Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Buna dimineata!!!
Nu stiu ce sa intampla cu netul la noi...sau cu forumul vad ca tot mai rau imi merge si se incarca foarte greu...iar emoticoanele nu le mai vad nici eu.
Eu ieri m-am simtit foarte rau...adica imi era greata...imi venea sa vomez si dar imi era si foame in accelasi timp.
Cu sanii pot sa zic si eu ca si mie mi-au crescut...dar nu foarte mult (eu speram ca mai mult)ca nu am fost eu prea dotata...din pacate...poate mai cresc totusi.
Miha, multumesc de urari!
Monica, felicitari ca l-ai vazut pe bebe!!!Asa e nu conteaza ce va fi...sanatos sa fie!
Creata, bine ai revenit (e greu sa le ti fata fetelor la cat scriu).
Zuben, si eu simt acelasi lucru la serviciu, si imi fac si eu multi nervi...si eu deja ma gandesc cam de cand as putea sa imi iau concediul.Cred ca orenatalul cu max 3 luni inaite de data nasterii, (nu stiu sigur daca e asa, poate stiu fetele mai bine)dar
poti sa iti mai iei medical...si eu am de gand sa mai imi iau cate un medical.Bafta si mai rezista putin si la serviciu ca va veni vremea buna si pentru noi.
Va KIKI

+9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Neatza fetele!
In sfarsit vineri....traiesc pentru ziua asta!

Monica felicitari pt samburel! sa creasca sanatos!

Kiki, prenatalul si postnatalul sunt amandoua de 126 zile calendaristice, dar din care 42 de zile trebuie sa le iesi obligatoriu postnatal, deci raman 84 de zile pe care le poti lua inainte....Parca asa tin eu minte ca am citit...

Si din nou, bun venit noilor burtici, sarcini si nasteri usoare si bebei sanatosi! chiar ca ne apropiem de 100 in curand!

o zi frumoasa va doresc!

ursuletzul nostru

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

aa, si Cristina, a inceput sa-mi ploua in gura numai cand povesteai, nu stiu ce ai facut tu acolo, dar suna tare bine....si am inceput sa-mi imaginez o gramada de dulciuri pe care ai fi putut sa le faci...acum mi-e pofta de ceva dulce....

ursuletzul nostru

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 1sweet_angel spune:

Citat:
citat din mesajul lui panda77
sweet_angel, ca sa citezi pe cineva, intri de pe semnul de "reply with quote" din dreptul mesajului persoanei si ti se va deschide fereastra de raspuns continand deja mesajul la care vrei sa dai reply. Sa ai grija numai sa nu stergi [quote] de la finalul mesajului citat, ca altfel nu-ti mai apare frumos, micut si incardat, ci ca si cand ar face parte din mesajul tau.

Mai citesc si va mai scriu.

Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si 10+
countdown pentru samburel

MULTAM MULT PT AJUTOR CA EU......NU MA DESCURCAM SINGURA

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Fetelor, incercati pe cat posibil sa va abtineti de la automedicatie.
Sunati ginecologul, puneti intrebari suplimentare, zapaciti-l daca e cazul, daca simtiti ca doza de medicamente e prea mica/ tratamentul nu-si face efectul.
Incercati feed-back-ul pozitiv cu medicul. Oricum le platim niste consultatii si niste shpagi care nu ar tb, asa ca de ce sa nu profitam de pe urma lor??????

Poate uneori dr. nu a retinut toate aspectele starii voastre in timpul unei consultatii, i-a scapat ceva. Lucruri de genul se intampla mereu... sunt grabiti... in goana dupa bani, si uneori se intampla nenorociri. Va rog eu nu va ajustati doza de Gynipral/ no-spa/ mai-stiu-eu-ce dupa bunul plac sau dupa sfaturi/pareri primite pe forum. Suntati medicul/ mergeti la consult!!!!!

Ca sa va dau un exemplu... dupa prima nastere, totul decurgea perfect pana la controlul de 10 zile?(tb sa-mi scoata un fir de la o mini-epiziotomie) mi-a spus ca am o secretie, deci clar infectie, mi-a prescris niste ovule. Am facut un gen de alergie de la ele, usturime ffffff puternica, zapacita de mine a crezut
ca e normal din moment ce aveam o taietura in vagin. De la respectiva alergie, efectiv marginile taieturii s-au desprins cu 2-3 mm in adancime, m-am vindecat pe la 3,5 luni, iar primul contact sexual cu placere l-am avut pe la 8 luni.

De ce?
Pt ca am gresit, ca nu am telefonat dr. sa-i descriu starea/senzatiile mele. Si m-a certat rau. L-a controlul de 40 zile aveam 2 valuri de carne sudate ff fin, si nu mai avea ce sa-mi faca, decat tratament local, care a ajutat la ingrosarea si vindecarea mucoasei v.

De ce toate astea?

Pt ca schimbasem medicul cu 4-5 saptamani inainte sa nasc (primul vroia sa-mi faca ceza programata la 37 sapt si bb era micutz)
, aveam in credere totala in Dr Mihalceanu E, insa pt ca stiam ca e ff ocupata, vroia sa fie sunata numai dupa 8 seara pt chestiuni, si zapacita la telefon, evitam sa o sun pt micile probleme.

Mi-am promis sa nu mai fac asa. Am oscilat mult intre a schimba medicul si a-l pastra la a2a sarcina. Am chibzuit mult si am ales sa pastrez acelasi medic. La urma-urmei eu am fost cea care a gresit, si mi-am promis sa nu repet greseala.

Alina 11+ (DPN 9.09.2009)
si Teutzu - dragutzu (10.10.2007)
Bondarul bzz-bzzzz
Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 1sweet_angel spune:

Citat:
citat din mesajul lui panda77
Alooooo, tu crezi ca daca nu spui ce mananci dar ne descrii in detaliu pofta si procesul, ne scapi de belele? Offff!

Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si 10+
countdown pentru samburel

cred ca eu sunt de vina ca v-am rugat sa nu mai vb de mancare insa sunt de aceeasi parere cu panda......tot ne-ai facut pofta chiar daca nu stim de ce

aaaaaaaaa......sa nu uit salut si eu noile burtici si sarcina usoara si fara greturi si pofte
va si va ureaza un week-end placut(nu cred ca mai am cum sa intru pana luni........e sotul meu pe comp si nu mai am loc de el)

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MothatMaya spune:

Buna fetelor. Sunt si eu o proaspata burticutza plina de emotii si as vrea sa intru in frumoasa voastra familie. Sunt insarcinata in 9 saptamani si sunt foarte fericita! Va pup pe toate viitoarele mamici si va urez multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Oricum discutiile despre sarcina "au explodat" peste tot, nu doar pe forumul asta. Discutiile sunt uneori exagerate, ca si simptomele, fiecare apreciaza durerea in functie de 'un prag al durerii' propriu.

Uneori mamicile uita de contractiile Braxton Hicks, care incep pe la 20 (17) saptamani, si catalogheaza drept contractie orice miscare a colonului gros care deranjeaza putin uterul(constipatie, gaze care apasa pe un ovar chiar cu mici probleme/ligament pot da dureri moderate)
Intr-o "sarcina mica" nu cred ca apar contractii in toata puterea cuvantului, ori daca gresesc, cel putin nu se manifesta la varsta asta asa cum s-a explicat.
Oricum, tinand cont ca si bb poate fi simtit la a2a sarcina de pe la 15-16 s, nu neg posibilitatea ca unele dintre noi sa fi simtit contractii specifice la 10-11 s.

L-a fel, mamicile la bb1 ar tb sa stie ca durerile acelea ascutzite si de scurta durata/ intepaturile sunt datorate intinderii ligamentelor uterului sub efectul hormonilor proprii. Ele se datoreaza intr-adevar "chiriasului" care-si face loc in garsoniera.
Pe mine ma ajuta at. cand stranut/rad, sa "ma tzin" de lateralele uterului si chiar sa apas usor in zonele acelea.

Mamicilor cu dureri ca la menstruatie, ce radiaza in spate, sangerari, etc... le doresc sarcina usoara, sa reziste tratamentului, caci minuni se intampla.

Alina 12+ (DPN 9.09.2009)
si Teutzu - dragutzu (10.10.2007)
Bondarul bzz-bzzzz
Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Astazi m-am trezit cu pofta de ceva bun si dulce si ingrasator cat cuprinde. Nu va zic ce ca sa nu fac pofta. Si tocmai am terminat de facut acel ceva, acum stau in pat cu piticul, amandoi picior peste picior, eu cu lap-top-ul si el cu desenele pe Minimax, si balotam la greu ce am gatit! Ne lingem pe degete amandoi de bun ce e!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 11+
POZE

Ne spui si noua la ce poftim?!

Iulia 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Subscriu la ce spune alinus. Sincer, eu am gresit o data asa cum spune si ea, in alt fel, trebuia sa sun sa-l zapacesc dar uite ca am zis ca e "mare" si stie el ce face... sunati doctorul pentru orice va supara. NU vrea sa va asculte, schimabti-l. Sarcina nu e o joaca, depinde de ea viata puiului vostru sau chair a voastra. Stiu ca eu sunt exemplu destul de rar dar nu sunt de neluat in calcul. Sunt lucruri care se intampla din pacate, nu ma certati ca nu vreau sa va sperii. Sincer mie mi se pare o tampenie sistemul de afara cu 2 analize si 2 eco toata sarcina. Ca dovada. Alea generale mie imi ieseau bine dar uite ca buba era la o analiza de finete care normal ar trebui facuta obligatoriu...e adevarat ca sarcina nu e o boala dar nu mai e nici ce era acum 20-30 de ani cand ne-am nascut noi. Sunt multe boli si infectii noi care sunt grave intr-o sarcina.

Iar cu nospa-ul, mie doctora mi-a spus ca pot lua pana la 6 pe zi dar DOAR daca ma doare rau de tot burta (in sensul de contractii). Mi-a spus sa nu stau cu durerea pentru ca nu ii face bine lui bebe.

Scuzati-ma va rog daca v-am suparata. Nu asta mi-a fost intentia.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 11+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput