Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (279)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Uitasem...
Cecilia, noi mergem la piscina la World Class la Hotel Bucuresti, ca invitat pe abonamentul sora-mii. Copiii are gratis.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=5" target="_blank">Clipe de viata 2008 - be1 si be2

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna seara tuturor !

Abia acum un sfert de ora a adormit Maria, asa ca sunt si eu pe fuga, insa nu vreau sa ma dati disparuta.
In primul rand multa sanatate puiutilor bolnaviori, vad ca iar sunt destui , deja nu mai nominalizez ca sigur uit pe cineva. Cate un pupic de la noi, sa va faceti bine repejor !
Mariana, ma bucur ca ti-a placut felicitarea Febra razboinicei se datoreaza vaccinului ? Offf, sper sa fie ceva trecator, tu ai nevoie acum de sanatate si odihna
Cecilia, e atat de simpatic Cristi ! Va fi un mare cuceritor, ai sa vezi ! Tati de Maria il place, dar daca-i arat filmuletzele de aseara tare am impresia ca o sa-l ia in colimator . Inteleg ca ti-a placut si surpriza noastra si ti-a adus aminte de clipe frumoase
Lia, am urmarit si filmuletele voastre, mi-a placut mult de Runi E o fetita frumoasa si "apta" cum spune Maria ( daca o intrebi "cum e Maria ? e frumoasa si ?... " ea raspunde mandra: "apta", adica desteapta - deh, asa a invatat-o mamaie si ea nu a putut sa fie decat de acord ). Este clar ca Mirunei ii face placere sa se joace cu tine si astfel sa invete multe lucruri noi. Si este meritul tau ca ai rabdare sa-i povestesti atatea si sa-i dedici tot timpul .
Erina, stiu ca astepti impresii despre Baby Expo. Sigur, nu este nimic extraordinar acolo, dar nu cred ca a fost niciodata . Eu am mers cu dorinta de a-i cumpara Mariei o pereche de ghetute pt primavara pt ca nu avea deloc. Si am vrut eventual sa iau tot de la firma de la care am luat cizmulitele imblanite in octombrie, pt ca s-a impacat f bine cu ele. Asa ca in final am luat aceste ghetute, am vrut ceva "de tavaleala", sa o incalt in plimbarile noastre zilnice. Am dat 80 lei pe ele, rezonabil avand in vedere calitatea lor si faptul ca la celelalte standuri ( cu o singura exceptie ) incaltamintea de copii era peste 100 ron.
I-am mai luat un covoras puzzle cu animale, de mai multa vreme voiam sa iau. A costat 20 ron si a plecat de acolo cu el in brate, nu a vrut sub nici o forma sa-i dea drumul nici macar cand am imbracat-o si am pus-o in carucior
In rest... am mai luat nimicuri,o pereche de dresuri si o pereche de mocasini ( ciorapi din aceia cu talpici ) pe care nu stiu daca o sa-i poarte pana la urma, am incaltat-o cu ei, dar si i-a scos.
As fi vrut sa am mai mult timp la dispozitie si sa studiez mai in amanunt standurile ( nici macar nu le-am vazut pe toate ), dar sotul meu se grabea sa ajunga la sala, asa ca am plecat in graba.
Cred ca am sa mai merg o data, ca sa stau eu linistita ca am vazut tot
ceamica, nu am scris numele firmei pt ca nu-l stiam, nu ca ar fi fost secret sau ca n-as fi vrut sa-i fac reclama. Nici acum nu-l stiu, ca-i cam ciudat . Doar daca ma uit pe cutie pot sa-l "reproduc"

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Pustoaica mea s-a sculat cu febra 38.6 . I-am pus un supozitor cu paracetamol, i-am facut o frectie cu spirt si am plecat la curs lasand-o cu tati (cursul era "o familie - mai multe limbi", o privire de ansamblu cam ce/cum ar trebui sa vorbim cu copiii care au parinti de nationalitati diferite sau traiesc in tari straine).

Acum m-am intors - dorm amandoi dusi , fata are doar 37.6, deci sunt pe drumul cel bun. Poate dorm si eu la noapte ...(speranta moare ultima!)

p.s. - Sim, sigur ca mai e tort si pentru tine!

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

bernix , , hai ca vine primavara si-ti revine si tie cheful de viata

Ma duc sa vad ce face puiul meu din cuptor ( nu Me, ca ea doarme in patut ), sper sa nu-l gasesc carbonizat

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Donsoara bernix, se intrevede o sedinta foto la orizont pt ridicare de moral?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Marunzika, sanatate multa dulcetei.ici .

Melania, multumesc. Inca nu e timpul sa ma uit la usa...

Yaia , ce vacanta placuta ai...tot asa sa o tii.
Ce sac de pufuleti ? Doar daca e sa-l trimit eu la Puppi sa nu duca dorul „bunatatilor” de Ro.

Gabriela , La multi ani surorii tale.

Lavinia , sanatate Mirunei.

Ayumi, calatorie placuta spre Ro si speram fara prea multe probleme.

Maria , si pe noi ne-ai pus pe ganduri ...peste doi ani ce ne poate astepta...generatiile astea...

Carpatina,sanatate Ioanei.
Dulceata Puppi e una din preferatele mele, apoi ...mici amanunte ...
Dragut cu reminder-ul...decat sa greseasca mai bine cu...

Danuta , sper ca vor iesi bine analizele Mirunei .Ma bucur ca tatal e mai bine, dar nu amanati ceva investigatii.

Mariana, sanatate dulcetei, sper sa fi fost o alarma falsa...

Cecilia, sa foloseasca sanatos Cristi noile achizitii.

Valentina, sanatate lui Andrei.

Luy, ce gatesti mami in miez de noapte....

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Yaya,multumesc pentru harta aeroportului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia_B

Citat:

Lia, superb!!! Felicitari pt ca ai gasit cheia pt o joaca educativa. E absolut fantastic. Mai ales daca asta ii place. Dar ceva poze, sugestii, ceva?!?

Adimercedes, multumesc! Priveste la semnatura un maraton printre jucarii cu o mama insistenta (filmuletele sunt facute azi dimineata) si o fata plictisita si usor febrila.

Multa sanatate puilor bolnaviori!

mami de Runi Miruni

http://family.webshots.com/album/570277692LybVGe

Lia, multumesc, le-am gasit! Tare scumpa e Runi-Miruni si ii place sa se joace . E un copil superb!!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Citat:

Citat:
Dar tati cum de sta acasa???

Asa-i legea.. daca au mai putin de 12 ani nu poti lasa copii singuri acasa

Carpatino, stiu legea, ca asa e si aici . Ma intrebgam de ce el si nu tu, par example...

haide mah.. ca am inteles ce ma intrebai.. da' nu m-am putut abtine
Eu am tot lipsit.. (asta e cam al 4lea episod de stop cresa anul asta).. si, dupa cum se vede.. am treburi importante de facut

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Carpatino, inteleg perfect. Face sens ce zici tu acolo . Vezi ce habarnista sunt daca nu am nici cresa, nici servici?!?

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Am reusit sa mai urc poze si filme din februarie,

BESTIALA in filmul numarul 2.. am ras cu lacrimi.. draga de ea!!!!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Carpatina, da, are niste texte in ea. Si o actorie!!!! Folosim des teatrul in jocul nostru, adica mai degraba emfaza si s-a prins ce si cum. Si stie cum sa se alinte

Mergi la inceput