Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetelor, ne primiti si pe noi?!? Va salut pe toate, pe unele dintre voi va stiu, ca am fost colege la alta odisee .

Suntem si noi posesorii unui test pozitiv.
UM: 04.01.09; DPN: 17.10.09

Am fost azi la medicul de familie pt niste teste de sange si de urina si trimitere pt medicul ginecolog.
In 9 martie avem programarea, suntem foarte nerabdatori sa vedem ca totul e bine si sa ma des-stresez!

Simptome majore nu am, in afara de oboseala crunta, ca as dormi non-stop ! Pofta de mancare, ioc! Sete cat curpinde, beau apa ca o rata (asa a fost si data trecuta). In rest, am o burta de parca as fi luna 4-5 , dar noi sa fim sanatosi, ca apoi ne vom ocupa si de slabit!

O sa incerc sa intru cat de des pot, dar dupa cum unele din voi stiti, e destul de greu cu un copil atomic in posesie, plus lucru etc etc .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Fetelor, ne primiti si pe noi?!? Va salut pe toate, pe unele dintre voi va stiu, ca am fost colege la alta odisee .

Suntem si noi posesorii unui test pozitiv.
UM: 04.01.09; DPN: 17.10.09

Am fost azi la medicul de familie pt niste teste de sange si de urina si trimitere pt medicul ginecolog.
In 9 martie avem programarea, suntem foarte nerabdatori sa vedem ca totul e bine si sa ma des-stresez!

Simptome majore nu am, in afara de oboseala crunta, ca as dormi non-stop ! Pofta de mancare, ioc! Sete cat curpinde, beau apa ca o rata (asa a fost si data trecuta). In rest, am o burta de parca as fi luna 4-5 , dar noi sa fim sanatosi, ca apoi ne vom ocupa si de slabit!

O sa incerc sa intru cat de des pot, dar dupa cum unele din voi stiti, e destul de greu cu un copil atomic in posesie, plus lucru etc etc .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii sarcinii

ADIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!! salutare draga si bine ati venit!!!
Nu stiu daca tu iti aduci aminte de mine, dar am fost colege la naturiste. Sa stii ca pt mine ai fost un exemplu. O sarcina usoara iti doresc! Pup.

GUGU de LUCA 19.12.2007 si 4+

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze noi LUCA! Ce mare am crescut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Salutare!
Am vazut ca-s pe aici fete care au facut cezariana. Mie dr mi-a zis ca probabil o sa fie cezariana din cauza conformatiei ( am 1.5m si 60 kg). Voi de ce ati facut? Anestezie totala sau locala?

Iulia 7+

Mergi la inceput

Acum sa salut si burticile. Am impresia ca iar ma paste o sarcina cu insomnii ca si data trecuta. daca pana acum ma rugam de Luca sa doarma mai mult de 7 jum dimineata, azi la 6 aveam ochii cat cepele. Dar poate de data asta o sa-mi prinda bine pt ca imi imaginez ca ar fi mai dificil sa mor de somn toata ziua cu un baietoi neastamparat langa mine.

Ieri am anuntat si familionul ca vine un nou membru, sper ca nu ne-am pripit. ca niciodata s-au adunat toti fara sa fie anuntati*ma refer la cumnati, frati, matusi. Cand le-am zis au ramas "cracanati" de uimire si s-au bucurat foarte tare. Soacra deja m-a anuntat ca a avut un vis(ea e un fel de mama Omida la noi) si ca avea impresia ca a ramas insarcinata cumnata mea. Mi-a "prezis" ca vom avea o fetita. Doamne ajuta, ca in cazul lui Luca nu s-a inselat..

Azi sper sa ajung sa fac o ecografie. sa-mi tineti pumnii.
O zi frumoasa fara greturi va doresc!

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Eu cred ca mai e vorba si de noroc. Am trei exemple:
1) a nascut in 30 minute cu dureri minore(credea ca s-a stricat la burta)
2) a nascut cu epidurala si are pb cu un picior(il misca greu)-varianta neverificata mi-a povestit cineva
3) nastere normal cu chinuri de 20 de ore.
Nu ramane decat sa speram ca va fi usor.
Mi s-a spus ca e prea devreme si sa nu ma stresez de acum da' mi-e frica.

Iulia 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza,

Va poftesc la

Eu am fost iar sa-mi iau sange la Synevo sa repet analizele. Mi-a luat 7 eprubete Deja sunt terminata psihic. Acum sper ca vreo luna asa nu mai imi iau sange.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 11+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Citeam din urma si am vazut ca se discuta despre no-spa.
Fetelor fara sa recomande medicul nu luati aiurea medicamente pt contractii, mai ales daca sunteti la prima sarcina. lasati uterul in pace, e normaln sa simtiti discomfort, el creste si se chinuie sa se acomodeze cu "chiriasul". Va spun din proprie experienta, pt ca am avut o sarcina f dificila, cu contractii non stop pe tot parcursul, cu stat lata la pat non-stop pana pe la 5 luni jum, cu sangerari intruna aproape o luna si jum. stand la pat singurul lucru care puteam sa-l fac era sa stau pe internet si sa scormonesc dupa tot felul de informatii pe aceasta tema adunate din toata lumea.
Asa ca daca doriti un sfat legat de contractii, placenta praevia, medicamente aferente, hematoame, dezlipiri de placenta, cerclaj, col deschis si scurtat si alte nenorociri care dau batai de cap la o sarcina va ajut cu mare placere, (cu conditia sa-mi aduc aminte toate amanuntele)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Buna dimi si de la noi!

Monica, sa-ti traiasca samburelul, sa ajunga voios la termen si sa-ti fie sarcina usoara!
gugushtiuc, bineinteles ca facem galerie sa te intorci fericita de la eco!
sweet_angel, ca sa citezi pe cineva, intri de pe semnul de "reply with quote" din dreptul mesajului persoanei si ti se va deschide fereastra de raspuns continand deja mesajul la care vrei sa dai reply. Sa ai grija numai sa nu stergi [quote] de la finalul mesajului citat, ca altfel nu-ti mai apare frumos, micut si incardat, ci ca si cand ar face parte din mesajul tau.

Mai citesc si va mai scriu.

Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si 10+
countdown pentru samburel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna dimineata!
Adimercedes, bine ai venit! Cati ani are piticul tau?
Gugu,off, vad ca ai avut toate belelele care pot apare intr-o sarcina! Si eu am avut contractii la greu, la ambele sarcini, de prin sapt 25. A trebuit sa stau aproape numai in pat iar ca tratament am luat ginypral. Acum am senzatia ca nu se mai gaseste, nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva, ca eu fara ginypral nu cred ca pot duce sarcina la sfarsit. Bine, poate am eu norocul ca de data asta sa fie altfel, desi ma cam indoiesc.
Eu ma pregatesc sa plec la munte!!! Asa cum va spuneam, las copilul la mama o saptamana! Cred ca o sa mor de dragul lui!
Monica, tin pumnii sa iasa analizele perfecte si sa scapi de intepaturi!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 11+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

Salutare!
Am vazut ca-s pe aici fete care au facut cezariana. Mie dr mi-a zis ca probabil o sa fie cezariana din cauza conformatiei ( am 1.5m si 60 kg). Voi de ce ati facut? Anestezie totala sau locala?

Iulia, eu am facut ceza pe motive de dambla, dar cu 1 zi inainte DPN, la cald. Si anestezia a fost rahiepidurala, sa stiu ce se intampla si sa-mi vad bebita si sa o pup dupa nastere. Dar cred ca e un pic cam devreme sa-ti pui deja problema.

Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si 10+
countdown pentru samburel

Mergi la inceput