Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (79)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
aldaesme spune:
Salutare,
Simonix scumpa, multumesc! Ei dupa ce ai cativa ani la activ intr-o tara straina, stii asta nu?!, iti faci prieteni si mai in zona ta iar cu vecinii ajungi la mai mult decat un salut zambitoresc . Cat despre prietenia cu mersul la cafea in fiecare duminica si iesitul pe bulevard cu prietenele...Nici cu alea cu care practicam inainte de Lorelei acest sport nu mai fac asta...ca nu avem timp. din pacate in parc asa peste zi nu putem iesi impreuna...in timpul saptamanii, dar vine ea vara si putem iesi atunci cu pruncii. Un parc pe la jumatatea distantei dintre noi e in Tervuren la palatul africii. Parcul e senzational, si verde mult si apa si padure si inghetata
. In plus draga in vara deschidem si la noi groapa de nisip si balta mica pentru copii si bbq-ul de uikend.
Io shad cu inima stransa cand ma gandesc ca astia mici sunt in grupa de jos. De dimineata ajunsesera trei dintre mogaldetele taratoare sau rostogolitoare astea mici si 4 dintre piticotii umblatori...pai au aia o vitezaaaa...si prea putin le pasa ce au in calea lor...Plus ca acum printre jucariile care atarna din plafon, in mijlocul camerei se afla o minge gomflabila legata cu un elastic, azi dimineata mi-am luat una din aia in fata de am vazut stele verzi...nu, nu de durere, de surpriza. Nu prea imi dau seama ce reactie or avea astia mici cand si-or lua cate o minge in fatza, sau or juca educatoarele toata ziua volei ca sa nu fie palitzi taratorii. In plus io nu am vazut nici un scaunel cu ham sau cu masuta cum aveau sus...acum scaunelele sunt individuale...pai din cate stiu eu copilul meu inca nu realizeaza ca poate sa cada din scaun...si inca nu a cazut niciodata nicicum nu vreau sa inceapa cu cazut in cap din scaunel. Sper ca mai au alte scaunele care de dimineata sa nu fi fost scoase la iveala. Intr-o zi dupa ce se obsinuiesc jos si li se face coltul cu pozele lor am sa fac poza si la sala asta. Ca e faina si mare...dar pare prea mare si Lorelei prea mica.
Nu stiu de cand vreau sa va spun ca am luat "periuta" de dinti si gel pentru spalat copilul pe dinti. Moama ce mult ii place, mai ales ca si ei ii ies, sau o chinuie, cei de sus. E periuta din aia facuta pe un fel de degetar, pe car emi-l pun eu pe deget. Treaba e ca la cat de tare musca probabil in curand se va face cu o periuta adevarata . Apropo de asta, copila mea momentan are un al x-lea simt care ii spune ca de deget poate sa ma muste dar de sfarc niciodata
drept pentru care...continuam
Sigur mai voiam sa zic oarece....a da, intr-adevar de la mutuala e gratuit, la farmacie insa e aparatul (de aerosol) mai nou si mai frumos . Nu, adeavrul e ca neavadn multe dulapuri nu am unde sa stochez un aparat un an intreg, asa il tin pe mas acateva zile si apoi il duc inapoi
.
o zi buna si sanatate maxima!!!
Esme
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/belleane/belleane.jpg)
belleane spune:
Multumim pentru LMA la 9 luni! Mergem spre vindecare cu mucisorii.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12
Danicris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MissParker Pentru Doloress, Danicris si cine mai vrea amanunte despre dermatita atopica, iata ce mi-a raspuns medicul de pe sfatul medicului ro: Incep prin a va spune ca dermatita atopica este o afectiune determinata genetic, care NU se vindeca prin tratament. Este posibil sa se atenueze in timp, dar NU exista niciun fel de tratament care sa vindece aceasta afectiune. Exista multe cazuri in care dermatita scade in intensitate, dar din pacate acest lucru se intampla independent de tratamentul administrat. Cert este ca nu este indicat sa aplicati pomezi sau sa faceti bai de plante, aceastea mai rau fac deoarece au potential alergizant cutanat. Tratamentul dermatitei atopice consta in aplicarea de dermatocorticoizi (Locoid lotiune sau crema, Afloderm, Advantan Milk) in puseele acute, urmate, dupa linistirea pielii, de intretinere cu emoliente dupa baie si creme de refacere a barierei cutanate (Lipobase Repair, Locobase). Trebuie efectuat un examen parazitologic si unul micologic, si tratata orice infectie care ar putea surveni, deoarece la cei cu dermatita atopica, orice infectie poate determina acutizarea manifestarilor cutanate. Exista posibilitatea ameliorarii cu cresterea in varsta, marea majoritate a dermatitelor atopice trec odata cu inaintarea in varsta, majoritatea pana la 3 ani. Neurodermita apare mai degraba la adult, este o afectiune datorata scarpinatului pe fond de stres, la 8 luni nu ar cam putea fi incriminata o neurodermita. Nu ezitati sa adresati problema Dv unui medic dermatolog care sa poata vizualiza leziunile descrise de Dv, pentru un diagnostic de certitudine si o conduita terapeutica adecvata. Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
|
Multumim frumos, Miss.
De cand mi-ai spus, i-am dat zilnic cu ulei de masline si parca nu mai este asa rosie pata din obraz. Trixera prescrisa de medic o irita si inrosea foarte rau. O sa mergem la pediatra saptamana aceasta si o sa vedem ce spune si ea. Ma intereseaza mai mult sa-mi dea un tratament pentru intarirea sistemului imunitar.
Doloress, parca si tu mergi la medic saptamana aceasta, sa ne povestesti ce iti spune, te rugam. Multumim.
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
piggy spune:
pentru descretit fruntzile:
Trei femei, una logodita, una casatorita si o amanta stateau de vorba despre relatiile lor si au hotarat a-si uluiasca barbatii… In acea seara toate trei s-au imbracat sexy, purtand pantofi cu tocuri cui, corset de piele si o masca pe ochi. Ziua urmatoare s-au intalnit din nou…
Fata logodita a spus:
- Aseara, cand logodnicul meu a ajuns acasa, m-a gasit imbracata cu corsetul de piele, pantofii cu tocuri cui de 7 cm si masca. Mi-a spus “Esti femeia vietii mele, te iubesc”… dupa aceea am facut dragoste toata noaptea.
Amanta s-a laudat si ea
- Si la mine a fost incredibil! Ne-am intalnit in biroul lui. Purtam corsetul de piele, tocuri cui foarte inalte, masca si o pelerina. Cand am descheiat pelerina, n-a scos nici un cuvant. Am facut doar sex ca ca nebunii toata noaptea!
In cele din urma, femeia casatorita si-a spus si ea povestea:
- Eu am trimis copiii la mama, m-am pregatit, m-am echipat cu corsetul de piele, pantofii cu tocuri cui si masca pe ochi. Sotul meu s-a intors de la lucru, a luat telecomanda si o bere din frigider si a spus:
- Ia zi Batman, faci si tu ceva de mancare?
Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)
cleo78 spune:
gluma,gluma, batmanu din voi ce mai gateste ?
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cleo78 gluma,gluma, batmanu din voi ce mai gateste ? ![]() o ![]() ![]() |
Ciorba de curcan +orez cu legume (ceapa, morcov, ciuperci)si pui
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
MissParker spune:
Simonixule, parca tu erai cu sugestia sa dam la bebei mai intai fructe pure si abia apoi cu cereale. Tu asa ai facut? Cat timp i-ai dat doar fructe si ce fel de fructe ai mai incercat? David papa merisoarele (dupa ce se stramba un pic), dupa aia trecem la pere, insa ma tem ca nu-i ajunge ca aport caloric si el dupa aceea nici nu mai bea asa mult lapte (desi astept cel putin 20' intre cele doua mese, ca sa aiba timp fructele sa se duca pe intestin).
Azi la pranz nu mi-a mancat decat juma' de portie de piureias... ata ete...
chinabulina spune:
vai, piggy, super tare!!!!
georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
www.antena3.ro/stiri/fun/si-cainii-viseaza-urat-uitati-ce-se-intampla-atunci-cand-patrupedele-au-cosmaruri_66024.html" target="_blank">si cainii viseaza urat
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Magdone spune:
Hello fetele,
n-am mai intrat demult, mi-a fost dor de voi
vreau sa va urez o primavara frumoasa cu multe bucurii si de 8 martie!!! va zic de pe acum ca cine stie cand mai intru.
in weekend-ul asta am organizat si eu un baby shower pentru o prietena care urmeaza sa nasca, a fost asa o supriza, nu se astepta, ma bucur ca i-a placut. Si cand vad toate pregatirile astea pentru bebe mic, asa ma apuca nostalgia, parca a trecut prea repede timpul si au crescut copilasii nostri. Mai e putin si fac 1 an.
Olivia merge de-a busilea , nu o mai prind, asa viteza baga. Totul s-a intamplat intr-o zi, a doua zi deja era experimentata, stia si unde sa se duca. Am gasit-o la sertare scotand din ele
, gata s-a zis cu linistea noastra.
merg si eu sa mai citesc din urma si mai revin
va pup
Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."