Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (279)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Deci e mai retardata mama pt ca nu a rsapuns la toate campurile care tb

Rezultatele finale sunt

Varsa socializare: 2(2 ANI 0 LUNI )

Varsa limbaj: 1.38(1 ANI 5 LUNI )

Varsa autoservire: 1.15(1 ANI 2 LUNI )

Varsa cognitiv: 1.6(1 ANI 7 LUNI )

Varsa motor: 2(2 ANI 0 LUNI )

--------------------------------------------------------------------------------
Varsa mentala: 1.63(1 ANI 8 LUNI )

Varsa cronologica: 1.4(1 ANI 5 LUNI )

IQ: 116

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Eu nu am completat decat 0-1 si 1-2 la test. Oricum la celelate ar trebui completat cu "nu "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Data: 26.02.09

--------------------------------------------------------------------------------
Varsa socializare: 4.57(4 ANI 7 LUNI )

Varsa limbaj: 1.77(1 ANI 9 LUNI )

Varsa autoservire: 2.59(2 ANI 7 LUNI )

Varsa cognitiv: 2.13(2 ANI 2 LUNI )

Varsa motor: 2.85(2 ANI 10 LUNI )

Varsa mentala: 2.78(2 ANI 9 LUNI )

Varsa cronologica: 1.47(1 ANI 6 LUNI )

IQ: 189

130 + Exceptional
120-129 Foarte bun
110-119 Mediu - Superior
90-109 Mediu
80-89 Mediu - lnferior
70-79 Zona de granita
55-69 Retard usor
40-54 Retard moderat
30-39 Retard sever
Sub 30 Retard profund

Cred ca testul asta e pentru autisti... Hihihihi... Haide mai ca mi se pare atat de relativ. Doar nu o sa ia cineva de bune rezultatele astea...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Si mie mi s-a parut relativ usor testul...chiar sunt unele intrebari care sunt foarte usoare
Varsa socializare: 3.18(3 ANI 2 LUNI )

Varsa limbaj: 2.13(2 ANI 2 LUNI )

Varsa autoservire: 1.62(1 ANI 7 LUNI )

Varsa cognitiv: 1.7(1 ANI 8 LUNI )

Varsa motor: 3.07(3 ANI 1 LUNI )

Varsa mentala: 2.34(2 ANI 4 LUNI )

Varsa cronologica: 1.53(1 ANI 6 LUNI )

IQ: 153

130 + Exceptional
120-129 Foarte bun
110-119 Mediu - Superior
90-109 Mediu
80-89 Mediu - lnferior
70-79 Zona de granita
55-69 Retard usor
40-54 Retard moderat
30-39 Retard sever
Sub 30 Retard profund

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui babylina

Eu nu am completat decat 0-1 si 1-2 la test. Oricum la celelate ar trebui completat cu "nu "

de ce sa completezi cu nu daca el face cate ceva si din activitatile specifice unei varste mai mari ?
Imi amintesc de Andreiul Roxanei, de anul trecut desuruba capacele sticlelor de apa, sau alte chestii.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui AYUMI
Yaia,saru'mana pentru raspuns.Vroiam sa te intreb daca in aeroport exista ceva pentru bebei,o camera unde ii pot schimba.

Eu l-am schimbat pe Tudor intr-o toaleta pt. persoanele cu hadnicap/camera pt. schimbat bebelusi. Dar e doar pt. schimbat si nu era in zona de tranzit, unde vei sta tu, ci in tunelul spre parcare, pt. ca nu e asa de aglomerat acolo si am ales locul respectiv pt. schimbarea scutecului. Dar sigur trebuie sa fie Baby centre in aeroport, noi am gasit asa ceva in aeroportul din Salonic, care e mult mai mic decat cel din Helsinki, deci daca intrebi pe cineva din aeroport, sigur gasesti camera de bebelusi.

Uite aici www.helsinki-vantaa.fi/servicemap" target="_blank">harta, sunt Playroom-uri la portile 30, 20 si 15. Daca vezi butoanele de la Services, al cincilea e playroom si cand dai click pe el, iti arata unde sunt amplasate (sunt toate in zona de tranzit).

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

sa inteleg ca v-ati plictisit de noi???.........ok, nu mai trimit nici filme nici poze cu Cristi.

noapte buna

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

????? eu nu inteleg, si zau ca am citit tot !!! accept extemporal.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina
poate si un aqua doodle (fetele care au, e din acela pliabil sau nu?,

Noi avem covora ce se strange, dar am vazut si cu tabla clasica de desenat, aici am vazut ambele tipuri.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Gata, am reusit sa o culcam pe Daria. Nu vroia sa mai iasa din cadita.

Astazi ne-am jucat (nu pe atit de mult cit as fi vrut). nu am iesit deloc pentru ca intrase soarele in nori cind s-a trezit Daria.
In rest e o dulceata de fetita. Stie sa se faca foarte bine inteleasa. Azi imi arata ca vrea sa stea pe scaun si sa manince din farfurie (terminase ceralele dar a mai venit pentru o portie).
Deasemeni a inteles cind i-am spus ca o sa ii pun Baby Einstein s-a asezat pe scaun si striga incintata Da,Da!!!
Face absolut tot ce ii spun, de la ridica-te pina la incheie hainuta (nu reuseste singura dar incearca). Sunt foarte incintata ca face asteste lucruri pentru ca imi este foarte usor sa ma inteleg cu ea. Obosesc si eu pentru ca se joaca singura foarte putin, vrea sa participe la toate activitatile mele si mai ales pentru ca ii place sa converseze (are tonalitati diferite, cauta contactul vizual, te trage de mina sa iti arate ceva).

Melania vad ca te-ai descurcat. Si eu am vazut cind a scris altcineva cum se face.

Cecilia multumesc pentru amanuntele legate de babyexpo. Astept si pe Luy si Greyerash cu impresii. Poate mergem pina la urma...
Sa poarte sanatos Cristi noile achizitii!!!

Ceamica si eu la fel ca tine cu scarile. Nu stiu daca daria stie sa le urce sau coboare de-a busilea pentru ca nu am lasat-o niciodata. Sustinuta le urca si coboara alternind picioarele.
Duminica cind ii asteptam pe Andrei, Emma si tati s-a bagat daria pe la un topogan intortochiat, a ajuns la o scara-a urcat treptele ajutata de miini si era sa ajunga la topoganul in spirala. greu mi-a fost sa ma strecor pina la ea sa o scot de acolo.
Pupam Raresul ochios!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Yaia, salutam Ungaria!!! Am citit ca te simti bine ca musafir. Cum e Tudor? Ce zic rudele de el? Ce papi bun?

Sa inteleg ca alea covoras sunt la fel de bune? Aici tipul acela sunt mai ieftine. Nu as da nici o gramada de bani pe ceva care nu stiu daca o sa ii placa...

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput