Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (279)
Raspunsuri - Pagina 5
Erina spune:
Mamici chiar nimeni nu imi poate da o sugestie despre un magazin cu haine barbatesti de calitate verificata?
Ne intereseaza camasi bune, moderne, ceva pantaloni, sacouri...Pretty please
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Cecilia, de ce te-ai suparat?
claudia1178 spune:
Buna seara si de la noi,
Stiti ce a spus Alexandru Lapusneanu:" daca voi nu ma vreti, eu va vreau", mi-ati devenit dragi voi si puii vostri.....si chiar daca sunt momente in care nu spun prea multe eu tot va ciesc...
Erina, si eu simt ca ma pot intelege cu Teo in multe privinte...nu mai Teo bebelusul.....acum e Teo domnisoara...
claudia1178 spune:
Erina, la magazine din astea........pas..![]()
Babylina, trebuie completate toate campurile pentru toate categoriile de varst.......si apoi nu la toate bifezi nu, imi aduc aminte, si cred ca era pentru 3-4 ani......intrebare...merge pe varfuri? Ori........merge cu spatele? Trebuie citite cu atentie si bifat cu Da ori Nu..
claudia1178 spune:
Papanash, asteptam poze cu noua frezura facute cu viitoare camera digitala.......
valentina_22 spune:
Buna seara,pe fuga
Am ajuns int-un final si noi la baby expo, mai mult la insistentele fiica-mii.Mi s-a parut mult mai slab fata de editia trecuta.Nu am cumparat decat o pereche de adidasi superbi roz bombon pentru Alexandra si 2 puzzle-uri de lemn pentru Andrei. Vazusem si niste jucarioare interesante pentru Alex, dar mi s-au parut prea scumpe fata de ce am vazut eu prin magazine si am renuntat. Imi pare rau ca nu m-am intalnit si cu celelalte fete, noi am ajuns in jur de ora 13. Am vorbit totusi cu Urmy, care este o dulceata de fata si dupa parerea mea arata mult mai bine in realitate decat in fotografi. Are niste gropite de te baga-n boale!
Cu Tudor nu am putut socializa pentru ca-si facea somnul de frumusete.
Andrei nu prea a fost in apele lui, maine doctor scrie pe noi. Nu tuseste dar ii curge rau de tot nasucul, a facut si rana de la atata sters nasul, ar dormi tot timpul si are ochisorii rosi si umflati.
De saptamana viitoare daca vreti fetelor, ne putem vedea in parc! Astept vesti.
Acestea fiind spuse va sarut cu drag si va urez noapte buna. Maine este o zi mare pentru mine si vreau sa fiu in forma. ![]()
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=22" target="_blank"> Clipe de viata 2008 - va1 si va2
Erina spune:
Valentina dai sala, orasul? O aniversare ceva?
Orice ar fi bafta mare!!!
babylina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui papanash
de ce sa completezi cu nu daca el face cate ceva si din activitatile specifice unei varste mai mari ? Imi amintesc de Andreiul Roxanei, de anul trecut desuruba capacele sticlelor de apa, sau alte chestii. ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze Ghighi- filme |
Sunt si unele activitati pe care le fac la varste mai mici.Si Bogdan ma surprinde cu anumite lucruri pe care le face. Dar majoritatea activitatilor pe care le vor face la 5-6 ani , nu le pot face acum.
Dar ai dreptate nu trebuie generalizat .
babylina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudia1178 Erina, la magazine din astea........pas.. Babylina, trebuie completate toate campurile pentru toate categoriile de varst.......si apoi nu la toate bifezi nu, imi aduc aminte, si cred ca era pentru 3-4 ani......intrebare...merge pe varfuri? Ori........merge cu spatele? Trebuie citite cu atentie si bifat cu Da ori Nu.. Teodora Victoria Darul lui Dumnezeu 10.10.2007 http://community.webshots.com/user/claudia117829 |
L-am facut relativ ingraba, recunosc, testul. Prima oara le-am facut raspunzand la toate intrebarile de la toate varstele si apoi m-am gandit ca nu este in regula si l-am facut raspunzand la intrebarile de la 0-1 si 1-2 ani. Apoi m-am gandit si eu ca intrebatile se refera strict la categorie de varsta. Adica la 0-1 ani trebuie sa scrii ce facea la varsta aceia, nu ce face acum.Parca asa vazusem o sugestie pe aici. Multe din intrebari mi-au data idei de jocuri si activitati noi de incercat cu Bogdan.
bernix spune:
... io parca am limba legata de ceva vreme... N-am chef de nimic!
Ana e bine, in grafic as zice.
Am citit de bolnavioari. Sanatate lui Gheorghe, Ioanei, Teodorei si lui Andrei!
Plec sa hibernez pe planeta mea...
Va pup si sa stiti ca va citesc constant, numai n-am nimic de zis.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=5" target="_blank">Clipe de viata 2008 - be1 si be2
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi