Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (79)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Iulia, eu fac papanasii cu gris, nu cu faina, si mi-au iesit pina acum. Ii faci cu oul intreg sau doar cu galbenusul?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

nu am gasit reteta cu gris. dar o sa fac data viitoare. mai bine decat cu faina. am pus si albusul batut spuma ca asa spunea. daca ai alta reteta, plssss, baga aici

cum sunt baietii?

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna seara si de la noi!

Va dorim tuturor un inceput de primavara frumos, cu sanatate, nopti dormite bine si puiuti veseli!

Noi am iesim weekdnul asta in parc in Herastrau- o gramada de copii, abia astept sa se mai incalzeasca, sa lasam in dulap hainele de iarna.

Cleo, Gabitzam, multumesc mult pt. linkurile cu costume de carnaval.
M-am trezit si eu prea tarziu - ca asa sunt eu -las totul pe ultima suta de metri; n-am reusit sa mai fac rost de costum, noi parintii am mers costumati in haine de parinti de zi de zi, Lara in costuml de dovlecel.

La multe lunite Sabiana Adriana (Cami)- vazut si felicitare cu printese frumoase

Fetelor, intreb din timp acum - am vrea sa mergem la munte (chipurile la schi) peste 2 sapt. - ce statiune/partii de schii si cu lift imi recomadati? stiu ca Ralu_t intentiona sa mearag - a mai mers cineva? mergem si cu piticele

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Va doresc o primavara frumoasa in suflet, dar si in natura...acolo unde locuiti!

Imi pare tare rau ca nu prea mai am timp de stat pe forum! Chiar nici sa citesc nu am mai reusit.

Ieri mi-am bulit robotul de bucatarie! Asta e!...M-am apucat de niste biscuiti si cel mai destept a cedat.

Va pup! Astept cu nerabdare ziua de vineri...sper sa-mi aduca fiul o felicitare ceva de la gradi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_anto

Socrate, uite aici jucaria de care intrebai. Sarei ii place f mult, insa eu nu sunt f incantata, pt ca e cam instabila. e mult prea usoara pt greuatea Sarei. Insa eu tin jucaria sprijinita de canapea pt ca macar sa se joace cu butoanele, ca de mers nici nu se pune problema,..

Mami fericita de Sara-Maria (9-mai-2008)
Scortisoara Sara
Scortisoara Sara-Maria

Aha, canta ceva cand se apasa butoanele? Ce intelegi prin prea usoara? Adica Sara sta stabil in picioruse sau se sprijina cu toata greutatea si nu o tine? Simonix ce aveti voi e stabila daca se sprijina? Zau daca stiu ce sa zic, asta are un atu al pretului, dar nu cunosc sistemul de livrare al Quelle, daca mai au taxe suplimentare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna seara,

Am venit acasa.....Vlad e innebunit dupa stat la curte si la bunicii de acolo. Clar, o iubeste pe mama mult mai mult decat pe mine. Mai fetelor, cand o vede, nu va imaginati in ce hal face.......chiuie, striga, rade in hohote, intinde mainile catre ea, e innebunit dupa ea. Mama ii face absolut toate mendrele si se joaca cu el ceva de speriat. Se ascunde prin sifoniere, dupa dulapuri, isi pune plapuma in cap si apare subit strigand bau, il plimba cu scaunul prin casa si face ca trenul, ii face tot felul de acrobatii iar Vlad se strica de ras........nu va spun ce e acoolo. Il lasa s-o traga de par, sa-i smulga buzele, sa-i rupa urechile, tot, tot, tot ce-si doreste el. Ce ma fac?
Pe de alta parte sunt fericita cand il vad atat de fericit!!

CHINABULINA, SA STII CA EU M-AM UITAT dupa tine la targ ca citisem in dimineata aia ca vii si tu...nu te-am vazut din pacate :(. Netx time, ne vorbim si ne intalnim, da?

LAurita, ce faceti, mai tuseste Mirci? Unde ati fost la chinez? Sa va fie de bine

Simo, mersi de raspuns ref. la ham, cred ca am sa cumpar unul pana la urma, sa vedem.

Socrate, iubita, asa am si eu sentimente ciudate de la un timp ref la sarbatorile astea. Si de Craciun, aveam asa o stare aiurea......nu mai eram copilul caruia i se dadeau cadouri. Trebuia sa ma ocup eu in orincipal de asta. Cred ca inca suntem luate prin surprindere de etapa asta noua prin care trecem...o s-o depasim, sunt sigura si ai sa vezi cate ne vom dori!! E normal sa ne dormi acum sa luam pt bebe mai mult decat pt noi!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Hei, seara buna (sau noapte buna), m-am oprit la voi dupa ce am bantuit cam mult pe la Generale si la Zona Zoster azi

Un 1 Martie si o primavara pline de soare afara si in inimi va doresc, mamici si bebici!!!

Bre, cupilu’ meu a inceput sa doarma noptile fara sa se mai trezeasca pentru a plange. Azi-noapte s-a trezit la 4, s-a frichinit putin, a facut o mica tentativa usoara de a chirai, i-am dat san, a adormit la loc, ne-am mai trezit la 6:30 cand a venit tati cu biberonul Pai asta e viata, nenica, acum incep sa-mi dau seama ce cosmar au fost lunile astea pana acum... Doamne... Dar eu tot n-am dormit bine, m-am trezit la 12 sa fug la toaleta, m-am trezit si la 2 si la 4 (mare mirare ar fi ca eu sa nu-l fi trezit si pe David la 4), dar presupun ca mai dureaza pana se potriveste si ceasul meu interior sa nu mai sune la 2 ore Mama, nu-mi vine sa cred, da Doamne sa tina minunea asta!!

Azi la pranz a papat baiatul si de la tati. I-am facut coaching lui tati, care credea ca ii indeasa in 5 minute castronelul pe gat lui David si gata, s-a achitat de sarcina I-am aratat cum se sta cu lingurita langa gurita lui David, cum se mangaie baiatul pe langa coltul gurii daca are degetul bagat in gura, ca sa scoata degetul, cum se mai sterge la botic, cum se motiveaza verbal (“Hai, pupitza, ia uite ce bunatate are mama/tata aici, mmmhhh. Yummy-yummy“ etc.)... Ehe, scoala inalta... La final tati era cocosat de spate (ca noi inca il punem pe David in bouncer si ne aplecam spre el) si il durea capul de cat durase masa... DAR baiatul a papat aproape 300ml

La 10:30 i-am dat mere blenduite, se stramba el la prima lingurita, dureaza cam 15 minute pana papa 10 lingurite, dar a papat azi tot ce pregatisem (fiind a 3-a zi, nu i-am dat prea mult). Daca rezista o saptamana, saptamana viitoare bagam si pere. Desi, la digestia lui de Superman, s-ar putea sa ne viziteze cam des nea nelu kknelu...

Doloress, ei, la noi tati a fost primul care l-a schimbat pe bebe (el in primele 7 zile la spital se ocupa 23 de ore din 24 de bebe si de mine, Doamne, ce cumplit, ma ajuta si sa-mi trag chilotii pe mine, of ), asa ca are exercitiu...

CamiM, m-ai topit cu martisorul, ce frumooooooos, cu doua frumuseti de fetite, dintre care una face azi 10 lunite!!! si toate cele bune, sa fie o fericita si o norocoasa in viata!!

socrate, nasol stresul cu socrela... dar m-a amuzat si cat de haotic e sotul tau, pe undeva si eu sunt la fel: la servici sunt o secretara super, dar pe mine nu mai am energie sa ma organizez... Ah, sa stii ca si Bogdan inainte (pana sa devina David independent si sa se joace singur in tarc si cate o ora) tot asta facea ca sa-si petreaca timpul cu fi-su: il lua in brate, iar bietul copil dupa 5 minute se zbatea, ca vorba ta, el avea treaba si era retinut de ta-su Bafta sa-ti revii si cu finantele, stiu cat e de frustrant...

Mishutza, bine ai revenit!! Si mai ales bine ca s-a terminat cu bine peripetia cu decolarea...

MsBB, ne-am impacat tati si cu mine, era si el nervos si a exagerat putin, azi a fost soare, am fost la talciocul de copii, am cumparat de vreo 60 de euro hainute de vara si toamna pt. puiut, i-am adus si lui tati prajiturica, ne-am uitat impreuna la „Nevestele disperate“, a fost frumos... Ia zi, voi cum ii dati Andrei fructele? Simple sau le-ati combinat din prima cu cereale? Si ce fructe ati experimentat?

gabitzam, si tu ce martisor frumos ne-ai dat Sanatate multa lui Raducu si la cat mai putini mucisori!

Iulia, sa treaca singuratatea!

alina anto, tenis?? Wow, ce pofta mi-ai facut, n-am mai jucat de vreo 4 ani...

Lavi, distractie placuta la Paris!

elenuca, voi pe unde mai umblati?

Alysh, exact asta conteaza, Vladut sa fie fericit, indiferent pe cine trage de nas La noi Bogdan ii baga capul la inaintare, eu nu-mi permit din pacate, fiindca m-ar trage de par, iar eu cum sunt sensibiloasa la capitolul par, ce sa fac...

Ylari, ai terminat singura oala de ciorba?

Participam si noi la concursul www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=17" target="_blank">Clipe de viata 2008 - mis1 si mis2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

La multi ani tuturor mladitelor si mugurasilor, precum si mamicilor cu ocazia sosirii primaverii!

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Dragele noastre si scumpici bebici, va dorim si noi o primavara calda si inistita si plina de viata si de zambete! Sa fiti sanatosi si frumosi!

Desi poate nu va mai amintiti de noi fiindca am fost prea cu capu-n nori si n-am mai intrat aiici de muult, mai aruncam un ochi din cand in cand... Sper ca toata lumea e bne si ca n-avem parte de febre/mucisori sau alte belele. Daca vorbiti de papa bun si excursii trag insa speranta ca sunteti bine cu totii
Noi nu avem timp de nimic, suntem in foc continuu si tare ne-am dori vreun bunic la pensie. Dani cel mic e topt mai mofturos la mancare si-n general, iar sora-sa cea mare are atatea fite la 4 ani ca ma gandesc cu teama la anii urmatori, deocamdata se inteleg bine, ea e protectoare ar el efectiv o adora. Problema e dezprdinea si faptul ca ziua are doar 24 de ore. Spera ca primavara sa aduca niscai suflu de prospetime si pe strada noastra si sa inlature depresiile si frigul.
Va pupam pe toti si va daruim cu toata inimioara noastra www.youtube.com/watch?v=iVi1X2iCVcY&feature=related" target="_blank">cateva poze si un martisor muzical:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

salut si multumim frumos pentru aprecieri si urari!
si daca tot sunt prima in zona in dimineata asta hai la

La multe lunite si multi ani tuturor mladitelor si mugurasilor! ca tot nu tin eu pasul cu uratul.

Am reusit in cele din urma sa o prindem pe Sabina in flagrant delict ca de cand ne chinuim si ea ne da cu flit...:www.dropshots.com/camiM#date/2009-03-01/15:45:24" target="_blank"> surpriza

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CamiM

salut si multumim frumos pentru aprecieri si urari!
si daca tot sunt prima in zona in dimineata asta hai la

La multe lunite si multi ani tuturor mladitelor si mugurasilor! ca tot nu tin eu pasul cu uratul.

Am reusit in cele din urma sa o prindem pe Sabina in flagrant delict ca de cand ne chinuim si ea ne da cu flit...:www.dropshots.com/camiM#date/2009-03-01/15:45:24" target="_blank"> surpriza

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

niatsa! ce emotionant...mi-au dat lacrimile cand am vazut ratsushca!

cacalau, pt toata lumea.

edit: am spalat vasele, si mi-am adus aMINTE ce voiam sa va zic: deci stiti ca nea Nelu kkNelu are o ruda? lady marmalaid....

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput