Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (279)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineta!!!
A dat cineva cafeaua? Daca nu o dau eu!

Luy, multumesc pentru mesaj. Sa poarte sanatoasa Maria ghetutele, sunt foarte frumoase!!! Daca te poti uita pe cutie si scrie firma ar fi minunat. Nu cred ca contravine politicii site-ului.
Covorasele acelea ii plac mult si Dariei. Sunt sigura ca Maria va invata pina diseara ce e pe ele.

Mariana, Sabina, Pinacolada, Valentina, multa sanatate puiutilor!!!

O zi buna va doresc.

P.S. Roxana am simtit lipsa postarilor tale. Sper ca sunt bine copiii si ca esti doar ocupata cu jobul nou.

Prisi astept cu nerabdare pozele din Londra. Ai facut si cumparaturi? Daca da te invidiez un picut asa!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA11

Fetelor, sunt eu nebuna????? Azi imi zice vecina mea ca s-a suparat factorita care imi aduce alocatia pt ca o jignesc cand ii dau 1 ron. Ea nu m-a refuzat niciodata. Prima oara i-am dat 10 ron si am rugat o sa imi lase alocatia la vecina mea dc eu nu sunt acasa. Chestia e ca gagica cred ca a zis ca asa ii voi da mereu, numai ca eu am zis ca 1 ron asa sa nu zic ca nu i dau nimik. Chestia e ca nu mi a multumit pt bani nici la 10, nici la 5 nici la 1 ron si nici nu i-a refuzat vreodata, nici macar nu si misca fundul la mine, ma cheama vecina mea la ea, ca deh, factorita nu face decat un drum in bloc.
Chestia e ca m-am enervat super tare, chiar am zis ca ma duc sa i fac reclamatie. Ea ar fi zis ca nu mi mai aduce banii. Voiam sa va intreb sunt eu NEBUNA????????
Nu sunt genul care nu da, dar dau dc imi face placere si cui merita (de ex la nastere am dat cel mai mult din tot spitalul, de ziceau mamicile ca stric scorul, dar imi era draga doctora). Acum voi cat dati factoritei???????

andreea

Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante...

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

uite de-aia am facut eu cerere sa-mi vina banii pe card. nu mai am bataie de cap. procedeaza si tu la fel si da-o incolo de postarita nesuferita.

----------------------------

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Neata!
Erina sunt de la Hokide incalmintea. Cica au un magazin in Sir, unde ar fi cu vreo 10 lei mai mult. Uite www.cauti.ro/compara_preturi_produse--producator~Hokide.html" target="_blank">aici modele.

Si eu am fost si i-am luat mai mult palariute pt vara (erau la miniblu la jumatate de pret cele cu factor de protectie 50+), vreo cateva caciulite subtiri, niste body maieu si vreo 2 bluze. Am mai luat niste cadouri pentru nasica mica (care face 2 ani in curand).

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Buna Emma!
Buna Madalina! Multumesc pentru informatie. Ma gindeam eu ca sunt Hokide pentru ca la alta editie scrisese si Roxana ca le-a luat copiilor si cred ca tot atunci a luat si Luy ghetutele de iarna.
Sir e in zona mea. Sigur am sa verific marfa de acolo.

Mergi la inceput

Sa poarte sanatosi Robert si nasica mica lucrusoarele noi!!!

Mergi la inceput

Buna buna! Va pupam si sa aveti o zi frumoasa!

---------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Luy, i-au placut ffff mult si lui tati de Cristi,mie nu-ti mai spun, iti inchipui.In ce o priveste pe Me sa poarte sanatoasa ghetutele si sa fie numai zambet cand se joaca pe covoras.........cat despre tati de Me, stau linistita, pana data viitoare uita si oricum nu mai poate vedea filmuletele, cineva care ne iubeste le-a sters

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

sa le poarte sanatoasa!

----------------------

Mergi la inceput

Mad, multumesc mult pt DVD, este topit Cristi, acum se uita si repeta litere sau cuvinte dupa tanti(am ajuns la alfabet)......hihi, maine poimaine ma trezesc ca vb in limbi straine
decat sa-l las la desene animate, mai bine Baby ''istain''(asa spune C),recunoaste animale, repeta cuvinte si sunete sau urmareste curios, este tare simpatic........si da ii place si muzica.

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bernix

Uitasem...
Cecilia, noi mergem la piscina la World Class la Hotel Bucuresti, ca invitat pe abonamentul sora-mii. Copiii are gratis.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=5" target="_blank">Clipe de viata 2008 - be1 si be2

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

multumesc, dar pt mine este cam departe...am vazut si preturile la babyspa....dar sincer cam scumpicele, 100ron/sedinta de copil....

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput