureaza pana ma obisnuiesc...

Acum, in soapta, sa nu spuneti mai departe: David a cazut din pat si ieri si azi cu perna de alaptat cu tot (noroc ca i-a amortizat caderea). L-am luat in brate, a plans 2 minute si dupa aia radea la imaginea lui din oglinda... Gata, s-a terminat cu lasatul in pat singur, a crescut baiatul, e puternic si da jos singur perna de alaptat... Of, incep vremurile grele... Da, da’ macar dormim noaptea, asa ca se compenseaza

Fetelor, pozele mele cu Mall-ul din Frankfurt le gasiti aici, se cheama My Zeil. Curaj mare pe ei sa deschida un asemenea centru in plina criza financiara... Sa vedem... Eu oricum le fac vanzare la mancare, asta e sigur...

andora, ce dedicatie frumoasa de Martisor, multumim Eu te-am tot strigat la apel, speram ca sunteti bine si cand vine primavara intri si tu mai des pe la noi... Am vizionat si pozele noi, vai, ce familie frumoasa, iar video-urile cu scumpisoara care recita si canta in engleza mi-au umplut inima de bucurie!

CamiM, innebunesc!!! Sabinuta mergand la 10 luni, ma ia ameteala, tre’ sa ma asez! Mai, ce copacica scumpica

Simo, eu corelez somnul mai bun al lui David cu faptul ca nu-i mai dau decat putin san (odata ziua, dar in ultimele 2 zile nici n-a mai vrut, si o data noaptea, azi-noapte i-am dat insa de 2 ori, ca scancea de foame). Probabil ca si la voi va fi la fel, Mati va deveni si putin mai independent cand vei mai rari alaptatul... Evident, asta nu e motiv sa o faci intentionat Ca si mie imi spuneau multi „intarca-l, ca dupa aia doarme mai bine“, dar nu mi s-a parut ca merita pretul, asa ca am continuat cu alaptatul cat am putut si cat a vrut si el ca lumea... Ah, si vezi ca baba nu ti-o pui tu in fiecare an dupa cum poftesti, cocoana, ci trebuie sa-ti alegi dinainte o zi si aia sa fie in fiecare an. Deci nu trisa Pupam Mateiasul sa nu se inmulteasca mucisorii!

chinabulina, wow, ce de mai castiguri! Bibe de la Dr. Brown’s am avut si noi, sunt anti-colici si fara bisfenol...

Lilly, in mod sigur lipsa poftei de mancare a Juliei e doar temporara, nu-ti face griji, ai incredere in ea, ca ea stie cel mai bine ce-i trebuie.

Lori, nu te superi pe mine daca demisionez si eu din Clubul insomniacelor, da? Iti tin loc la Clubul mamicilor care dorm noaptea Baba mea e dintotdeauna pe 7 ca asa am vrut eu, chiar sunt curioasa cum va fi vremea, ca ieri a fost soare superb, iar azi e innorat si mohorat din nou Auzi, da’ nu spune ca vremea din orasul nostru ne va influenta tot anul de baba noastra, nu? Ca eu ma orientez dupa vremea din Azore, de pilda

socrate, of, ce rau imi pare de voi, ca nu se imbunatateste situatia... daca incisivul abia a spart, asta poate explica totul... Mai ai rabdare (fara tutun), poate se schimba si la voi in bine

mi bebelina, eu nu voiam sa-ti cedez locul in Clubul insomniacelor, ba chiar ma rugam sa-l inchidem naibii in curand!! Of, hai sa treaca si la voi starea asta nasoala... Mai, or avea bebicii astenie de primavara?

Participam si noi la concursul www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=17" target="_blank">Clipe de viata 2008 - mis1 si mis2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Pentru Doloress, Danicris si cine mai vrea amanunte despre dermatita atopica, iata ce mi-a raspuns medicul de pe sfatul medicului ro:

Incep prin a va spune ca dermatita atopica este o afectiune determinata genetic, care NU se vindeca prin tratament. Este posibil sa se atenueze in timp, dar NU exista niciun fel de tratament care sa vindece aceasta afectiune. Exista multe cazuri in care dermatita scade in intensitate, dar din pacate acest lucru se intampla independent de tratamentul administrat.
Cert este ca nu este indicat sa aplicati pomezi sau sa faceti bai de plante, aceastea mai rau fac deoarece au potential alergizant cutanat.
Tratamentul dermatitei atopice consta in aplicarea de dermatocorticoizi (Locoid lotiune sau crema, Afloderm, Advantan Milk) in puseele acute, urmate, dupa linistirea pielii, de intretinere cu emoliente dupa baie si creme de refacere a barierei cutanate (Lipobase Repair, Locobase).

Trebuie efectuat un examen parazitologic si unul micologic, si tratata orice infectie care ar putea surveni, deoarece la cei cu dermatita atopica, orice infectie poate determina acutizarea manifestarilor cutanate.
Exista posibilitatea ameliorarii cu cresterea in varsta, marea majoritate a dermatitelor atopice trec odata cu inaintarea in varsta, majoritatea pana la 3 ani.

Neurodermita apare mai degraba la adult, este o afectiune datorata scarpinatului pe fond de stres, la 8 luni nu ar cam putea fi incriminata o neurodermita.
Nu ezitati sa adresati problema Dv unui medic dermatolog care sa poata vizualiza leziunile descrise de Dv, pentru un diagnostic de certitudine si o conduita terapeutica adecvata.

Participam si noi la concursul www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=17" target="_blank">Clipe de viata 2008 - mis1 si mis2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Socrate bine ca nu urla Mai, sa-ti spun ceva: la noi plansul si maraiala am observat ca vin dupa ce sparge dintocul, deci nu inainte sau nu plange f rau inainte, ci dupa si tot dupa 1000 de treziri si lipsa totala de pofta de mancare. Poate asta o si explicatia si la Sebi pui. Of, niste gel de dinti? Nurofen? Nu styiu...va pup.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

S-ar putea. Uite ma bucur ca nu suntem singurii, se pare ca dupa e mai rau intr-adevar. O sa incerc diseara sa ii dau nurofen si sa ii dau si cu gel pe gingiuta. Mersi de sugestii

Mergi la inceput

Un fir rosu, altul alb
Anotimpuri se despart
Primavara iarasi vine
De la mine, numai bine!

Sa-ti fie micul martisor
Prilej de bucurie
Acum, cand florile de gheata pier
Iar primavara iar invie!

Martie cel calator
Iti trimite-un martisor
Nu e lucru de valoare
Dar atentia e mare!

Baba nu mi-am ales, nu stiu daca o sa imi aleg. Vedem.
Am mentionat ca urla??????

Mergi la inceput