Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Astazi m-am trezit cu pofta de ceva bun si dulce si ingrasator cat cuprinde. Nu va zic ce ca sa nu fac pofta. Si tocmai am terminat de facut acel ceva, acum stau in pat cu piticul, amandoi picior peste picior, eu cu lap-top-ul si el cu desenele pe Minimax, si balotam la greu ce am gatit! Ne lingem pe degete amandoi de bun ce e!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 11+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Adimercedes "cea napraznica", bine ai venit si sarcina usoara si la termen si un bebe sanatos! Am citit povestea obtinerii primei tale sarcini si vreau sa spun ca iti admir taria, perseverenta si optimismul. Esti un exemplu minunat!
Dar cum a fost la sarcina asta, a venit intamplator sau tot cu eforturi?

Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si 10+
countdown pentru samburel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

'Neata, fetelor! Dau un ceai in dimineata asta!

Nu stiu daca m-ati dat disparuta sau nu, nu am reusit sa citesc nimic din urma... ieri am spicuit cate ceva, am vazut ca avem inca o burtica la patrat, felicitari Kiki!

Mariuca e cu mucii in nas de vreo 3 zile, nu a facut febra, slava domnului, dar de aseara a inceput sa si tuseasca.

Iar eu... azi-noapte la 1.30 imi facea sotul meu frectie... ma simt groaznic. Ma dor toate alea, capul, tusesc... acum beau un ceai.

Mi-am anuntat sefa aseara ca sunt insarcinata din nou, iar azi voi trimite si hartia la job. Cu criza asta cred ca s-au bucurat ca nu mai trebuie sa plateasca un salariu in plus. Si ca ma plateste statul. Luni depun si actele pentru aia 85%. Sper sa ii primesc repede si multi la un loc, ca sa ne putem apuca de noua camera.

In rest... exceptand raceala, suntem bine. Eu dorm toata ziua. Dimineata ma lasa sotul meu pana la 10, apoi la 12 ma culc cu Mariuca pana pe la 1-2, si seara la 10 maxim sunt in pat.

Pup toate burticile si va doresc sa aveti zile usoare, fara prea multe simptome!

Bun venit noilor burtici!

Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (10+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Astazi m-am trezit cu pofta de ceva bun si dulce si ingrasator cat cuprinde. Nu va zic ce ca sa nu fac pofta. Si tocmai am terminat de facut acel ceva, acum stau in pat cu piticul, amandoi picior peste picior, eu cu lap-top-ul si el cu desenele pe Minimax, si balotam la greu ce am gatit! Ne lingem pe degete amandoi de bun ce e!

Alooooo, tu crezi ca daca nu spui ce mananci dar ne descrii in detaliu pofta si procesul, ne scapi de belele? Offff!

Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si 10+

Mergi la inceput

Creata, eu ma intrebam ieri de ce nu mai scrii, dar ma intrebam doar in gand! Ce fain ca are sotul asa grija de tine! Sa te faci bine repede, da?
Panda, nu iesi in parc acum? Ca eu pe la 15 plec!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Fetelor, ne primiti si pe noi?!? Va salut pe toate, pe unele dintre voi va stiu, ca am fost colege la alta odisee .

Suntem si noi posesorii unui test pozitiv.
UM: 04.01.09; DPN: 17.10.09

Am fost azi la medicul de familie pt niste teste de sange si de urina si trimitere pt medicul ginecolog.
In 9 martie avem programarea, suntem foarte nerabdatori sa vedem ca totul e bine si sa ma des-stresez!

Simptome majore nu am, in afara de oboseala crunta, ca as dormi non-stop ! Pofta de mancare, ioc! Sete cat curpinde, beau apa ca o rata (asa a fost si data trecuta). In rest, am o burta de parca as fi luna 4-5 , dar noi sa fim sanatosi, ca apoi ne vom ocupa si de slabit!

O sa incerc sa intru cat de des pot, dar dupa cum unele din voi stiti, e destul de greu cu un copil atomic in posesie, plus lucru etc etc .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii sarcinii

Adi bun venit in -ul burticilor fericite! Felicitari pt reusita rapida, sarcina usoara si un fratior sanatos si mancacios pt Lisa-donsoara manierata!

Alina 11+ (DPN 9.09.2009)
si Teutzu - dragutzu (10.10.2007)
Bondarul bzz-bzzzz
Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput

Panda, nu va zic ce am facut bun de papa, ca sigur imi iau rosiile de rigoare! E ceva ce in mod normal face pofta instantaneu!

POZE

Mergi la inceput

Nuuuu, Cristina, ca pe la 12 maxim Ilinca sforaie. Nu stiu ce sa mai zic, vad ca nu reusim de fel sa ne intalnim...

Mergi la inceput

Da' cum reusesti sa o culci asa devreme? Al meu se scoala pe la 7.30-8.00 si doar daca il duc dimineata afara sa il obosesc am sanse sa adoarma pe la 13.
Lasa, ca o sa ne intalnim noi. Cand se mai incalzeste o sa putem sta si noi mai mult dupa-amiaza in parc si sigur ne intalnim. Andrei se trezeste pe la 15-16 in mod normal, asa ca avem sanse mari sa ne vedem.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

cristina gynipral se gaseste fara probleme. A facut cumnata me ain ianuarie.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 11+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput